Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rokakoma

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben többször gondolkoztam a rajongáson. Főleg a zenein, hiszen ott olyan sok formában jelen van. Érdekes, összetett. És olyan jó, hogy akármennyi idős is az ember, tud rajongani. Persze vicces, hogy a tinilányt is kiröhögik, ha teljesen odáig van a Backstreet Boysért a posztereivel,…..
Egész felnőtt életemben pénzüggyel, számvitellel foglalkoztam. Tanultam, tanulom, csináltam, dolgoztam benne, befektettem, nyertem és persze buktam. Ha szeretném összefoglalni, mi az a két legfontosabb dolog, amit megtanultam és bár fájóan egyszerű, ugyanennyire igaz, az a következő: 1. Ne költs…..
2010-ben megjelent az első gyűjthető minfigura széria, amit eddig még 14 "sima" és 6 speciális témájú követett. Most nézzük a "sima" szériák 10 legdrágább / legkeresettebb figuráját :)...
Ezúttal rendhagyó módon a konklúzióval kezdem: a Pearl Jam bécsi koncertjén is igazolta, hogy bár grunge mint műfaj halott, a Pearl Jam él és virul, és nem csak azért, mert Alive. Kevés ilyen magasan jegyzett emblematikus banda volt képes gyakorlatilag mélypont nélkül túlélni a…..
Rokakoma 2014.07.17 11:40:22
Szombaton meghalt Herpai Sándor dobos, akit a legtöbben a V'Moto Rockból ismerhettek. Erről itt írta az Index. A közmédia is megemlékezett a kihűlésben elhunyt zenészre, méghozzá a Jégszív című V'Moto Rock-dallal. A legtöbben viszont szinte teljesen elfelejtik, hogy Herpainak a…..
Rokakoma 2014.02.18 11:46:57
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
Rokakoma 2009.12.14 12:08:11
Tankcsapda – Minden Jót (Alexandra Records) A Tankcsapda a magyar rockzene tetején van. Náluk népszerűségben nincs fentebb, hosszú ideig nem is nagyon lesz. A zenekar évek óta keresi az újabb kihívásokat: Kisstadion, évről-évre Főnix Csarnokos koncert, sőt a legutóbbi ún.…..
Rokakoma 2009.10.14 11:35:07
@Host:
A sziget nem volt felejtős. Odavágott rendesen. Tűz volt és lábdob
A Temple Of The Dogot akár úgy is felfoghatjuk, mint a Pearl Jam elődjét, csak itt még a soundgardenes Chris Cornell vitte a prímet Eddie Vedder helyett frontemberként, de azért már az utóbbi is ott legyeskedett körülöttük. A projekt sosem arról volt híres, hogy agyonkoncertezte…..
Pearl Jam - Backspacer (Universal) Igazából a Pearl Jam az egyedüli zenekar, akik túlélték a grunge-ot és mára már csak szimpla rockegyüttesként állnak színpadra. Ők 1994-ben, (amikor ugye a műfaj maga Kurt Cobain fejlövésének pillanatában meghalt, és minden kiadó eszét…..
Eddie Vedder nyilatkozta a napokban, hogy hamarosan olyan állapotban lesznek az új Pearl Jam-dalok, hogy akár stúdióba is lehet velük vonulni. Mindez azt jelenti, hogy akár még idén kaphatunk egy új lemezt az amerikai rockzenekartól, akik 11 év után visszatértek Brendan O'Brien…..
Design Pumpa London az égből 2009.02.02 13:33:00
A lenyűgöző, városimázs építésére tökéletesen alkalmas képeket Jason Hawkes a légifelvételek specialistája készítette. Hawkes 1991-óta foglalkozik légi fotózással, érdemes vetni egy pillantást weboldalára, amely kitágítja a műfajról alkotott általános képet. Bár…..
Rokakoma 2009.02.10 14:31:37
Gábornak köszönhetjük, hogy felhívta a figyelmünket a Metro nevű társasjáték webes átiratára. A program olyan alaphelyzetet vázol fel, amit Budapesten nehezen lehetne elképzelni (bár lehet, hogy ettől gyorsabban épülne a 4-es metró): több építőtársaság verseng azért, hogy…..