Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goomi_a_gizda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Aki még nem küldött be semmit, de szeretne részt venni, ma még megteheti. Utána blokkolni fogom a videó response funkciót. Utóbbi napokban sajnos nem tudtam időt szakítani az új beadványokra, de mielőtt döntök, végig fogom nézni mindegyiket! Remélem már a hétvégén prezentálni…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
Goomi_a_gizda 2008.05.09 19:34:03