Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalmarattila

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pszicholand Csokiszökőkút 2009.05.13 12:10:00
Vettem egyet. A feleségem szülinapja alkalmából. Persze közös használatra és nemcsak ezt kapott. Tegnap ki is próbáltuk, előkészítettük az epret és a tavalyi Mikulásokat és idei húsvéti nyulakat, tojásokat. A használati útmutató egyik része azt javasolta, hogy mikróban…..
Egyre kisebb kamerákat tudnak vásárolni földi halandók is. Most például nyakkendőbe rejtett 4 GB-os kamerát vehetünk. Ami azonban tényleg érdekelne, hogy ezeknél a termékeknél ki a célcsoport? Nehéz olyan élethelyzetet elképzelni, amikor ilyen kamerával felszerelkezve elindulok…..
Kicsit más, mégis hasonló. Ezúttal a kockák méretét változtatták meg, színtelenítették, és az összerakást is megbolondították. De Rubik-fanoknak kötelező kipróbálni. Via Übergizmo..
Bigyóblog Poliphub 2009.07.03 12:46:32
Sok láb, aranyos fej, usb-portok. Ja, és csak tíz dollár a polip alakú usb-elosztó.Via Gizmodiva..
 A Samsung egyik fejlesztési igazgatója szerint jövőre már száz dollárnál kevesebbe fog kerülni a legtöbb adroidos mobil. Ez persze nem azt jelenti, hogy a most kapható drága kütyüknek az ára fog brutálisan leesni. Hanem inkább azt, hogy egyre inkább az olcsóbb, alsó…..
kalmarattila 2009.08.21 19:54:16
Bigyóblog Kártyalámpa 2009.08.05 08:38:00
Hitelkártya méretű lámpa, amit bárhova magunkkal vihetünk a pénztárcánkban. Egy darab CR1216 elem kell hozzá, de ezt is adnak azért a 10 dollárért, amennyibe a lámpa kerül a Brandónál. Amúgy a kártyalámpa méretei 52mm x 85mm x 3mm.  ..
kalmarattila 2009.08.21 19:43:58
@galoooshka: Természetesen lehet! Sőt, nem is 10 dolcsi, csak 8... (Postaköltség benne van, nagyobb tételnél árengedmény!)
Jelentkezz és megbeszéljük: kalmarattila@gmail.com

Nekem az ugrott be elsőre hogy milyen profi névjegykártya lenne belőle mondjuk villanyszerelőknek. Csak rá kell szitázni a nevet meg az infókat... ;) Hasonlóan eredeti mint a LEGO figurák a LEGO gyár dolgozóinak amik még hasonlítanak is rájuk...
Bigyóblog Az igaz lapozós óra 2006.11.30 19:53:00
Megtaláltuk. Az igazi lapozós órát. És most jön a jó hír: egy magyarországi dizájszájton. Rögtön két változatát is megvásárolhatjuk. Nyolcezer forintért a minék lehet. (Ha valaki arra jár, hozzon nekünk is egyet!)..
kalmarattila 2009.08.01 06:36:39
Látni sem bírod már  a házakat körbevevő állványzatokra a munkálatok megkezdése előtt hónapokkal felrakott és a befejezésük után szintén hónapokkal levett, a városképet elcsúfító hatalmas, unalmas és sokszor ordítóan randa építkezési hálókat? Akkor vess egy…..
LisztesLáda Tokyoflash 2009.01.25 18:01:00
Ha már úgyis az alter-huszonegyedik-századi-csemete korszakunkat éljük, akkor elkelne ide pár szép kis kiegészítő a divatos gönceink mellé. Masculin lényként ugye, nem jöhet más szóba csakis egy csicsás karóra. De nehogy már ilyen számlapos, bőrszíjas faliórát aggassunk a…..
Gémeskút Karácsonyi meglepetés! 2008.12.15 17:01:00
Az ünnepekre meglepetésként elkészült, amit már régóta ígértünk, a Gémeskút fórum! A http://forum.gemeskut.net címen elérhető, regisztráljatok és használjátok egészséggel - egyelőre még tesztüzemben vagyunk, remélhetőleg nagyobb fennakadások nélkül túl is jutunk…..
kalmarattila 2008.12.16 06:54:29
Bigyóblog Sörcsap kólához 2008.11.29 10:25:00
Kólamániás vagyok. Ez van. És a kétliteres kólából mindig kiszökik a buborék az utolsó deciknél. Állítólag ez a sörcsap (kólacsap) segít ezen. Csak bele kell tekerni a kétliteres üvegbe és csapolhatunk.Via Gizmodo..
Itt egy újabb, lassan már csak erotikus kiegészítőket nem lehet kapni Wii-hez, vagy igen? Ez most egy horgászbot. 10 dollár ami nem is olyan sok némi halászatért. Gizmodo..
Szeretnéd megtalálni az igazi szerelmet? Nagyobb összeget szeretnél nyerni egy nyereményjátékon? Esetleg nem szeretnél irigykedni másokra? Akkor Madja néni a te embered!Az utóbbi időben több női magazinban feltűnt a hirdetés, miszerint az Indiából érkezett öreg nyugdíjas hölgy…..
Konzumszerkesztõség vagyunk, meg egészségtelenek is, úgyhogy gyors egymásutánban ketten is nyertek egy-egy ronda focilabdát a Coca-Cola kupak-nyereményjátékán. Mármint ugye annyi a játék, hogy ha a kupak belsejébe bele van írva, hogy nyertél, felhívsz egy számot, ahol a…..
Levélben, mi sem maradhatunk ki, íme a hónap vitathatatlanul legjobb leiterjakabja, a lekváros bukta, leánykori nevén, ki tudja, kinek a kamerájából. Szokás mellélinkelni a Sztaki Szótár vonatkozó cikkelyét, tessék...
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..