Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bento Luccio

37 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3-1-es madridi előnyről folytatódik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének egyik legjobban várt párharca. Számtalan esemény történt mindkét klub háza táján az odavágó óta. Rengeteg sérülés sújtotta a csapatokat, ebből a párizsiak számára jutott a fekáliatorta java, a Real formája pedig továbbra is a…..
A Liga két legeredményesebb csapata ütközik meg egymással vasárnap délután. A két legjobb védelem néz farkasszemet. Ki nyeri a két TOP 5-be tartozó kapus magánháborúját? Messi és Suárez, vagy Griezmann-Costa páros? Coutinho végre kap játéklehetőséget, vagy csak Koke kemény munkáját csodálhatjuk?…..
Boogie Cousins január végén szakította el a bal Achillesét, így az ő Playoff reményeivel együtt a Pels álmait is temetni kezdte a legtöbb hozzáértő -, és a többiek. Persze arra lehetett számítani, hogy a keret másik monstruma, a sztenderd kettő helyett egy szemöldökkel rendelkező Anthony Davis…..
Már a nyolcaddöntők első hetén olyan kétesélyes, kompetitív párharcokat kaptunk, amelytől leesik a BL-rajongók álla, mégis az igazán parázs ütközet csak most következik: Chelsea - Barcelona. A londoni kékek szép múltat jegyeznek a katalán óriással szemben: 2000 óta 12 meccset zavartak le a Bajnokok…..
Magyar vonatkozású "Flat Earth" fórumokon olvastam az "Egyéb érdekes témák" topic-ban, hogy Petőfi híres sorai eredetileg így szóltak: "Itt van a Bajnokok Ligája, itt van újra, s szép mint mindig, énnekem!" Szótagra pont kijön. Na, de egy-két óra, és újra BL meccsek! Mama, papa, baba örül, készül a…..
Indult egy sorozat októberben a spanyol csapatok, szupersztárok és vezetőedzők értékeléséről, ám kissé hamar megszakadt. Valami nem volt kerek, egy kicsit sótlan volt, és bűzlött is. A Who's got balls blog olyan díjakat osztogat, mint Aranyfincsi, meg valamilyen kábelt illusztráló trófea? Nem…..
A sport rajongók körében számtalan témában nincs egyértelmű konszenzus: les volt/nem volt les, fault volt/ugyan má', hozzá sem ért, Cristiano vs Leo, Kobe van előrébb a GOAT listán/Lebron a legjobb simán, és így tovább a végtelenségig. Ha van valami, amelyben viszont teljes az egyetértés, hiszen…..
Különböző érzések, és gondolatok kavarognak bennem a múlt heti nagy hír után: Ronaldinho szögre akasztotta a stoplist. Szerda óta nézem a válogatásokat az elképesztő mozdulatairól, olvasom az egekig dicsérő cikkeket róla, újra átfutottam a fontosabb statisztikáit. Az egyik percben egy kissrác öröme…..
Kedd hajnalban lejátszották az NBA-ben a karácsonyi megameccs visszavágóját, az utolsó három nagydöntő folytatását, a Cavs - Warriors összecsapást. Ellentétben a decemberi találkozóval, most nem volt nélkülözhetetlen hiányzó egyik oldalon sem szerencsére - szia Rose, Shump, Casspi! -, Curry és…..
Január 1. nemcsak a piromániások, lakótelepi huligánok és a buli-buli rajongók egyik kedvenc napja - öreg vagyok én már ehhez -, hanem természetesen a futball-követők által is egy rendkívül kedvelt dátum. Megnyílik a téli átigazolási ablak! Habár a legnagyobb üzletek nem a tél során köttetnek meg,…..
Január 1. nemcsak a piromániások, lakótelepi huligánok és a buli-buli rajongók egyik kedvenc napja - öreg vagyok én már ehhez -, hanem természetesen a futball-követők által is egy rendkívül kedvelt dátum. Megnyílik a téli átigazolási ablak! Habár a legnagyobb üzletek nem a tél során köttetnek meg,…..
Az idei rookie class valóban azt az elképesztő tehetség áradatot hozta, amit a szakértők beharangoztak a szezon elején. Persze akad egy-két meglepően gyengén játszó egyed - pl Ball téglákat dobál, Josh Jackson nem igazán találja a helyét az NBA-ben, Fultz pedig pihizget -, de mégis a csúcsformában…..
Who's got balls #25 A Klasszikus! 2017.12.23 10:13:39
Ez az igazi karácsonyi ajándék. Minden párharcok legnagyobbika. Az ősz legjobban várt rangadója. Két ősi rivális egymással szemben. Itt nem számít, hogy ki milyen formában érkezik a meccsre, mit mutatnak a számok. Itt nincs esélyes. Fordulatosabb, mint a Stark és a Lannister-ház közötti vívódás.…..
Mi ugrik be az embereknek általában a Manchester City-ről? Esetleg egy kicsit komikus, ám annál fájdalmasabb 2008. májusi délután, amikor a Middlesbrough lenyócegyeztette őket? Vagy másoknak a gejzírként kitörő olajföld mellett álló klubtulaj, Manszúr sejk képe jelenik meg? Talán a minden hollywoodi…..
Decemberben betöltöd a 33-at, de nem mondhatnám, hogy a korodnak megfelelően teljesítesz. Meglepő módon ugyanaz a folyton éhes ragadozó vagy, mint húszas éveidben voltál, sőt!  Nem is az a poén, hogy szinten tudod tartani a tudásodat, hanem hogy folyamatosan fejlődsz. Olyan, mintha évek óta…..
A 2016/17-es újoncok komoly fejtörést okoztak a szezon végén a szakértőknek. "Kinek adjuk a ROY díjat?" Na, nem azért, mert olyan félelmetesen mély lett volna a merítés, hanem mert kellett találni valakit, akire rá lehet aggatni ezt az elismerést. Elváráson aluli teljesítmények, sok sérülés és…..
Barcelona - Valencia rangadót rendeznek vasárnap este a La Ligaban. Kétségkívül a két legkiemelkedőbb játékrendszer fog összecsapni egymás ellen. A legtöbb lőtt gól, a leglátványosabb egyéni, és csapatszintű produkciók, a legtöbb kapott dicsérő szó (pl itt, vagy itt, meg itt is), plusz egyik fél sem…..
Bő egy hónapja startolt el az NBA szezon, és egy rendkívül furcsa jelenség látszik körvonalazódni. A lesajnált, megtépázott keleti konferencia a várthoz képest sokkal szórakoztatóbb csatározást tár a rajongók elé, mint nyugati párja. Október előtt a legtöbb kritikus legfeljebb 5-6 keleti gárda…..
Fővárosi rangadót rendeznek szombat este Spanyolországban. Bár a helyzet nem feltétlenül kritikus egyik csapat esetében sem, mégis elmondható, hogy mind az Atlético, mind a Real szekere igen döcögősen közlekedik az ősz folyamán. Mindkét madridi gigász masszív, 8 pontos lemaradást tudhat magának az…..
Javier Calleja, a Villarreal szeptemberben kinevezett mestere a Submarino legjobb rajtját produkálta: 5 LaLiga-mérkõzésen egyszer sem kapott ki és csapatával mindössze két pontot veszített! A sárga tarcsi korábbi trénere négy gyõzelemmel és egy döntetlennel fordul rá a 12. fordulóra!..
Semmit! Jó, vele eddig 100%-os a Milwaukee, de ezen kívül mi mást? Persze nyilvánvaló, hogy Giannis kapott egy ideális játszópajtit, aki akár társainak, vagy saját magának képes helyzeteket teremteni támadásban, és ezáltal levesz egy kis terhet a görög válláról, de ennyi. Oké, mélységet kapott vele…..
2006. június 14-én, a nagydöntő harmadik mérkőzésének másnapján leültem megnézni az előző éjszaka összecsapását. 2-0-ra vezetett a Mavs a Heat ellen, nem vártam sokat a párharctól, és az igazat megvallva még a kezdő ötösöket sem tudtam volna felsorolni. Tudatlan voltam, fiatal, és talán még nem is…..
Minden kezdet nehéz. No, meg egy fecske nem csinál nyarat. Időbe telik hozzászokni az új légkörhöz, az időjárási viszonyokhoz, a menetrendhez, a zuhanyzói szokásokhoz. Aztán a formációban, stratégiában betöltött szerepet is meg kell érteni. Néhány új szerzeménynek ezt sikerült meglépnie, sőt! Ezek a…..
Lebron James, Greg Oden, Yao Ming, Derrick Rose, Andrea Bargnani, Andrew Bogut, Kwame Brown, Anthony Bennett. Mindannyian első választottak voltak a saját draft osztályukon, mégis mennyire különböző pályákat jártak be. Akad köztük legenda, aki beíratta nevét minden idők 5 legjobb játékosa közé.…..
Még szinte el sem kezdődött az új idény, mikor egy olyan változás következett be, amely gyökeresen megváltoztatta az egész szezon alakulását. Gordon Hayward szerda hajnali sérülésének nemcsak sokkoló látványa rázta meg a fanatikusokat, hanem annak hatása gyorsan terjedő vírusként fertőzi az egész…..