Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furmint Ferkó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
Nicolas Sarkozy erőteljes politikus. 2007-ben 53%-al szerezte meg az elnöki széket hazájában. Nagy reformokat vártunk tőle. Át akarta alakítani Franciaország és az egész Unió politikáját, meg akart oldani egy sor nemzetközi problémát. Létre akarta hozni a Mediterrán Uniót, ezzel…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
Ebből a mindenféle gusztustalan maradékból készülő felvágottból azért jó dolgokat is ki lehet hozni, ha nincs más.Emlékeztek még a rántott párizsira a menzáról? Szerintem kiváló főzelékre való feltét, vagy ríizs mellé is finom.Szoktunk héjában főtt/sült krumpli mellé…..
Árokásó Top100 Koltay Gábor 2008.07.18 17:35:00
A nemzet filmrendezője ifjú titánként az MSZMP ünnepi műsorainak koreografálásával ütöttel el fölös idejét. A rendszerváltás óta készített filmjei közül nehéz eldönteni, melyik a legrosszabb: a Honfoglalás, a Trianon, a Horthy Miklós, a kormányzó, vagy a legújabb…..
Nemsokára betör a magyar piacra az ingyenes kenyér. Vajon legközelebb a pékek mennek majd sercliből máglyát rakni az aktuális főgonosz hipermarket elé? Igaz ugyan, hogy az Auchan csak jól járt a dinnyeháborúval (és most a Penny is próbálkozik), de mindezt egészen idáig mi…..
Pilu Arat a gazda. 2008.07.20 18:05:14
 Józsi a tábla széléről vezényli a munkát, gépek sora cikázik keresztbe-kasul a földön. A távolban hatalmas porfelhőt húzva jönnek-mennek a teherautók, hordják a terményt a magtárba. Mindig volt varázsa a betakarításnak, mikor néhány napra megelevenedik a puszta. Igaz,…..
Erről a témáról nem könnyű írni - sosem könnyű. Akármivel álljon is elő az ember, csak a jelzőket kapja a fejére. Mivel a vészvillogó bizonyos szavakra reagál, igyekszem ezt a csapdát kikerülni: engem nem érdekelnek a szemantikai harcok. És mindenki annak nevezi, aminek akarja.…..