Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdriennKovács

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap már született egy bejegyzés arról, hogy mit érdemes csinálni lefekvés előtt, hogy nyugodtabban teljen az alvás. (Ha lemaradtál itt elolvashatod.) Ma hoztam nektek egy 24 zenéből álló listát, ha inkább ezt hallgatnátok lefekvés előtt.  Sőt, össze is gyűjtöttem nektek…..
Manapság nem ritka, hogy az ember fia / lánya nehezen szenderül álomba esténként. A mindennapi stressz, a rohanás, hogy a nap minden percében akad még teendő bizony megviseli a szervezetet, amely nagyon sokszor még a nap végére sem tud megnyugodni. Összeszedtünk néhány tippet, melynek segítségével…..
Egyre többen választják Magyarországon is a természetes egészségmegőrzést és gyógyulást, ezen a téren nagyon sokat segítenek a gyógyteák. Fontos tudni, hogy a gyógyteák vagy gyógyhatású teák legtöbbje keverék, amely a tea mellett más növényi részeket is tartalmaz, "hétköznapi értelemben olyan…..
A nyújtás fontosságáról már biztosan te is sokat hallottál. Most képeken bemutatok néhány mozdulatot, hogy hogy tudsz akár az irodában ülve is nyújtózni egy nagyot. De elöbb néhány szóban, hogy miért is olyan fontos ez a mindennapi életben. Nem csak edzés során kell nyújtani, érdemes alkalmazni…..
Biztosan neked is megfordult már a fejedben, hogy hogyan is készítsd el a pizza egy egészségesebb változatát, azon kívül, hogy zöldségek vannak rajta. A Szafi Free pizzaliszt úgynevezett jó szénhidrátokat tartalmaz, melyet a szervezet könnyebben hasznosít, alacsonyabb a glikémiás…..
A sajt talán a harmadik olyan étel, amiről nem vagyok hajlandó lemondani a diétám során sem. A sajtkrémlevesről meg pláne nem! :) Igyekeztem elkészíteni a diétás változatát, ezt a receptet hoztam most nektek. Egy kicsit sűrűbb lett, mintha normál liszttel csináltam volna, de még így is nagyon…..
Biztosan sokan hallottatok már a "clean eating"-ről. Ez az úgynevezett "tiszta étkezés", inkább életforma, mint diéta. Viszont remek alapot ad az egészségesebb életmód elkezdéséhez, vagy a fogyás beindításához.   Íme a bevásárlólista: Zöldségek: - spenót- brokkoli- cukkini- répa- étkezési…..
Egy felnőtt emberben körülbelül 100 ezer kilóméternyi ér található. Ez azt jelenti, hogy ha kivennénk az emberi testből, körbe érné a bolygónkat.  Nézd meg ezeket a lenyűgöző képeket! :)     Ha tetszett, oszd meg másokkal is! :)  ..
Könnyen és gyorsan elkészíthető paleo baracklekváros kiflit sütöttem ma reggelire. Körülbelül annyi idő alatt elkészült, mintha lementem volna a boltba egy körre.  Hozzávalók: - 100 g Dia-Wellness lisztkeverék -50% ch- 7 g Szafi Reform szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék (paleo,…..
Tegnap több bútoráruházat is végiglátogattunk, ezek a képek a Mömaxban készültek.  Remek hangulatot ad a lakásnak vagy kertnek egy-egy Buddha szobor vagy kiegészítő. Igazi relax központtá változtathatjuk a lakásunkat néhány ilyen stílusú tárggyal. "Van valami különlegesen megnyugtató a Buddha…..
Sokszor tanácsolom a vendégeknek, hogy csináljanak nyújtógyakorlatokat otthon. Ezzel nem csak az izmoknak teszel jót, de a közérzeted is javulni fog, kevésbé lesz beállva a hátad, derekad, megelőzhető az úgynevezett izomrövidülés. Érdemes tehát naponta elvégezni ezt a gyakorlatsort!       Ha…..