Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myosotis sylvatica

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint házasságkötés előtt vagy után? Persze, hisz mi másra is gondolhattunk volna… ;) Szexualitás, egy örökké visszatérő kérdés és szerintem nincs olyan ember az Egyház környezetében, aki valamilyen módon ne találkozott volna ezzel a sokat vitatott témával. Nem csoda, hiszen ez egyszerűen hozzá…..
Myosotis sylvatica 2017.10.18 09:12:42
@jabbok:

"- ahol akiknek semmilyen tapasztalatuk nincs arról , hogy mit jelent erőd határát meghaladó gyerekcsapatot eltartani, nevelni (persze nem csak a nehézségeiről és a terheiről, hanem az ÖRÖMEIRŐL ÉS A GYÖNYÖRŰSÉGEIRŐL SEM)

- azok meg "HIVATÁSTUDATTÓL ÁTHATVA", "SZENT KÖTELESSÉGKÉNT" szítsák a bűntudatot, osszák a törvényeket és aztán a saját evangéliumuk szerinti bűnbánatot

- azoknak, akik az élet ezzel kapcsolatos összes terheit, helyettük is, hordozzák?"

[...]

Ez egy olyan "isten" és egy olyan "evangélium", ami szerint a szubjektív szempontok mérlegelhetők egy ember meggyilkolásakor - de "PER SE" nem mérlegelhetők egy következő terhességbe belehaló 8 gyerekes anya esetén."

Köszönöm!!!!
Myosotis sylvatica 2017.10.18 15:02:32
@matthaios:

""PER SE" nem mérlegelhetők egy következő terhességbe belehaló 8 gyerekes anya esetén.'"

Nem az önmegtartóztatásba hal bele, illetve közvetlenül biztosan nem, értelmezésem szerint, ami lehet téves. De ha az belegondolok, nincs bizonyítékunk arra, hogy nincs hosszútávon negatív következménye, nem tudjuk.

Minden mást leírtak előttem, úgyhogy nem ismételném.