Regisztráció Blogot indítok
Adatok
542534323

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
542534323 2017.08.01 17:25:09
@bekestobbsegg: Megnyugodtam. Akkor nincs veszélyben a felcsúti kisvasút meghosszabbítása Lovasberényig, Mészáros Lőrincnek se kell aggódnia amiatt, hogy esetleg nem szerezhet meg több állami tulajdont áron alul vagy közbeszerzést áron felül, Habony Árpi nyugodtan lefoglalhatja a következő ibizai bulit és nem kell takarékoskodni a porcukorral sem, Tóniék is hívhatják a helit meg a Valtonos Mergát, minden a legnagyobb rendben. Te is viheted a családot Velencébe. Mármint a velencei tóra... Busszal. Mert megérdemled!
542534323 2017.08.01 17:53:18
@bekestobbsegg: Nem igazán vagy tájékozott, ugyanis az az osztrák cég (Strabag) amire hivatkozol, konkrétan több projektben is együttműködik Mészáros Lőrinccel és Garancsi Istvánnal is, sőt, ma sokkal többet keresnek itt mint a szocik idején.

Lásd:
valasz.hu/itthon/nincs-tobb-titok-a-strabag-felvallalta-meszaros-lorincet-122644
"A múlt csütörtöki Heti Válaszban terjedelmes cikkben számoltunk be arról, hogy az OLAF által korruptnak minősített M4-metróberuházás nemzetközi haszonélvezői közül a Strabag és a Swietelsky jobban hasít a magyar közbeszerzéseken, mint az MSZP–SZDSZ idején. Cserébe – mint írtuk – az óriásvállalatok „védelmi pénzt” fizetnek a hatalomnak, futballtámogatás formájában. Ezt úgy kell érteni, hogy a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának és testvérklubjának, a székesfehérvári Videotonnak „véletlenül” kiemelt támogatója a Strabag, a Swietelsky pedig a Haladás névadó szponzoraként önt százmilliókat a fociba. Arról is megemlékeztünk egy hete, hogy Mészáros Lőrincnek tavaly lett egy eszéki labdarúgócsapata is a Felcsút mellé; ezt mások mellett a TRSZ Gyenge és Erős Áramú Hálózatépítő Kft. szponzorálja. A céget Aczél Tamás vezeti – ő annak az Aczél Zoltánnak az édesapja, akit a Strabag kijáróembereként szokott azonosítani a világsajtó."

Na ennyit erről!

Ez a "legalább itt marad a pénz" szöveg ment már Simicska idején is, akiből azóta hogy-hogy nem, Soros mellett a másik legfőbb ellenség lett. Abból a pénzből amit oligarcháknak fizetünk, semmi hasznot nem fog látni ez az ország, tök mindegy, hogy magyar oligarchák kapják vagy külföldi cégek. Jogállam kellene meg a korrupciós ügyészség akik képesek a közbeszerzéseken általános, brutális korrupciót visszaszoíratni, aktuális kormánytól függetlenül. Minden más csak hanta, rizsa. Nem az a lényeg, hogy hová megy a pénz, hanem az, hogy mennyi megy és mire.
542534323 2017.08.01 18:11:47
@bbob: A lényeget kihagytad: a liberózó tömegek fővezére, a kárpátok új géniusza, látnoka, a mindig tévedhetelten vezénylőtábornok Orbán Viktor Miniszterelnök Úr is liberális volt, sőt egészen 2000-ig ő volt a Liberális Internacionálé alelnöke is. Sőt 1994-ig a Fidesz is liberális, sőt szociál-liberális (gyk: ballib) pártként aposztrofálta magát. Aztán rájöttek, hogy ezzel itthon sose szólíthatnak meg tömegeket, vagyis sose fognak hatalmat szerezni, így egy szép napon, a fél Fidesz tagság arra ébredt, hogy ők inkább polgári konzervatívok - a másik fele meg inkább megtarotta a gerincét és maradt az elveinél.

Persze erről ma már nem igen beszélnek (konkrétan egyáltalán nem). Ez vezet aztán azokhoz a vicces pillanatokhoz, amikor ifjú kereszténydemokrata szóvivő kezd hebegni-habogni, mert elé tesznek egy Soros Györgyről dicshimnuszt zengő közleményt, amiről kiderül, hogy azt bizony a Fidesz adta ki, nem pedig a TASZ. És az még el se hangzott, hogy konkrétan Bayer Zsolt írta.

Ha valaki nem látta volna, érdemes megnézni, minden perce arany:
www.youtube.com/watch?v=O_BBViZdCx4&feature=youtu.be&t=5m33s

Az a helyzet, hogy a Fideszeseknek tök mindegy, hogy mi mit jelent, tök mindegy, hogy mi a valóság. Ha a Fidesz holnap teleplakátolná az országott azzal, hogy "Ne hagyjuk, hogy Micimackó nevessen a végén!", akkor holnaptuán tele lenne az internet azzal, hogy ez a szemét Micimackó milyen módokon ármánykodik ellenünk. Rég elszakadtunk mi már attól a szinttől, ahol a észérvek bármit jelentenek.