Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TibiHU

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élni Otthon Miért is e blog? 2017.09.29 09:52:17
Már rég szerettem volna blogot indítani a témában. Részben azért, hogy kiírjam magamból mit gondolok a mai (nagyvárosi) együttélésről, illetve kicsit közelebbről nézve a saját szomszédságomról. Mi az ami megkeseríti az otthoni légkört, illetve elveszi annak a lehetőségét, hogy az ember pihenni,…..
TibiHU 2018.03.23 12:07:03
@LocomotiveAnchoredman: @gisgps2014:
Írjatok majd milyen az élet a költözés után. Sok mindent fel kell adni?
Élni Otthon Embervédelem 2018.01.25 12:43:34
Véletlen egy érdekes cikkre leltem Embervédelem címszóval: http://www.demokrata.hu/blog/2017-09-19/embervedelem Kicsit talán tovább lehetne gondolni Élni Otthon megvilágításban. Mert bizony az ebtartók jelentős hányada gondolja úgy, hogy inkább a kutya “well-being”-je, mint a szomszéd nyugalma.…..
A tuja igazi kerti örökzöld, mondom ezt rögtön kétfajta értelemben, ugyanis egyfelől ténylegesen örökzöld, vagyis az egész évben színes, lombos, így díszítő értéke folyamatos, másfelől pedig olyan örök(zöld) slágere a kerti növényeknek, hogy kis túlzással kertet se találni, ahol ne lenne tuja. Mi…..
Kicsit kitekintenék a szomszédi körből, hiszen egy környék életszínvonalát az is meghatározza, milyen a tágabb környezet és az ott élő emberek gondolkodása. Közelítsünk a helyszínhez: Pest egyik déli kerületében vagyunk. Egyik kislányunk egy közeli magánbölcsődébe jár, illetve csak szeretnénk, hogy…..
Az utcánkban 19 ház van, beleszámolva az utcasarkon levő már a keresztutcákhoz adminisztrált házakat is. Kettő ikerház, egy helyen pedig egy három lakásos társasházat építenek éppen most. Ennél a tizenkilenc háznál összesen 16 kutya él, azaz majdnem mindegyikre jut egy. Van ahol mondjuk kettő van,…..
Pár hete jöttünk meg késő nyári szabadságunkról. Néhány napot Balatonfüreden töltöttünk a Hotel Marinában, majd hat napot a tiszakécskei termálfürdő szomszédságában pihentünk. Kutyás tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. A Marina hotelt nem sokszor hagytuk el a négy nap folyamán, személy…..
Élni Otthon Élni Otthon 2017.09.21 15:20:17
Köszöntöm az olvasókat. Te hol élsz? Te hol laksz? Szokták egymásnak az emberek a kérdést feltenni, miután megismerkedtek. A válasz a első esetben inkább egy ország, országrész, míg a hol laksz kérdésre általában egy város, városrész, egy utca, esetleg a pontos cím szokott lenni. "Családi házban…..