Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amatőr Anya

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek lettem tanár? Fogadó óra 2017.08.23 08:07:54
Kedd van, negyedik óra. Emlékeztetem magam. Begyűröm a kis cetlit a zsebembe, felkapom a cuccom és kisietek. Már becsengettek. Eszembe jut, hogy na erre az órára már nem tudtam átnézni a vázlatom. A lépcsőn felfele gyorsan belepillantok a mappámban. Ötödik osztály. Már be is ugrik az előzetes tudás,…..
befőttbaba Kombinált teszt 2017.04.19 11:39:07
2017 januárjában kezdhettük a harmadik lombikot. Szuper jól voltam a stimulációk alatt, talán fura, de élveztem a reggeli injekciókat, vártam a vizsgálatokat. 10 petesejtet tudtak leszívni, 3 jutott el blasztociszta állapotig, mindhármat visszaültették. Itt másfajta progeszteront kaptam, napi egy…..
Amatőr Anya Milyen érzés? 2017.08.21 14:59:50
Ígértem, hogy folytatom az előzményekkel, a teherbeesés nehézségeivel, de egy rövid posztban szeretnék egy kis kitérőt tenni, és elmondani, én mit gondolok a szülővé válásról, milyennek gondolom a szülés pillanatait. Több videót is megnéztem mostanában a születésről, vajúdás, anyává válás…..
Amatőr Anya Anya "születik" :) 2017.08.14 16:14:38
Anya lettem. Vagyis csak leszek 6 hónap múlva, de az anyasággal járó érzések (végtelen szeretet, aggódás, féltés, és még sorolhatnám) már most elkezdődtek.  Hosszú volt az út idáig, de most kezdődik csak igazán! 4 éve vártuk ezt a pillanatot, 4 évet váratott magára a mi kis Picikénk, de most itt…..
Az első posztomban ígértem, hogy az elmúlt 4 év sikertelen próbálkozásairól, az eddig megtett útról is ejtek néhány szót.  Kezdődjön a mese a történet főszereplőivel, az ő történetükkel:  Volt egyszer egy fiú, aki már 30 éves volt, de még soha nem volt igazán szerelmes. Szerette volna megtalálni a…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..