Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulyaszoli

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
gulyaszoli 2018.07.16 10:37:01
@Balfredo Alfredo: én is az ersténél vagyok. ha multinál vagy nagyobb cégnél dolgozol és bemész számlát nyitni, valamint vállalod, hogy oda utalod a jövedelmed, akkor nagy eséllyel felajánlanak egy kolléga vagy kolléga extra számlát, amit nem hirdetnek nyilvánosan, de tényleg ingyenes a számlavezetés, netbankos utalás, készpénzfelvétel, bankkártya. Egyedül az sms értesítésekért fizetek átalánydíjat, ami 600 ft havonta.
gulyaszoli 2018.07.16 22:25:26
@Balfredo Alfredo: igen, azt hiszem, hogy van valami határ, de ilyen 150 vagy 170 ezer forint, ami azért nem elérhetetlen. Az sms értesítés csak opció, nem kötelező.
Az valószínűleg senkinek nem újdonság, hogy a szerződés végén a médiaboxot vissza kell juttatni a szolgáltatónak, méghozzá záros határidőn belül, hiszen az ő tulajdona. Épp ezért a kütyük sorsa tutira nyilván van tartva a UPC-nél is, szóval nem tűnik nehéznek bizonyítani, hogy hány darabot adtak ki…..
gulyaszoli 2017.12.18 16:16:57
Zé konferál, aki látnoki képességével már akkor érezte, hogy itten valami lesz, amikor Dani, mint az ösztönök által hajtott szaporodni kívánó ám előbb udvarolni kényszerülő páva, sorakoztatta díszes tollai helyett verdáit Laurának. Helyettük azonban Norbival és Szintivel nyitunk, Norbi olyan gyorsan…..
Pisztollyal hadonászott egy ismeretlen férfi a vajdasági televízió kamerája előtt, amikor az újvidéki tudósító az időjárásról beszélt élő adásban, írja a Blic.rs. Tamara Bojić nem rémült meg, láthatóan csak egy kicsit zökkent ki a szerepéből, egy méltatlankodó gesztus után ugyanott folytatta, ahol…..
Nem akarom, hogy lemaradjak bármiről is. Mit akar Donnie Darko a furcsa térdű Macskanőtől? ..
gulyaszoli 2015.02.04 16:40:33
VV "Vadember" László 0,12 százaléknyi különbséggel a földbe döngölte VV "Anyuka" Zsuzsát, a Kiskun tévé bemondónőjét, akit tulajdonképpen az első naptól fogva a villa falán kívül akart látni minden lakó. A párbaj szoros volt, a szavazatarányok alapján este nyolckor még…..
gulyaszoli 2015.01.19 12:38:54
@Megdobbent: miért, egy erdélyi szavazó nem fizet ugyanúgy a kábelszolgáltatójának az rtl2ért mint te? vagy miért is ne szavazhatnának ők is? mivel egy kábeltévéről van szó, ugyanannyit ér a külföldi szavazat is mint a magyarországi.
Minden marad a régiben, de minden megváltozik - nagyjából erről szólt az RTL II-re érkező Való világ 7 nyitó sajtótájékoztatója, amit a műsor vasárnapi indulása előtti szerdán, azaz ma rendeztek az RTL-székház melletti VV-villában és irodaépületben (itt készül a műsor,…..
gulyaszoli 2014.11.12 15:16:44
@ggiza: ne zavarjon, hogy az rtl2-őn lesz. na meg este 10kor, ami a főműsoridő utolsó órája.
Mandiner blog Quo vadis, Fidesz? 2014.10.31 14:51:00
Netadó plusz kitiltási botrány: kész lett a gyúlékony egyveleg, a koktélt ráadásul maga a Fidesz nyújtotta át ingyen, pult fölött az ellenzéknek. Két héttel egy győztes önkormányzati választás után, három győztes választással megspékelt év után, 2010 óta öt…..
Onlinemarketing blog MSN.teg.nap 2012.11.30 16:56:45
Most olvasom, hogy megszűnik az MSN MaiNap, mert a Microsoft átalakítja termékportfólióját, illetve nem sikerült hozni az elvárt számokat. Egyelőre csak döbbenek, és próbálom értelmezni a hírt. A Kreatív írása alapján az MSN Messengernek nagyon betett a Facebook, és ez hozta…..
E héttől fél éves szünet után ismét friss hírekkel jelentkezik a Nézettség blog. A megszokott tartalmak: heti nézettségi posztok, évadnézettségek, elemzések és a legfontosabb médiás hírek részletes adatokkal, táblázatokkal és diagramokkal. Tartsatok velünk a szokatlanul…..
Szombaton este az m1-en választják ki az idei Eurovíziós Dalverseny magyar fellépőjét, aki akár vajdasági is lehet – tudta meg az NKPress. Rúzsa Magdi után így, amennyiben elég szavazatot kapnak, a Martonosi Révész zenekar képviselheti Magyarországot a bakui…..
A kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztályban esélye sem volt a TV2-nek, sőt még a Tények is nagyon kikapott. A teljes lakosság körében viszont nyert a TV2 hírműsora, de a filmekkel támadó csatornának így sem sikerült jól ez a hét.  Hétfőn délután a fiatalok körében…..
gulyaszoli 2012.01.19 20:13:10
@vasas44: én is mindenképp a saját gyártású műsorokban látnám a kiutat,egy vetélkedő bőven elférne a képernyőn. ezen kívül megpróbálkozhatnának valamilyen realityvel (a viasatnak vannak jó formátumai szerintem, amik nem lehetnek túl drágák, pl. 4 esküvő, álomépítők), biztos vannak hasonló formátumok a nemzetközi piacon. de gondolom most, hogy befürödtek az összeesküvőkkel, nem nagyon van keret saját műsorokra.

ezen kívül a sorozatok is sokkal inkább megállnák a helyüket esténként (úgy tudom, van is élő szerződésük néhány amerikai stúdióval), nem hiszem, hogy jelentősen drágább lenne egy film egy sorozatnál.

kicsit azért sajnálom, hogy befürödtek a filmekkel, pedig emlékszem, hogy milyen büszkén nyilatkoztak amikor elhappolták az rtl elől a sonys szerződést. a nemzetközi trendeket látva, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy direkt passzolta át az rtl a drága szerződést a tv2-nek. :)
Óriási mértékben csökken a kereskedelmi csatornák nézettsége, tavaly ilyenkor a 18:30-23:00 közötti főműsoridőben még fiatal a nézők 54,2%-a választotta az RTL klubot és a TV2-t együttvéve, ez a szám múlt héten csupán 45,9% volt. A tematikus csatornák térnyerése a…..
Ezúttal Bear Grillst nem dobják ki a helikopterből, nem kell túlélnie sem a forró sivatagban, sem az áthatolhatatlan dzsungelben, de még Los Angeles Külsőn sem, csak ücsörög a vágószobában, és megmutatja, hogy milyen felvételeket dobtak az elmúlt évadokból. Amolyan bestof ez, a…..
gulyaszoli 2011.09.28 20:47:19
@Thomas Dantes: hát ha Bear azt mondja, hogy fussak el a medve elől, akkor én bizony kurvára elkezdem szedni a lábamat :D
Nem szeretném azt állítani, hogy a népszámlálás politikamentes, tisztán szakmai közösségi vállalkozás. Még a Sándor-palotában dolgoztam, amikor a most induló cenzusról szóló első törvényt elfogadta az előző Országgyűlés. Sólyom László akkor megfontolásra visszaküldte…..
gulyaszoli 2011.09.27 17:26:58
@Földi Bence: hát a vajdaságiak sajnos nem voltak ilyen viccesek, sokkal kommerszebb a népszámlálásra buzdító film www.youtube.com/watch?v=0UJ406W_XSQ
Az Összeesküvők már a főcímzenével azt sugallja, hogy itt aztán tényleg mindenki hülye, hiszen mi másért erőltetnék a bekatizott Vukot idéző dallamvilágot, amit hirtelen a Metal Lady riffje zár. Aztán rögtön jön Pelle Mariann, és tudjuk, hogy a főcím még csak a…..
gulyaszoli 2011.09.20 14:20:32
@Zka: meglep, hogy azt feltételezed a tévékettőről, hogy valamit nem tud még az eredeti szarnál is szarabbá tenni. a következő lépcsőfok szerintem az lesz, hogy a csöcsfaktor miatt elkezdik mutogatni, ahogy a mamik zuhanyoznak! :)
Pénteken magasan nyerte a műsorsávját a TV2 vadonatúj valóságshow-ja az Összeesküvők. A két és fél órás műsort a 18-49-es korosztály 27,5%-a választotta, az ellene szereplő ValóVilág csupán a fiatal nézők 18,4%-át érdekelte.A Beköltözést a teljes lakosságból…..
hogyvolt Barátok közt 5785-5786 2011.09.16 13:30:00
Tegnap Zsolti Bécs utcáin maradt lógva, de még kapaszkodnia kell egy kicsit, mert közben a Mátyás téren ketten is pályáznak az Égigérő Paszuly-díjra: Lucus és Timike is a földbeültetésnél tart a bab-projektben. Ám míg Timinek gondos cégvezető édesanyja szatyorban vásárolt…..
Csúsztatja a Megasztárt a TV2. A késői (június végi) bejelentést követően az utóbbi napokban erősítette meg a TV2 programigazgatója az egyes újságok azon felvetését, hogy nem indul el ősszel a tehetségkutató műsor. A hivatalos indoklás szerint a csatorna elsősorban az új…..
gulyaszoli 2011.08.21 15:53:05
@R93: hát ez a promó szerintem bitang jó lett.

nem lepődnék meg ha nem eredeti ötletről lenne szó és valahol már elsütötték volna korábban :)
A 32. héten sem változtak az eddig megszokott erőviszonyok: az RTL klub még mindig vezet, múlt héten 4,2%-kal választották többen a konkurenciánál. A TV2 a teljes lakosság körében teljesített jól: a múlt heti toplista első 10 helyén egyetlen RTL-es műsor sem…..
gulyaszoli 2011.08.15 20:06:46