Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tralala 74

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
Tralala 74 2020.09.19 21:12:02
A Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo a holnapi, Sampdoria elleni szezonnyitó mérkőzés előtt adott sajtótájékoztatót a találkozó kapcsán. Az egykori kiváló középpályás leszögezte, hogy néhány kisebb probléma ellenére nincsenek bizonytalanságai, a klub új igazolásai kapcsán pedig pozitív nézőponton…..
Tralala 74 2020.09.19 21:03:19
Az olasz sajtóban erősödnek a pletykák, amelyek szerint a Juventus menesztheti Maurizio Sarrit, s helyére visszahívná Massimiliano Allegrit, aki éppen a Chelsea-től érkező mester elődje volt Torinóban. A zebramezes együttes remekül kezdte az új esztendőt, azonban előbb vereséget szenvedett a Napoli…..
Tralala 74 2020.02.10 13:01:11
@Juventino86: ez igaz! Na de azért küldték el mert Bl- szeretnénk nyerni, most fél év alatt mitől lett jobb ? Én azt mondom , hogy normális középpályás sort kellett volna igazolni és nem sajnálni itt a pénzt! Azt veszem észre hogy megy a fejetlenség 1000x el!
Kiválóan sikerült a bemutatkozás a Juventus nyáron igazolt játékosa, Danilo számára, hiszen a Manchester City-től érkező brazil védő csereként beállva, második labdaérintéséből megszerezte a vezetést a Napoli elleni rangadón. "Őszintén szólva nem is lehetnék boldogabb. Azon dolgoztam, hogy minél…..
Tralala 74 2019.09.01 22:32:20
A Juventus segédedzője, Giovanni Martusciello, a Parma elleni győztes szezonkezdet után arról beszélt, hogy Gonzalo Higuain egy szinten van Paulo Dybalával, és hogy Maurizio Sarri az évek során sokat javult. A Juventus győztes találatát Giorgio Chiellini szerezte, de az 1-0-ért alaposan megizzadtak…..
Végre a Serie A is rajtol, és nem egy könnyű összecsapás előtt áll a Juventus, ugyanis Párma városába utazik, hogy megmérkőzzön a Stadio Ennio Tardini gyepén a helyi együttessel. A mérkőzés szombaton, 18 órakor veszi kezdetét, ez lesz a Serie A nyitómérkőzése. A sípmester Fabio Maresca lesz. A…..
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici továbbra is Londonban tartózkodik, hogy a potenciális távozókról és érkezőkről tárgyaljon angol klubokkal. Az egyik fő téma João Cancelo Manchester Citybe igazolása, amelynek kapcsán nemrég még azt lehetett hallani, hogy a felek között több millió eurónyi…..
Matthijs de Ligt szerdán Torinóban áteshet az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, miután a Juventus megegyezésre jutott az Ajaxszal, amely a hírek szerint bónuszokkal együtt 75 millió eurót zsebelhet be a játékosért. A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a felek egymás tenyerébe csaptak, és a 19…..
A Juventus megegyezésre jutott a Paris Saint-Germain vezetőségével a francia válogatott, Blaise Matuidi ügyében. A bianconero klub a harmincéves középpályásért 20 millió eurót plusz bónuszokat fog kifizetni. Az Öreg Hölgy vezérigazgatója, Beppe Marotta Monte Carlóba utazott az…..
A zsinórban hetedik bajnoki címére és európai babérokra törő Juventus számára a Lazio elleni Szuperkupa-döntővel veszi kezdetét a 2017-18-as szezon. Mivel mind a bajnokságot, mind az Olasz Kupát a zebramezesek nyerték, a Juventus a kupadöntő másik résztvevőjével, a római csapattal mérkőzik majd meg…..