Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panyeszkaa

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első bécsi út legtöbbünk számára különleges élmény: az utcák pedáns tisztasága, a világhírű múzeumok és színházak kínálata, és a környezetvédelmet a betonnal szemben előnyben részesítő várostervezés láttán a jó magyar ember egyik ámulatból a másikba esik. Csakhogy, aki már párszor végigsétált a…..
Hogy az ommeni tábor véletlenül se keveredjen a kéthetes non-stop bulizás gyanújába, ideje arról is mesélnem, hogyan készítettek fel szépen lassan arra a hosszú hétvégére, amikor a holland vidéken – igaz csapatban – a létfenntartásunkért kellett küzdenünk. A napok múlásával egyre érdekesebb…..
Elhatároztam, hogy ezen a nyáron a szakdolgozat írására és a munkára koncentrálok, ősztől kezdve már úgysem lesz rájuk sok időm. Ezt egészen addig igyekeztem is betartani, amíg fel nem mentem az Egyesek Ifjúsági Egyesület honlapjára. Fogalmazhatunk úgy is, hogy visszajáró vendég vagyok, hiszen az…..
Még tavaly húsvét előtt ruccantam ki Lvivbe. Az utazásom mindössze négy napból állt, és eszméletlenül sokat buszoztam Lengyelországon keresztül, hogy körülbelül két napot tölthessek a városban. A sok látnivaló mellett igyekeztem megörökíteni azt, ami egy hely sajátos hangulatát adja: a…..
Fotó: Belasim Moosavi Az idei nyaram nagyon mozgalmasra sikeredett, és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a kedvenc részem a külföldi utazás volt. Három hetet töltöttem el Nyugat-Európában, ebből azonban csak nettó egy hét volt a hátizsákos utazgatás. Az első két hétben pedig, lassan…..
 A Nyugat-európai államok közül Luxemburg minden bizonnyal a turisták által kevésbé látogatott országok közé tartozik. A Benelux Államokba vagy a Rajna-vidékre szervezett körutak programtervében is rendszerint csak a főváros megtekintése szerepel. Miért is lenne értelme kéthetes buszos körutazást…..
panyeszkaa 2017.08.30 09:46:17
@PTom70:
Köszi, hogy linkelted! A képeid szuperek. :)
A liftet amúgy én sem találtam volna meg Raquel nélkül. Pedig hasznos egy másik dolog miatt is: itt ingyenes a mosdó. :D