Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunterbey

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ismételten jelentkezem,ezúttal egy Magical Girl animével amely ismételten kellemes szórakozást nyújt mindenkinek aki szereti ezt a műfajt. Ime a Shugo Chara!                               A Shugo Chara…..
Sziasztok! Íme a nem családbarát Csipkerózsika története! És igen tudom, hogy már megint 1 hónap telt el az előző videó óta , bocsánatot is kérek de az életem valami elképesztően kaotikus volt az elmúlt hetekben de most már szerencsére megoldódott minden (nagyjából). Kövi részben pedig…..
Mai cikkünkben sorra veszsük azokat a homoszexuális párokat, akik a gyilkolás útjára léptek. Félre ne értsék, ezt nem homofóbiából tesszük, egyszerűen ezt a témát még senki sem dolgozta fel előttünk. Fritz Haarmann és Hans Grans A hannoveri Fritz Haarmann bizarr módon kereste meg pénzét: a helyi…..
Hunterbey 2019.05.10 20:17:26
@Kelly és a szexi dög: biztos hogy a melegség miatt voltak gyilkosok, akkor Ted Bundy csak egy ártatlan nyuszika volt, mert hetero volt, csak éppen 30 nőt gyilkolt meg legalább.
Szegasztok! Most, hogy végre sikerült a Baaad Movies blog alapján megcsinálnunk, hogy a fontosabb cikkeinket, kritikáinkat és rovatainkat rovatokba rakjuk, észrevettem, hogy van nekünk egy "Befejezetlen művek" rovat is, ahova azokról a mangákról és animékről írunk, melyek…..
 "Sötétség. Se fény, se hang, kizárólag a vaksötétség. Eme sötétségben felnyílik egy szempár, majd egy kéz óvatosan felfele emelkedik... majd megtörik a sötétség a befele áramló fény által. Egy üres teremben járunk, ahol egy koporsó nyílik fel, majd a koporsóból kimászik egy emberszerű valami. Eme…..
Sziasztok! Hát egy nappal később ugyan de itt a másik szintén Top 5 Best & Worst lista ezúttal filmekről. Leszögezném, hogy akárcsak az animelista esetében ez is SZIGORÚAN SZEMÉLYES LISTA másrészt  pedig ebben a listában csak a 2018-ban bemutatott filmek lesznek rangsorolva szóval amik 2017-ben…..
Hunterbey 2019.01.06 21:32:19
Aquaman se volt rossz azért, csak ott csöpögött a romantikától. Annyira nem szeretem a Marvel és DC cuccokat, de ez kifejezetten tetszett.

A Kszi Simon meg nagyon jó lenne, HA a végét nem teszik picsás giccsparádéba, amibe egy Grindr reklámot is beerőszakoltak(XDDDDDD).
[Sporler Alert!!!!!!!!!]

Tanulságos történet, egy meleg srác, Simon titkolja a szexuális irányultságát, még a barátai előtt is. Online összebarátközik egy anonim személyiséggel, Blueval, aki szintén meleg és titkolja. Egy ismerőse, Martin egy véletlen folyamán rájön erre, de nem mondja el senkinek, ha Simon egyik barátnőjével összejöjjön vele, így kénytelen hazudni balra-jobbra, jó pár dráma, így Simonról kiderült az igazság, Martin elmondta mindeninek a titkot, barátai a hazudozás miatt elfordultak tőle, néhányan kigúnyolják a suliban, Blue meg a személyi azonosságát megőrizve letiltotta mindenhonnan. És eddig zseniális a film. Viszont innentől elcseszték az egészet ahogy van!!!!
Simon eldönti, hogy megkeresi Bluet, emiatt elkezd kérdezősködni a suliban(honnan tudja hogy csak ismerőse lehet a suliból?), apja meg a színvallás után felregisztált a Grindre a fia miatt(ez meg mi a rák?), kibékül a barátaival az egyik pillantról a másikra(nem volt szinte semmi átmenet), Blue elhívta egy randira az óriáskeréknél(és ezt miért?), amikor Simon elment, akkor a fél iskola ott volt, hogy lássa a két szerelmest(irreális), miután ment ott egy menetet, akkor Martin elővarázsolódik és fizet még egy menetet(hirtelen barátok lettek a fenyegetés, lelki terror és megalázás után?), majd megjelenik az egyik haverja, csókolóztak, mindenki ünnepelt(tűzijáték is volt, valóságban mindenki leszarta volna őket), egy záró jelenet és vége. Vége felé megjött a migrénem, annyira hülyeség volt már.
(kép forrása: formula1.com) Amióta elkezdtem ezt a szériát (2009), nem volt még F1-es futam Franciaországban, ez az első, amit így fogok kommentálni. Furcsa érzés, mégiscsak egy olyan országról beszélünk, amelynek népe és ipara rengeteget tett a motorsportért. Nem egy olyan…..
(kép forrása: formula1.com) No lám, mégiscsak jött a dráma! Az év utolsó futama bővelkedett látványos jelenetekben, izzott autó és pilóta, méltó volt az F1 nagy híréhez. Jó volt nézni, most elleszünk egy darabig. Na és hát persze, búcsúztatta a mezőny az egyik legjobb tagját, a 17 év után…..
Sziasztok. Ezen a napon egy jó horror animét mutatok be. Talán, 2018 legjobb, egyben legdepresszívebb Horror animéje. Előbb viszont lenne számotokra két kérdésem: Mi a szeretet? A másik kérdés: Szerinted mások számára is ugyanazt jelenti a szeretet, mint számodra? Bezony! Nagyon ritka esetben…..
Na Sziasztok! Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy a beígért 8.évad még mindig nem kezdődött el, ennek egyik oka az,hogy mostanában eléggé el vagyok havazva munka ügyileg illetve belevágtam egy új projektbe is ami sok időmet elveszi és így az évadkezdő animét sem tudtam még befejezni sajnos…..
Sziasztok!  James Wan 2013-ban hatalmasat robbantott a Démonok Között első részével amivel gyakorlatilag felélesztette a kísértetházas horrorműfajt amibe például az Amityville filmek is tartoznak. Nem hibátlan film azt elismerem de nagyon szórakoztató, a műfaj kedvelőinek meg igazi csemege. Egy…..
Sziasztok. Boldog Karácsonyt minden anime rajongónak. A mai anime, ami a kezeim közé került egy nagyon elátkozott anime. Az animés oldalak, amiket bebarangoltam, csak negatívan nyilatkozott róla vagy viccként kezelték. Megértem, hogy miért. Mivel az egyik legbotrányosabb hentai…..
Sziasztok!Ezúttal egy olyan animének a kritikájával jövök amiről tudomásom szerint nagyon eltér a véleményünk Magekyo022 kollégámmal mert ő asszem nagyon lehúzta ahogy olvastam egy kis mondatában bár mindenkinek más az izlése!Mai alanyom a Slayers Revolution c.…..
Sziasztok! Igen ismét eljött az ideje hogy egy bizonyos témát boncolgassunk itt a blogon. Ez alkalommal nem Mangekyo hanem én írok Hónap témáját de remélem lesz olyan jó mint Mangekyo írásai. Az e havi hónap témájának azt választottam hogy miért közösítenek ki szinte minden…..
Hunterbey 2018.06.11 22:03:06
Amikor 14-15 voltam, én totál gyerekesen kezeltem ezt a helyzetet, pont mint az otakuk nagy része. Állandóan besértődtem mindenen. Mára már úgy kezelem, hogy nekem ez egy hobbi, nem hiszem hogy ha egy kinyalt seggű "kihanemén" gyerek beszól ebbe, akkor én lennék a "gyerekes". Vagy úgy reagálom le, hogy "rosszul tudod, ezek kínai gyerek mesék és imádom őket". :D De az se normális, ha egy átlagos magyar animés okosabbnak hiszi magát emiatt, vagy egyedinek, csak a primitívek elnyomják. És akkor a melegek mit mondjanak? Nyilván annak van nagyobb lelki fájdalma, aki szeret valamit, de néhánynak nem tetszik, akkor ő az "elnyomott", mint aki 30 évesen párja se volt, mert nem meri felvállalni az identitását. Jó, utóbbi manapság már szinte dicséretnek számít. Sokan inkább túlreagálják az egészet, mondjuk 13 évesen még ne nagyon várjunk ilyent, mivel még neki ez új és nehezebben kezeli ezt.
Memberrel egyetértek, sokan túl büszkék és inkább a másik gyerekével foglalkoznak, de a sajátjára soha nincsen ideje.
Média olyan mint az abszolút pletyka. Néma mondta, hogy süket azt hallotta vak látta az amputált lábúakat szaladni. Elég pár hírportált nézni. Kiragadnak pár szavat, amit clickbaitesen eladnak és mégis istenítik őket.

Viszont kedvencem, mikor ha valakinek nem teszik az anime műfaj, de pár otaku lehurrogja, hogy "az animék igen is tanulságosak és egyediek", utána görgetnek egyet és egyből röhögnek azon, hogy a lúzer srác már megint a mellek közé esett... Asszem ehhez nem kell semmit tovább írnom
Szegasztok! Úgy nézz ki, hogy eme "Isekai" műfajban nem nagyon tudnak az anime stúdiók remekelni. Hol az alapanyag rossz, hol meg maga a stúdió rontja el. Eme animét, melyet röviden csak "Dearh March"-nak neveztem el, nem rég néztem meg Ragnafan1992-vel, s úgy döntöttem, megér egy rövid…..
Sziasztok. A mostani havi téma eléggé érdekes. Lehet mindig hallani eltörölt filmekről és játékokról. Ám érdekes módon animékről nem lehet hallani. Holott van sok olyan anime, amit elkezdtek, aztán különböző okoknál fogva hagyták abba. Egy kisebb kutatómunkával megmutatok néhány olyan animét, aminek…..
Szegasztok! Habár youtube videó nézés terén eléggé visszahúzódtam (akiket/amiket aktívan követek videózás terén kollégákat nem számítva simán elférnek egy kezemen), azért voltak olyan anime témájú videók, amik terén igen erősen megkérdőjeleztem annak hitelességét. Eme listában a Watchomojo néhány…..
Sziasztok! Egy olyan témát feldolgozó anime van ma terítéken ami kb 2. embert eléggé érzékenyen érint kis hazánkban ám az anime van olyan merész, hogy nem a megszokott módon adja elő a témát.    ..
Szegasztok! Ki az, aki nem emlékezne a Yugioh sorozatra, amit nálunk magyaroknál a drága RTL Klub sugárzott, és természetesen nem az eredeti élvezhető verziót láthattuk, hanem a csontig cenzúrázott verziót (félelmetes szörnyek kitörlése, fegyverek kitörlése, szánalmasan gyenge…..
Szegasztok! Boldog 2018-at mindenkinek! Eltelt egy év és itt az idő, hogy elmondjam, melyek voltak szerintem 2017 legjobb, legrosszabb, legtúlértékeltebb animéi, valamint mely animék voltak számomra a legnagyobb csalódások. Akkor foglaljuk össze a 2017-es évet!..