Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Montanaxy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy kicsit eltérő poszt lesz. Összeszedem azon tulajdonságokat, viselkedésmintákat, kifejezéseket, jeleket, amelyek alapján, az adott nőt inkább érdemes elkerülni, mint ismerkedni vele.  Persze ilyen listát bármelyik férfi tudna írni, főleg olyankor, mikor hosszabb ideje nem jönnek össze a…..
Montanaxy 2018.01.12 19:12:34
@Helló Leó!: Ezt úgy hívják, hogy troll, ráadásul a kevésbé kreatív fajtából :D Azért nem kell mindent komolyan venni, amit a neten olvasol.
Badoo-n jelölt vissza ez a csak angolul beszélő (meg gondolom az anyanyelvén is), szőkés/barnás hajú, kék szemű lány. 26 éves és egyedül él itt Budapesten. Arról kezdtünk el beszélgetni, hogy miben más ez az ország, mint az összes többi. Leginkább negatív dolgok jöttek szóba, amelyeket sajnos nem…..
Montanaxy 2017.08.25 09:55:37
@Ethan Wolf: Szerintem is a lakásra invitálásnál volt az első nagy bukta. Arra tudok gondolni, hogy vagy komoly kapcsolatot keresett, vagy nem voltál neki elég jó pasi az egyéjszakáshoz. Az életmódotok, nyelvtudásotok is valószínű nagyban eltér. Valószínű, most te választottál fölé :)

Azt furcsállom, hogy mégis elment veled borozni. Lehet, adott volna még egy lehetőséget. Utána meg már te visszakoztál, ott buktad el véglegesen. Én amondó vagyok, kinézete ellenére komolyabbat keresett, és ott szigorúbban szűr az ember. A borozóban szerintem végig tesztalany voltál :)

Megnézte, hogy kezelsz egy váratlan, stresszesebb szituációt, majd azt, hogy hogyan tudnál belepasszolni az ő életmódjába, és hogy mennyire vagy partner bizonyos dolgokban (mozgás, stb.). Nem HR-es véletlenül ?:D
A sorozatrandizó A mai nők 2017.07.10 18:42:33
Egy rövid történet, elég friss. Barátzónában tartok (illetve az Ő szemszögükből, én vagyok az Ő barátzónájukban) három lányt. Hogy ennek, mi értelme azt elolvashatjátok itt. Előtte ők nem ismerték egymást, én szerveztem össze, hogy így négyen menjünk bulizni. Úgy döntöttünk előtte kicsit…..
Montanaxy 2017.08.09 20:43:49
@claire85: Claire, én ezt zenehallgatásban élem ki. Bár manapság már kevés olyan zene van, ami érzelmi húrokat pendít meg és elvisz mélyebb gondolati síkokra. Gépelni max akkor szoktam, ha valami gépalkatrészt tervezek, és előtte gondolatban skiccelek :D

@erkölcsi hulla: Abszolút megértem azok álláspontját, akik nem értenek vele egyet. Viszont személyesen, számomra (hangsúlyozom), ez az út maga a fellélegzés. Amíg rá voltam állva a csajozásra, annyira lehúzott, hogy az életem többi területére is rendesen kihatott, negatívan. Nem mondom, hogy örökre ez lesz a hozzáállásom, de jelen pillanatban, egy kb 2 évvel ezelőtti besokallás után, ez most-ahogy claire is mondta- nekem felér egy terápiával. Kicsit olyan, mintha kívülről szemlélném az élet ezen területét és sokmindenre rá lehet jönni, hol szúrtam el,stb.

De bocs Wolftól elég off ez ezen a blogon :D Egyébként azért is olvasom ezt a blogot, mert tanít, pláne ha olyasmi szitut ír le amiben voltam, akkor rekonstruálom és elemzem magamnak.
Montanaxy 2017.08.06 10:00:29
Én 27 múltam, de nagyjából úgy vagyok, ahogy szuperpocok. A különbség annyi, hogy még csak mostanában fogom befejezni az egyetemet (mérnöki, kegyetlenül megszenvedek vele). Nekem voltak próbálkozásaim neten, számtalan, amiből egyszer lett valakivel személyes találka, lehet kissé felettem álló csaj volt (kb egymagas velem, modellalkat, én 178 vagyok, gyerekkorom óta sportolok, bár magamat olyan 10/6-7- nek látom). Mikor kiderült, hogy hitgyülis (fanatikus), és csak az ingyen matekkorrepre megy, akkor hagytam a dolgot. Volt olyan, hogy csajnak adta ki magát, aztán kiderült,
hogy átoperált csóka volt (fotókon szép csaj), szerencsére nem találkoztam vele (előtte vallotta, be megutatta a régebbi képeket, hányinger). (Igen 23 évesen naiv voltam, nem kicsit) Voltak egyetemen laza flörtök, ismerkedések olyan csajokkal, akik, mint kiderült foglaltak, és én már csak olyan vagyok, hogy úgy nem megyek bele semmibe. Egyszerűen nem hagyná a lelkiismeretem.

Lényeg a lényeg, rengeteg gátlás alakult ki bennem a rossz tapasztalatok révén, nem akarom bő lére ereszteni, de kb 3 éve megtaláltam a MGTOW életfilozófiával foglalkozó fórumokat, és úgy döntöttem, ezt fogom követni. Mármint, azt a szintet, ami a nők rövidtávú elutasítását jelenti. Szóval se randi se szemezés, se semmi. Karrier és egy normális, fenntartható élet a célom. Én így gondolkodom.

Persze a környezetemben mindig azt válaszolom a : Mikor lesz barátnőd? című kérdésre, hogy majd ,majd, munkahelyen, majd ismerkedem valahol.... Nem mondom ki, hogy nem kell, mert hülyének néznének. Sajnos társadalmi elvárássá nőtte ki magát, hogy legyen nő melletted.

Egyébként nem rossz a blog, sok dologra rávilágít, bár vannak részek, amikkel nem értek egyet, de ezzel mindenki így van. Most sikerült kisilabizálnom, hogy hogy tudok ide kommentelni, még fogok, ezek után, várom a következő posztot!

Szép napot!
Montanaxy 2017.08.06 22:40:22
@claire85: Kedves claire, ez összetettebb kicsit. Egyrészt ott vannak a gátlások, a tapasztalat hiánya (párkapcsolati téren), a saját és a környezetemben látott rossz tapasztalatok, a mai nők elvárásai, és az, hogy látom merre tartunk társadalmi szinten. Ez egyszerre döntés és esélylatolgatás is, tehát a válaszom: is-is. Ha gondolod olvasgass utána a MGTOW-nak, jelenleg főleg angol források vannak.

Te vagy amúgy az újságíró? Szívesen látnék ezzel foglalkozó cikket!