Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joe888

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen markáns, és újra meg újra visszatérő, soha ki nem fogyó utastípus a BUNKÓ. Így, csupa nagybetűvel. Azon már meg se lepődök, amikor köszönés nélkül ül be valaki, nem válaszol az én köszönésemre, vagy simán utasításokat és parancsokat közöl, se egy "kérem", se egy "köszönöm" el nem hagyná a…..
joe888 2017.08.15 23:35:32
@Jossarian: A stílusodból és a tartalmából is látszik, hogy te is hova tartozol. :)
Nem tudom, mire vered itt magad, de az is látszik, hogy nem az intelligensek táborát erősíted ;) bár szerintem még a másik táborhoz is szánalmas vagy ;)
Szóval további szép estét neked :)
joe888 2017.08.15 19:54:18
Nos, a kommentek alapján valószínű sokan ültek már a tapló utasként taxiban, vagy akárhol. IQ lightok!

Akinek az túlságosan összefolyt, az üljön vissza alsó tagozatba :)

Nem csak a nők "lelkisek", és ami ebben le volt írva, az nem is lelkizgetés! A tanulatlanságnak, tahóságnak, modortalanságnak, és gyökérségnek a szóvá tétele nem lelkizgetés. Hol van az előírva, hogy aki utas (taxiban, vonaton, repülőn, hajón, akármin), vendég (étteremben, szállodában, akárhol) az bármennyivel is több, mint a másik? Rossz élmény jogán? Oké, akkor legyél tapló azzal, akivel a rossz élményed volt! De helyből bunkó fellépéssel a tahó ugyanarra a szintre teszi magát, mint akit leugat, mert hogy tuti ez is csak egy tahó taxis, pincér, szobalány, benzinkutas, stb. Ergo ő sem különb ;)

Volt egy csaj, aki rohadék volt veled? Atya ég!
Akkor a világ összes nője szutyok, igaz? A következőnek szembejövőt le is köpöd, nem?
Egy pénztáros egyszer, vagy 2 pénztáros kétszer (Jézusom, ez már aztán statisztika) csúnyán szólt hozzád? A létező összeset végezzük ki,nem?
Mintha valaki azt írta volna, hogy annyira értelmesek, mint amennyire nehéz a munkájuk. Hm. Beültetnélek én téged 1 hétre egy taxiba, hogy "csak vezess"! Van navi? Jaaa, akkor úgy már minden van. Főleg ha nem szerepel a naviban, mert annyira új, vagy ha rosszul adják meg a címet, rosszul mutatja a navi, és hiába vagy 10 éve a volán mögött, attól még a rossz cím, az rossz cím marad.

Ugyanúgy vezetgetnek, mint mások? Valóban? Sokan akik vezetnek, és csak maguknak vezetnek, azok maguk vannak a saját hülyeségeikkel, és a forgalommal. A taxisnak, buszvezetőnek, stb ezen felül még ott van az utasok hülyesége is. Agresszív, részeg, büdös, behugyozott, behányt, stb.
Ő választotta, mondhatnátok. Igen, ez is igaz. De attól még nem kevesebb, és nincs is felhatalmazva senki arra, hogy gyökérként viselkedjen vele. Ugyan olyan ember, mint te. Igaz attól függ, te milyen vagy :) és mint ember, a türelme is véges. Egyik nap jobban, másik nap kevésbé jobban bírja.
Persze sok a paraszt taxis, buszsofőr, pincér is. Nem vitatom! Viszont aki nem tahó, azzal helyből normálisan kellene viselkedni, akárki is legyen az! Ő is csak a munkáját végzi.
Írhatnék még rengeteget, de ez is megszalad kicsit :)
Bár úgy sem olvassák el, mert hosszú :D :D

Ja, és még valami. Nem kötelező ám taxival menni! Lehet buszozni, vonatozni, biciklizni, és gyalogolni is ;)