Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victor Vacendak

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viola Hercegovina kétségtelenül nehéz pillanatokat élt át azokban a régi időkben. Shabbadwa boszorkány először bezárta őt kastélyának legfelső tornyába és éveken keresztül a lehető legváltozatosabb kínzásoknak vetette alá. Lábát tüzes husánggal égette, melleit éles…..
3 és fél órával Adolf Amudsen letartóztatása előtt Herr Zorád Klotzenferren az elejére tekerte az ősrégi orsós kazettásmagnót majd hetedszerre is lenyomta a play gombot. A szteró hifi berendezés újra megszólaltatta a Chicago „If you leave me now” című örökzöld…..
Invázió NW Trieste II. 2008.06.07 10:59:00
Bob Bikafos 6 évesen verte agyon az első áldozatát. Egyik osztálytársa, egy háromlábú szöszpiszok kötözködni kezdett vele az ebédlőben. A szöszpiszok éppen arra készült, hogy „ütődöttnek” nevezze Bob Bikafost, de a szó kimondásának közepénél váratlanul egy…..
Invázió NW Trieste I. 2008.05.28 20:57:00
Egy zilált, nagydarab humanoid kopogtatott be az NW Trieste-i építész kamara ajtaján. - Azt hiszem a feleségem megcsal. – Mondta köszönés nélkül. - Bocsásson meg uram, de ezt nem egészen értem. – Mondta elhűlve az íróasztala mögött ülő férfi. - Megcsal a…..
Invázió vlagyimír-i specialitás 2008.05.27 18:27:00
A producerem fél éve nyaggat azzal, hogy látogassak el a Vlagyimír-re. „Jó hely” mondta és utána vigyorogva megveregette a vállam, mire én tökön rúgtam, mert nagyon frusztrált napom volt a elvonókúrán töltött hosszú hetek után. Végül beadtam a derekam, gyorsan…..