Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tewill

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Tibor blogja Hányinger! 2017.08.06 15:14:15
Szégyenletes, megbocsáthatatlan és jóformán helyreállíthatatlan mindaz a tömény gyűlölet, amit a kormány lassan 2 éve folyamatosan tol minden magyar arcába önző hatalmi céljai érdekében. Úgy tűnt, Keszthely és környéke képes lehet túlnőni ezen, de Manninger Jenő képviselő úr és fideszes nertársai…..
Tewill 2017.08.07 11:37:26
@Evel Knievel: Ki játszik emberek életével te agymosott szerencsétlen? Ki???

Miért lenne emberek életével játszás a menekült emberek befogadása? Keresztényi kötelesség lenne az elesettek segítése, de láthatóan a kormány fasiszta politikájától megrészegült agymosott sereg ezt már elfelejtette.

Reggejél csak, fossál, mást úgyse tudsz.
Tewill 2017.08.07 11:43:57
@DFK: A "muszlim horda" ahogy írod, egyetlen áldozatot sem szedett. Van pár hülye aki igen, akiknek semmi közük a menekültekhez, de láthatóan a kormánypropaganda tartós agymosásával sikerült a tényeket elferdíteni és a hozzád hasonlók valóban azt hiszik, hogy minden menekült erőszakoló-terrorista.

Ez azért nagyszerű (a kormánynak) mert amíg a magadfajta agymosottak maguk alá fosva rettegnek a képzeletbeli muszlim veszedelemtől, addig nem veszik észre, hogy a Fidesz által szétbaszott egészségügy állapota miatt ÉVENTE 32 EZER ember hal meg Magyarországon. HARMINCKÉTEZER, ÉVENTE!! FELFOGOD AGYMOSOTT????

index.hu/gazdasag/2017/06/12/egeszsegugyi_teljesitmenyertekeles/

Rettegjél csak a menkültektől, majd ha beledöglesz egy kórházi fertőzésbe akkor talán az utolsó pillanatodra észhez térsz.

Plakátoljátok tele még hússzor az országot a nagy migránsveszélyről meg Sorosról, abból a pénzből se kell fertőtlenítőt, CT-t, mentőautót venni, mehet mind a haveroknak.
Tewill 2017.08.07 11:47:37
@Conchobar:

Ki áll ki Sorosért?

"A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány

1992. szeptember 28., hétfő - Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.

Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen!"

Vagy a múltat már kimosták az agyatokból? Meg azt a párszáz millát is amit a Fidesz Sorostól kapott?

Úgy tűnik, amíg Soros rendben fizette a védelmi pénzt, addig nagy volt a barátság közte és a Fidesz között, miután viszont nem fizetett többet, jött a büntetés. Ugyanez lett Simicskával, Spéderrel is. Ilyen egy igazi maffia.