Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napmátka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napmátka múlt pénteken a közösség elleni izgatás jegyében egy tojásmentes csokoládétortát tett közzé. Nekem pedig már éppen csokoládé-hiányom volt, így többször is rákattintottam a blogjára, folyamatosan hergelve magam. Sokáig nem is bírtam magammal, másnap estére el is…..
  Na visszatértem, már volt aki aggódott az eltűnésem miatt. Sűrű volt az elmúlt hét, újéletkezdés, miegymás sűrűsödött benne, de túl vagyok rajta, és azt hiszem semmi pénzért nem nyomnék visszagombot...A főzőcskeverseny rámeső részét is teljesítettem, fent…..
Az utóbbi hetekben szinte bármibe is fogtam, balul sült el. Ha visszapörgetem az eseményeket, akkor kezdődhetett, amikor megvettem az új kávégépem a vaterán, egy La Cimbali Domus-t. Csak akik még nem ismerik, a vaterás szótár ide vágó megfejtése: működőképes, csak egy…..
Kaptam ezt az üveges padlizsánsalátát, amely ujjnyi vastag karikára vágott padlizsánt, kockázott hagymát és paprikát tartalmaz paradicsomos, fűszeres, kicsit csípős mártásban (az ukrán nyelvű címkéje szerint adzsikában). Jó ideje állt a kamrában, nem tudtam, hogy használjam…..