Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dedus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro Dunakavics 2010.03.18 06:09:00
A Duna Csokoládégyár elévülhetetlen érdeme a Dunakavics! Harmadikos lehettem, amikor először kaptam zsebpénzt: heti öt forintot. Ez már akkor sem volt sok pénz, ezért jól be kellett osztanom. Harmadikban még nem járhattam egyedül haza az iskolából, így nemcsak a zsebpénz, hanem…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
dedus 2008.09.23 11:22:42
Az iZotope hihetetlen dobgépet hozott ki az iPhone-ra, iDrum néven, mindössze öt dollárért. Mivel bennünket a hír éppen Handrás híres Apple-szaküzletében talált meg tegnap, rögtön meg is vásároltuk és ki is próbáltuk a terméket, az eredmény itt látható a videón. A cucc…..
dedus 2008.08.13 10:54:00
Dacára azoknak a találgatásoknak (az Appleblog kommentjeiben és máshol), hogy a japán felhasználók magasról tojnak majd az Apple új telefonjára, a Tech-On jelentése egészen másról számol be. Eszerint az új előfizetőknek több, mint a fele az iPhone 3G-vel a zsebében távozik az…..
w Ballagó idő 2008.05.09 07:00:00
Mielőtt elmegy nyaralni az egész társulat, illene valami évzáró ünnepélyt tartani. Bizonyítványosztással, ha volna erre alkalmas tanári kar. Ősszel nyilván kezdődik elölről a háború, de most mindenképp rápihennek. Az Előrehozott Választás is aluszik, álmában csenget egy…..