Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Orbán veszélyes, de hiú ábránd részéről az illiberális Európa eszménye • A Nagy Testvér mindenkit meg akar figyelni Magyarországon, pedig érdemesebb volna a szegénység felszámolásával törődnie • Kellő politikai akarattal az EU bevethetné a 7-es cikkelyt párhuzamosan Magyarország és Lengyelország…..
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.10 18:24:16
@HorseFucker:
Mi a baj pici CIA- csicska?
Nem kaptad meg időben a muszlimf@szt a seggedbe?
Szóljál, amerikai gazdáidnak, biztos tudnak küldeni pár mérsékelt fegyveres lázadót:

www.youtube.com/watch?v=f3WyJMo0H_0

Keresd fel Barakk Husszein Nobel- békedíjas demokráciaexportőrt kéréseddel.
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.11 08:43:43
Hamarosan pecsét kerülhet a CEU-megállapodásra – írja a HVG. Az egész ügy addig volt érdekes, amíg botrányt lehetett csinálni belőle, lehetett harcolni. Most hivatalosan is elismerhetik a vereségüket. Természetesen Sorosnak az egészhez nincs köze, de jó ezzel a propagandadumával cikizni a fideszes…..
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.10 10:46:52
A CEU nevű amerikai liberális propagandaintézet és ügynökképző világszínvonalú egyetem:

spiler.blog.hu/2017/04/06/ime_10_veletlenszeruen_kivalasztott_ceu-s_diplomamunka

1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál

A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze.

2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről

A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének.

3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze

Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben.

4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában

Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül.

5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között

Ez a diplomamunka azt vizsgálja, hogy a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól.

6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon

A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba.

7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat

A dolgozat etnográfiai megközelítéssel, interjúkon keresztül mutatja be a londoni homoszexuális muszlim férfiak identitását.

8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok

A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek óta tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket.

9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül

A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását.

10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon

A diplomamunka Kárpátalja térségén keresztül mutatja be a kor magyarországi antiliberalizmusát és antiszemitizmusát.
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.10 10:52:03
@n3spr3ss0:

CIA- spili-kém, melyik fideszes vezető végzett a CEU- n?
Amúgy a CEU- n nem is lehet "végezni" mert az csak posztgraduális képzést ad.
Gyengébb amerikai spicli- kommentelők kedvéért:
alapképzést NEM AD. Magyarul végezni se lehet, max. ráépíteni.

A fent felsorolt, komoly "tudományos" területeken :DDD
Meg persze: közgazdaság (áltudomány),
külkapcsolatok (áltudomány),
amerikanisztika (áltudomány)
és hasonló kamu- szakokon.
• A lengyelek a háborús kártérítés ürügyén megint a németellenes kártyára játszanak; • A magyar kormány militarizálja a közoktatást, pedig a kormányfő annak idején hogy gyűlölte a drillt!   • Orbán Viktor felszítja a nacionalizmust, de azért zsebrevágja Brüsszel pénzét...
Mondjuk ki végre: "Soros-terv" nem létezik. Akkor sem, ha ezt Orbán után ezer fideszes tízezerszer elharsogja. Nincs ilyen. Ugyanis ha lenne, már rég szolgáltattak volna rá bizonyítékot is. Anélkül viszont csak uszító, gyűlöletkeltő propagandáról beszélhetünk...
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.08 13:28:50
A franciáknak kell elhárítaniuk az újabb menekültválságot, mert a németek nem mozdulnak; Berlin tétlenségének az lehet az ára, hogy az EU elveszti  a magyarokat és a lengyeleket. Lengyelország tovább feszíti a húrt az unióval. Gorka Sebestyén csak nem tud kibújni a bőréből...
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.08 07:28:24
• A Visegrádi Csoport ütközik a francia elnökkel, mert továbbra is csak nagyon keveset akar fizetni azoknak a munkavállalóinak, akik kiküldetésben dolgoznak Franciaországban • Az Orbán-kormány azon van, hogy honvédelmi nevelés címén militarizálja  a közoktatást • A gazdasági emigránsokban bízik a…..
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.08 07:26:39
Konteók, belemagyarázások, Soros: a Fidesz útja az alternatív univerzumba...
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.06 07:07:33
• Amíg az Európai Néppárt védi Orbánt, addig idehaza nem sok minden fog változni, CEU-ügyben sem • A Parlament csak asszisztál a Fidesz politikájához, a megújulásnak a társadalomból kell jönnie, de az utcai harcokat sem lehet kizárni..
• ;Az illiberális rendszereket a gazdaság felől fenyegeti a legnagyobb veszély; • A nepotizmus és a korrupció a Putyinok, Erdoganok, Orbánok rendszerének sírásója; • Ádáz küzdelemben dől el, hogy Európa milyen stratégiát alakítson ki Trumppal szemben, a következmények pedig súlyosak lesznek...
Továbbra is a félelemkeltésre alapozza Orbán Viktor hatalmának megőrzését célzó választási kampányt. Ennek érdekében folyamatosan hazudik a migrációval kapcsolatban. Muszáj, mert ha igazat mondana, azonnal kiderülne: nincs mitől rettegni...
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.03 20:05:50
Ha a Fidesz nem szerez többséget a rendes, szokásos tavaszi választáson...
Amikor az ellenzék saját kudarcaiért kizárólag a mindent eluraló kormánypropagandát tartja felelősnek, épp a szükséges munka elvégzése alól menti fel magát...
Akmed Há CIA terrorista_bocs mérsékelt lázadó 2017.08.03 20:02:02