Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viikii~

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Music Madness Canvas - Worry (2017) 2017.10.07 22:27:29
       Mint a legtöbb újonnan megismert zenekart, a Canvast is egy barátnőm közreműködésével fedeztem fel. Pár hete ajánlotta fel a lányka, hogy elvinne magával egy ingyenes koncertre ( egyedül a regisztráció volt szükséges, az eseményt itt éritek el ) az A38-on, ahol egy magyar, ( Anchorless…..
        Egy barátnőmnek köszönhetően találkoztam először az In This Moment zenéjével, aki kitartóan mutogatta addig és addig a zenekar dalait, amíg egyre rá nem bólintottam ( Roots ), hogy na ez igen :D  Már hónapok óta egy napi szinten előkerülő dal lett nálam, szóval úgy éreztem, ideje lesz…..
Music Madness ROCK RECORDS RADIO 2017.09.06 00:25:41
  Sziasztok!   Az oldal kapcsolatban áll a Rock Records Radioval, ami egy online rádió, főként rock és metál zenei palettával. Hallgassátok és osszátok a hírét:) !! http://www.rockrecordsradio.eu/rolunk.html..
    Ez most egy viszonylag rövidke ajánló lesz, ugyanis így hogy elkezdődött a gimi és már faktolós évben vagyok kicsit karcosabban tudok időt szánni a blogra, noha próbálkozik az ember. A The Unguided zenéjével már elég régóta jóban vagyok, még felsős koromban találtam rájuk egy Youtubes…..
    Korábban is találkoztam már a Kamelot zenéjével, de ezidáig nem sikerült megfogniuk olyan szinten, hogy egy korongjukat is végigpörgessem. Tetszegettek, elvoltam velük, de leginkább a háttérmuzsika kategória voltak számomra. Aztán a napokban valahogy eszembe jutott, hogy egy daluk mégis volt…..
   Az Epica egyike azoknak a zenekaroknak, akikért a kezdetektől fogva ( a kezdeteket a rock és metál iránti szeretetemtől számítom ) a mai napig szakadatlanul odáig vagyok. 2002-ben alapította a zenekart Mark Jansen, az After Forever ex-gitárosa. Műfaji besorolás szerint szimfonikus metál bandának…..
   Legjobb barátnőmnek köszönhetem, hogy megismerkedtem a Jefferson Airplane zenéjével. Egyik pesti éjszakázásunk során mutatta meg az Eskimo Blue Day c. dalt és hát mi tagadás...első hallásra szerelem volt! De olyan szinten, hogy még a pár perce elhagyott maradék cigarettáimról is elfeledkeztem,…..
   Az Amaranthe rajongó énem 13-14 éves koromban élte igazán fénykorát, bevallom azóta nem gyakran veszem elő a zenéjüket. Na nem azért, mert rossznak találnám a popnak és a metálnak azt a különös elegyét, amit a zenekar képvisel, sokkal inkább azért, mert anno olyan szinte rongyosra hallgattam az…..
  A kanadai punk-rock banda a 2011-es Screaming Bloody Murder című albuma után 2016-ban, a zenekar fennállásának 20. évében érkezett új lemezzel. Az öt év kihagyásban közrejátszottak a frontember, Deryck Whibley alkohol okozta máj, valamint vese problémái, illetve tagcserék is történtek ez idő…..