Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kosztipr

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen döbbenetes, hogy milyen nemzetközi utórezgése van egy sokak által „iparágilag elszigetelt” esetként aposztrofált amerikai szexuális zaklatási ügynek. Megvan erről (is) a véleményem. fotó: self.com..
kosztipr 2017.11.10 12:32:40
@commentes nikk: érdekel, hogy a témában milyen nézőpontot várnál el? Miben sikerült félrevezetnem téged?
:)
PR inspirations Éld meg az életet 2017.11.07 12:01:34
Értékeljük ugyanolyan nagyra az apró pillanatokat is, mint az élet nagyobb eseményeit. Lak-völgyi tó / kép forrása: utazzitthon.hu..
PR inspirations Brandpozitív #2 2017.11.05 18:12:26
Emberek!!! Jön a határidőnapló cunami!!!..
Tudod, milyen érzés, amikor elveszted a bankkártyádat, az irataidat, vagy csak kihullik egy ezres a zsebedből és nem találod? Na pont ilyen érzés, amikor visszaélnek az adataiddal. Magadat okolod, többé nem érzed magad biztonságban, és arra gondolsz, hogy egyik pillanatról a másikra a magánéleted…..
Spanyolországban jártam, katalánokat láttam, el akartak menni szavazni, szabad-e függetlenedni? Fotó: Reuters..
PR inspirations Az adrenalin ereje 2017.09.30 00:20:02
Van, amikor megbánjuk, hogy kiállunk a közönség elé, mert nem készültünk fel erre a mentális helyzetre. Első kézből szerzett tapasztalat alapján a konyhafelújítás is hasonló bűbájjal rendelkezik.  ..
Most tartottam meg a 2. órámat a Gyakorlati Diplomácia Szakkolégiumának nyilvános beszéd témában. Úgy néz ki, hogy ez egy rendszeres elfoglaltság lesz az életemben, mert nagyon élvezem. :) Bevallom, kihívást jelent nekem órát tartani. Sok idő telt el azóta, hogy kiléptem az egyetem falai közül.…..
Szaniszló Csabával letették egy új jövő alapkövét. #harc #küzdelem #kihívások #vérprofi #ironlady Fotó: @szcsaba Twitter..
Amikor elindítottam a vállalkozásom, megdöbbenésemre (és egyben nagy örömömre) az első hivatalos megkereséseim a LinkedIn profilomon keresztül szivárogtak be. Nem csak meglepő volt ez, de meg is rémisztett, mert nem tudtam, hogy milyen információ van fent rólam. Érdemes…..
Alig, hogy Texasban Harvey feldúlta a kedélyeket, máris itt van Irma, aki Floridában tör-zúz éppen. Az észak-koreai nukleáris kísérletekkel a háttérben, belső konfliktusokkal tarkítva, Trumpnak erős csapat nélkül kell megbirkóznia azzal az érzéssel, hogy a volt elnököt még mindig inkább tartják…..
PR inspirations Hol a hiba? 2017.09.06 10:10:00
Egy jó összefoglaló videó arról, hogy hogyan ne érveljünk. :)..
Köszönöm, nincs itt semmi látnivaló, tessék, mehetünk tovább! – szólt belőlem a sürgetés, amikor megdicsérték a hajamat...
PR inspirations Brandpozitív #1 2017.08.31 15:45:00
Vannak olyan márkák, amikhez akaratlanul is az első pillanattól elkezdek kötődni. Ezek közé tartoznak a Dot for You noteszek is. Minden ilyen kötődésnek megvan az előzménye...
Mindannyian készültünk fel már bizonyos krízishelyzetekre, legyen az szóbeli érettségi, állásinterjú, vagy komoly beszélgetés a szüleinkkel, esetleg az ügyfelünkkel, és hát arról se feledkezzünk meg, hogy a gyerekeinket is fel kell világosítanunk bizonyos témákban. Teljesen…..
Jim Valvano az amerikai egyetemi kosárlabda legnagyobb motiváló alakja, a legjobb motivációs előadók közé tartozott, aki még egy átlagos csapatot is képes volt a semmiből a csúcsra juttatni a meccsek előtti beszédeivel...
Miközben az oldalamra felkerülő visszajelzéseket gyűjtöttem, eszembe jutott, hogy általánosságban olyan visszajelzést adni, mint egy libikókán ülni: úgy teszünk, mintha profik lennénk benne, egyszer nekirugaszkodunk, másszor meg csak lebegünk az üres térben… és…..
Ha szinte csak az orrunkon keresztül fognánk fel a világot, akkor így is kommunikálhatnánk egymással. :) Nekünk viszont nem ilyen erős a szaglásunk. Az embernél a látás és a hallás befolyásolja az érzékelés több mint 80 százalékát. Emellett pl. a látás nemcsak érzékelés,…..
PR inspirations Hitvallás 2017.08.16 12:25:50
Kerek, strukturált és elegáns, egy nagyon határozott, tiszta utóízzel. A munkám olyan, mint a kedvenc kávém: alapos gonddal előkészített, profin kivitelezett és sokáig kitartó élménnyel gazdagít. Elkötelezett vagyok a jó ügyfelek iránt, mert a jó ügyfél ugyanannyira figyel és tanul, mint én - így…..