Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Die Eisenstaedterin

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már egyszer sehova nem mehetünk - és ezt tényleg komolyan vettük - viszont Ausztriában április 15-től több pontban lazítottak a szabályokon, szívesen tettünk eleget egy kedves helyi barátnőm meghívásának, akikkel egy csodás délutánt töltöttünk el igazi vidéki stílusban épített házuk kertjében. Az…..
A Lakáskultúra felhívására több videó is készült arról, hogy ki hogyan éli meg a bezártságot - immáron ötödik hete. Nálam hullámzó a hangulat, ahogy jön a jó idő, egyre nehezebb itthon ülni - és egyre többet biciklizünk, sétálunk. A bizonytalanság bénító, reméljük, hogy mielőbb visszatérhetünk a…..
A mi generációnk olyan életet él, ahol a lehetőségek tárháza végtelen. Ez először fantasztikus szabadságérzettel tölthet el bennünket, majd ugyanígy le is béníthat, hogy mégis mi alapján válasszuk ki mindig a legjobbat. Ráadásul mindezt egyik pillanatról a másikra el is veszíthetjük - hogyan jöjjünk…..
Miért Ausztria? Kislányommal három éve költöztünk Ausztriába, egészen pontosan Kismartonba (Eisenstadt), ami a határ közelsége miatt olyan, mintha félig-meddig Magyarországon lennénk. Soproniként anno ennek a másik oldalát élhettem meg. Teljesen biztos vagyok benne, hogy gyerekkorunkban, az autós…..
Azt hiszem, a mai poszt elé illene valamilyen figyelmeztető karikát kitenni, ami felhívja a figyelmet, hogy humorérzék híján lévők ne, vagy csak lelkileg felkészülve olvassák. Én mindenesetre nagyon jól szórakoztam Gaben írásán, melyben összeszedte, mi az a 10 pont, ami miatt…..
Die Eisenstaedterin 2017.11.20 23:37:12