Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Napier

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint láthatjátok, nem csak a dizájn, hanem a blog szerkezete is megváltozott. Az új dizájn fabrikálásánál is hasznos tippeket kaptunk tőletek, így ismét titeket kérdeznénk. Ezentúl öt rovatban olvashatóak a bejegyzések, a témákat öt főbb csoportba osztjuk. Te melyik…..
Konzervatórium ffi 2008.05.28 11:47:00
Ennek a címnek első látásra semmi értelme. De majd lassan kiderül, mégis miért van itt. Most mindenesetre mindenki kapjon elő egy tetszés szerinti wysiwyg szövegszerkesztőt, Wordot, OpenOffice-t, akármit, és írja bele az alapértelmezett Times New Roman betűkkel, hogy ffi, majd…..
Mandiner blog Náci off 2008.05.27 16:01:00
 Kissé kiakadtam Francois Pignon bejegyzésén. Ugyanis szerintem a nácizás, fasisztázás felszámolása csodálatos dolog. Nagyon örülök, hogy a bíróság végre megvédi a személyiségi jogainkat. Engem személyesen is lenáciztak párszor az utóbbi évtizedben, még itt a blogon…..
Legelébb is szögezzük le, hogy aki a Népszavának ír, az eleve gyanús ember.Andrassew ír. Érdekes módon humora van, tehát már csak ezért sem értem, miért ír egy pártlapba. Jó, azt sem értem, Uj Péter minek írogat a Népszabóba, de ez más kérdés.Andrasswnek beszóltak, ő…..
Mandiner blog Képzeld! 2008.05.27 07:01:00
 Képzeld el, nincs Mennyország, sem Pokol, csak az ég van felettünk és az emberek a mának élnek. Képzeld el, nincsenek országok, nincs miért ölni és meghalni, és vallás sincs, mindenki békében él. Képzeld el, nincs tulajdon, sem éhezés. Majd egyszer mind összefogunk és…..
Itt, ha valaki spicliparancsnok (Medgyessy Péter) vagy '56-os tüntetőket gépfegyverrel irtó önkéntes (Horn Gyula), vagy egyházi gimnáziumba jártakat egyetemről kitiltani akaró pécsi kiszista (Gyurcsány Ferenc), azzal 1990 után, Magyarországon csak egyvalami történhet:…..
Friend of Liberty Beköszönő 2008.05.26 20:02:45
Ideköltöztem, mert gondoltam, itt jobb lesz. Aztán majd kiderül. Korábban egyébként itt osztottam az észt, de mivel minden bejegyzést és hozzászólást átmentettem, azok sem maradtak le semmiről, akik korábban nem olvastak. Biztos vannak ilyenek, ha nem is sokan. Muhaha! Mindegy.…..
„Közeleg az idő, amikor emberek ezrei fogják magukat, és nekilátnak illegálisan virágokat ültetni Magyarország utcáin és terein. És azt akarjuk, hogy te is csatlakozz, egyedül vagy csapatoddal! Előre szólunk, nem lesz könnyű menet. A nemes ügy áldozatokat követel majd:…..
Tojás Parlamenti szivárványt 2008.05.26 15:04:00
Érdemtelenül elsiklott felette a média jelentôs része, de egy magánszemély népszavazást kezdeményezett arról, hogy "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési választásokon mandátumhoz jusson a pártlista, ha az azt állító párt területi listái elérik a…..
"Ha az "ingyen, de vacakot", vagy a "jót, de dolgozz meg érte" lehetőségek között kell választani, akkor a horngyulai értelemben vett lakosság többsége az elsőt választja, amihez joga volna, ha az tényleg ingyen volna, nem pedig a második lehetőségre…..
vendégszerzőnk írásaHónapokkal a II. világháború kitörése után a nyugati világban – elsősorban az Egyesült Államokban – emberjogi szempontból soha addig nem tapasztalt, progresszív folyamatok indultak meg. Tanulva a hitleri Németországgal előzetesen folytatott…..
Kedves olvasók, ma éjszaka a Konzervatórium megújult. Bár minimális technikai finomítások még hátra vannak, a sablon lényegében már nem fog változni. Várjuk a véleményeket, kinek hogy tetszik, mit változtatna?..
vendégszerzőnk írásaAz első morajlások már múlt csütörtök-pénteken felütötték a fejüket. Már nem mi vagyunk a leglassabbak! – adta hírül az Index, GDP: elmozdultunk az utolsó helyről – így a Hírszerző. Először úgy gondoltam – végre! megtörtént a csoda,…..
 „Kit érdekel 2007-ben Arisztotelész?” - Mondja korunk libre-penseure. De vajon miért mondja ezt? Rendkívül általános vélekedés az, hogy „tökmindegy, hogy több száz vagy több ezer éve élt filozófusok mit mondtak”. Vajon miért ilyen elutasító az ifjú…..
 Most komolyan, te tudod, hogy a legénybúcsú néven futó malackodásnak mi köze van az esküvőhöz? Kell-e vajon a férfi pszichének harminc felett is, hogy európai értelemben vett konzervatizmusának utolsó cseppje is sárga sugárban távozzon a Margit hídról a Dunába? Felemelő…..
Hajnali fél öt. A nap már a felhôk álmosan csüngô széleit harapja. Szédülten kódorgó kávéillat ûzi, mégis lassan tûnik az álom, s a ritkán utazók nyugtalansága komótosan átveszi a helyét. Ébred a család is, a gyerekek pilláit is ereszti lassan az álompor. Percek múltán…..
 Nagyívű gondolatmenetet, kisebbfajta programbeszédet publikált Fodor Gábor, az SZDSZ elnökségére sokadszorra pályázó politikus a Népszabadságban. A Nyissuk ki az SZDSZ-t! címmel megjelent dolgozat megpróbálja felvázolni az SZDSZ mostani helyzetének előzményeit, és választ…..
Konzervatórium Milyenoldali vagy? 2008.05.15 00:49:00
vendégszerzőnk írásaKevés olyan gondolat van a magyar közbeszédben, melyet annyi tévhit és illúzió vesz körül, mint a politikai identitás kérdését. Jobboldal, baloldal, mit fejeznek ma ki ezek a szavak? Jelentenek-e még egyáltalán valamit, és ha igen, akkor elképzelhető lenne,…..
Jack Napier 2008.05.15 17:27:29