Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tronolok

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svájc a legfertőzöttebb országok között van, én pedig itt ragadtam Zürichben...
Tronolok 2020.03.15 21:45:17
@luis5: nalunk peldaul nem szabad lekaszalni a haz koruli reszt csak evwnte 2x, epp hogy ne pusztuljanak ki a rovarok, ergo a madaraknak kozvetve.. az sem erdekli a gemeindet hogy kullancsokra panaszkodnak emberek.. mutass nekem otthon hasonlo korultekintest?! mar nem emlekszem ki firtatta az egeszsegugyi rendszert, de beszedes hogy Olaszorszagban tobb mint 100x annyian haltak meg, ugy hogy kb 9-10szerese a fertozottek szama.. azaz tobb mint 10x nagyobb a halalozasi rata ott, es a spanyoloke is 6x osa a svajcinak.. szoval en nem szeretnek most mashol lenni
Kezdjük a sor elejét néhány hashtaggel. #kocsogaudis, #parasztbéjemvés #hülyeszuzukis. Ha kidühöngtük magunkat, kezdjünk el a saját házunk táján is sepregetni. Senkivel sem fordult már elő, hogy véletlen tovább maradt fent a távolsági fényszóró vagy az irányjelző ugye? Mindenki pontosan tudja és…..
Tronolok 2020.03.06 09:19:42
@Michel Djerzinski: kulsosavban radmennek centikre ?! meglep.. ha viszont belsoben vagy, akkor ha epp nem elozol akkor mi a f@szt keresel ott ?! nem, nem ment fel hogy 140-nel haladsz (olvasd ujra a 6os pontot).. es feljelentesed teged is szabalytalannak fog tartani
Tronolok 2020.03.06 09:19:56
@Michel Djerzinski: kulsosavban radmennek centikre ?! meglep.. ha viszont belsoben vagy, akkor ha epp nem elozol akkor mi a f@szt keresel ott ?! nem, nem ment fel hogy 140-nel haladsz (olvasd ujra a 6os pontot).. es feljelentesed teged is szabalytalannak fog tartani
Mia Khalifa a maga területén igazi sztár volt, igaz, meglehetősen rövid ideig tevékenykedett az iparban. Most kitálalt arról, hogy a cégek miként „vadásznak a tapasztalatlan fiatal nőkre”...
A nyári főszezonban hétről hétre kerül bele a Wizz Air a hírekbe, legtöbbször inkább negatív kontextusban. Megkérdeztük a légitársaság kommunikációs illetékesét, hogyan élik meg és hogyan kezelik a mindennapi kríziseket, mi a kríziskommunikációs megközelítésük. Interjú Radó Andrással, a Wizz Air…..
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Tronolok 2019.05.07 07:37:42
@adamskij: szerintem is foloslegesen toltad ide ezt a ‘magyarozos’ elcsepelt kozhelyet! a travis resszel ne probalj terelni, az a kommented utan jott.. tenyleg olvass par kulfoldi blogot is a temaban es rajossz hogy egyaltalan nincs semmi kiveteles a kiabrandulasban
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
Tronolok 2019.04.24 22:44:16
@sixx: nagyon hianypotlo lenne, mert amit a Hanula kollega produkalt az kurv@ lapos, nem is ertem miert figyelt a cimlap tetejen majd egy napig
Tronolok 2019.04.24 22:47:43
@adamskij: szerintem meg mind Tyrionnak, mind Varysnak reszelnek a kovetkezo 1 max 2 reszben.. csak azt sajnalom majd hogy a korabbi recepttel ellentetben akkor irjak ki oket amikor ellaposodott a karakteruk :/
Tronolok 2019.04.24 23:55:23
@pethő.anni: szerintem is behozzak Howlandot, es Danny akkor majd neki szepen elhiszi Jon születeses sztorijat
Általában amikor készíttetünk magunknak egy tetoválást, annak valami személyes jelentése van. Leggyakrabban egy emlék, egy kapcsolat, egy érzés, inspiráció és még sorolhatnám, hiszen végtelen oka lehet, amiért az ember úgy dönt, hogy valami számára különleges dolgot varrat…..
A törvények nem hiába léteznek. Nélkülük ugyanis eléggé kiszolgáltatottá válna a legtöbb ember rengeteg olyan esetben, amikor kihasználják, meglopják, vagy épp fizikailag bántalmazzák őket. De persze ahogy fejlődött az emberiség úgy fejlődtek a törvények is. Párat…..
Az online check-in, vagyis a repülőjegyek utazást megelőző netes érvényesítése korunk egyik óriási vívmánya. Létezése előtt a beszállókártya megszerzéséért folytatott kilátástalan és idegörlő sorbanállás ugyanis ritka jól meg tudott ágyazni egy idegbajos családi nyaralásnak, plusz irtó nagy terhet…..
Tronolok 2018.04.21 08:10:12
@onlajnok: ez azert kezd eleg trollkodo vedekezesnek/tamadasnak tunni. En magam igyekszem mindent online intezni, de azert ne nevezzuk mar a repteri check-int abnormalisnak, es kezeljuk kirivo bunteteskent (evtizedeken keresztul igy mukodott ez)
Na de ettol fuggetlenul, ha ez is az irany, az a dijaknak, ‘buntetesnek’ barhogy os nevezed nyilvanosnak kell lenni. Ha utolso pillanatban felugrasz egy buszra mert el kell erned vmit, merlegeled hogy fontos-e odaerned annyira mint a potencialis 8-10 ezres buntetes.. lehet jonni erkolccsel stb de minden rendszer igy mukodik; nem mondhatja az ellenor hogy ez most 10ezer, 100ezer vagy 2ev kenyszermunka..
a fenti eset kapcsan en utbem a wizzairt, ha nincs semmi vonatkozo kisbetus a 30eur dij kapcsan feltuntetve
A két napja közölt fotó készítőjével időközben sikerült személyesen is találkoznunk, így az eset további részleteiről is kérdezhettük. Megtudtuk többek között azt, hogy a házaspár végül szóba állt vele az eset után egy órával.  ..
Fotó: Magyar Narancs Nem kellett sokat várni, Bayer Zsolt kolléga és a kormány kedvenc lapja - a Magyar Idők - Semjén Zsolt segítségére sietett és megmagyarázta Semjén helikopteres vadászatát. Az egyik ok, hogy ott él a testvére, a másik, hogy bizony, ott ezt így szokás csinálni. Semjén bátyja…..
Tronolok 2018.03.11 20:19:26
@felső határ nincs: a f@szt szavaznak ra, foleg Londonban
Párizsról is szólhatna ez a poszt, meg - egyszer talán - Budapestről is, de helyette egy északi fővárosban találtam olyan hihetetlenül pezsgő pékségkultúrát, hogy azt feltétlenül érdemes megosztanom!..
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
Nagy port kavart, óriási felháborodást keltett és sokakat foglalkoztatott az eset, ami október 15 -én, vasárnap este történt egy fővárosi KFC gyorsétteremben, amikor egy biztonsági őr brutálisan megvert egy újságírót, amiért az akadékoskodni merészelt (jogosan) a kiszolgálással kapcsolatban és a…..
Tronolok 2017.10.19 17:51:38
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
Tronolok 2017.08.08 08:39:20
@CyberPunK: szoval szerinted az ok, hogy index kezdooldalon mar a cimekkel reszletezik a sztori kimenetelet..? azt mar megszoktam hogy sportesemenynel kerulom az egesz netet, mert ott aztan szalagcimekre kell menni; de azert sorozatoknal szerencsere nem volt jellemzo
Tronolok 2017.08.08 08:52:57
@Netuddki.: kezdeskent, nem tudom milyen jelenetre utalsz, mivel en s07e02-nel jarok :) (nyaralasi szezonban megesik..)
es nem arrol van szo, hogy "korolbelul mikortol lehetett vmit tudni".. Mindenkinek vannak elkepzelesei es hipotezesei egy sorozat alatt; a spoiler azt jelenti hogy lelovod hogy mi az ami tenyleg fixen megtortenik egy epizodban, filmben.. (akar sportesemenyen)
tenyleg definialnom kell a ""spoilert a commentblogon ?!
Tronolok 2017.08.08 08:57:50
@CollectiveMadness: egyetertek hogy nem nagy spoiler, illetve nem estem le a szekrol hogy "b@szki tenyleg?!!"; de ha vhol egy kicsit is szurkolok, hogy majd epp Cersei atlovi az elo sarkanyok koponyajat is, akkor ezt az erzest kinyirtak, csak azzal hogy gorgettem le a portfolio.hu-s hivatkozasokra a nyitooldalon..