Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bugrock (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjelentősebb játékipari szakmai rendezvény, a hétfőn kezdődött Game Developer Conference előestéjén rendezték meg az első, kifejezetten flashjátékokra szabott hasonló konferenciát, a Flash Gaming Summitot. A hagyományteremtő show a Gamasutra tudósítója szerint fantasztikus…..
Bugrock (törölt) 2009.03.25 17:19:22
@Corruptor: Fú,az nekem is nagyon tetszett,viszont a matekos kérdések feladták a leckét, de hála az égnek nem olyan rég jártam gimibe, szal még azért rémlett vmi.... :)
Egyszerű (még csak nem is flashes), de remek logikai játék a Figure Ground. Egy négyzethálón kell létrehozni megadott elemekből egy képet. Az ugyanolyan színű elemek összetapadnak, ha egymás mellé tesszük őket, a különböző színűekkel pedig bontani lehet egymást. Egyszerű…..
Bugrock (törölt) 2009.02.13 16:45:01
www.kongregate.com/games/Jiggmin/neverending-light

Ez tök jó, csak sajnos elég rövid...
Bugrock (törölt) 2009.02.14 15:37:30
@DarkDrake: Jogos, viszont lesz még két része, szóval reménykedhetünk h azok már velősebbek/játékosabbak lesznek.
A Visitor az egyik legnépszerűbb point-n-click kalandjáték volt a KMK-n, és az alkotók másik játékát, a Journey of Reemust is szerettétek. Pacska fedőnevű munkakerülőnk hívta fel a figyelmemet a Reemus második részére. Még több fura lény, még nehezebb fejtörők, és a Visitor…..
Annyian beküldtétek a Mirror’s Edge 2D-t, hogy muszáj kitennem. Pedig túl sok munkakerülés nincs a játékban: az ember ugrál, rohangál és összegyűjt mindent, amit lehet, mindezt pofás animációkkal. Hogy miért érdekes mégis a cucc, arra a cím a magyarázat: a program csodás…..
Bugrock (törölt) 2008.11.14 11:55:18
40!
Bugrock (törölt) 2008.11.14 12:28:07
Dupla VB-selejtezőn vagyunk túl, felemás érzésekkel. Szombaton egy borzasztó kezdést láthattunk, majd egy tűrhető második félidővel kivégeztük Albániát, köszönhetően Torginak és Juhász Rolinak (aki Huszti mellett jelenleg a legkiemelkedőbb magyar futballista), majd jött…..
A Christmas with the Sproutifarts legalább akkora kreténség, mint a szombati munkanap találmánya. A játék a fingós játékok sorát erősíti, műfaját tekintve pedig leginkább a szép emlékű hotdogos játékkal rokonítható. A sztori szerint karácsony este van, a Sproutifart család…..
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..
Bugrock (törölt) 2008.08.15 19:07:15
Bugrock (törölt) 2008.08.15 21:13:29
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
A Hedgehog Launchot többen is beküldtétek, legutóbb Yarner kartárs. „A “lőjünk ki bármit, jó messzire” játéktípust keresztezi a menedzserjátékok stratégiai finomságaival, és egy olyan háttérsztorival, amitől a magunkfajta kelet-európainak kettéáll a füle a…..
Bugrock (törölt) 2008.08.04 23:26:41
Bugrock (törölt) 2008.08.05 13:34:21
A Totem Destroyer az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játéka volt a blogon, de DUI nevű klónja még jobb - bár mint beküldője, GG írja, „elsőre kicsit gagyibbnak tűnik”. A grafika valóban nem nagy eresztés, a játékmenet viszont nagyon jó, a merev téglák mellett mozgó…..
Flórának köszönhetjük a Hungry Blocksot, ami az egy éve posztolt Fishy egy variációja. Itt nem hallal kell kannibalizálni kisebb társainkat, hanem négyzettel, ami egyben az egérkurzor is. Pörgős, adrenalinos darab, jöhetnek a rekordok (nekem eddig 44 ezer pont). A játék zenéje…..
Bugrock (törölt) 2008.07.31 14:48:10
A Pandemic (és folytatása, a Pandemic 2) minden idők legbetegebb játéka - és ezt akár szó szerint is lehet érteni, hiszen a programban egy vírussal kell kiirtani a Föld teljes lakosságát. A megfertőzött, illetve meghalt emberekért pontokat kapunk, amiket a vírus fejlesztésére…..
Kicsit a nagyszerű Portalra emlékeztet az Epsilon, amit annflame kartársnő talált a napi betevő munkakerülést keresve. Egy golyóval kell pontokat begyűjteni, illetve A pontból B-be eljutni mindenféle trükkös pályaelemmel – ezek közül csak az első a teleport, lesz még…..
Bugrock (törölt) 2008.06.11 16:18:43