Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elena Collins

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merj nagyot álmodni, változtass az életeden és gondolkodj nagyban! Amikor elérkezik az új év, akkor ilyen és ehhez hasonló terveink vannak. Nézzük végig, hogy amennyiben így gondolkozol miért nem fognak az álmaid, terveid és vágyaid az idén sem sikerülni. A lelkesedésünk kitart januárig és tavasszal…..
A "Home Office-t" a nőknek és az anyukáknak biztosítani kell,  sőt, igazán elkötelezett úttörőnek számítok az ilyen jellegű kezdeményezés bevezetésénél a vállalti életben. De nézzük ezt a kapcsolatod szempontjából és azt is látni fogod, ha teljesen őszinte vagy magadhoz, hogy ez mennyiben vezetett a…..
    Segítek, a pletyka... A nők között a versengés az alapja a pletykának és akkor vannak a gondok, amikor az egész átcsap rosszindulatba. A háttérben az alacsony önértékelés áll, a krízis helyzet otthon, a rossz párkapcsolat és még sorolhatnám...Egy erős önismerettel rendelkező ember, aki…..
Amikor úgy érzed, hogy eleged van a munkádból, akkor nagy eséllyel eleged van az életedből is.  Nyugodj meg, ezzel nem vagy egyedül!! Az általam megtartott konzultációk többsége a következő mondatokkal kezdődött: „elegem van a munkámból, úgy érzem belefásultam az egészbe! 7 éve ugyanazon a…..
  Te is elolvastál már minden hasznos tippet a LinkedIn profiloddal kapcsolatban, feltettél magadról egy profi képet, a háttered egyedivé varázsoltad, a bemutatkozód egy-két ütős mondat, és követsz számodra érdekes és inspiratív embereket. Azt is tudod már, hogy érdemes megosztanod a…..
Tudom, ilyenkor hiába mondaná bárki, hogy „ez is csak egy nap, olyan, mint a többi, ne törődj vele”, ez rajtad most nem segít. Hiszen bárhova nézel, mindenhol a Valentin-nap kellékeivel találod szembe magad: az üzletek polcai roskadásig teltek szívecskékkel, a televíziók nem tudnak más filmet adni,…..
Az elmúlt időszak az életemben nagyon sűrű volt, rengeteg üzleti, és magánéleti konzultációt tartottam. A konzultációim során a kedves ügyfeleim sokféle kérdéssel fordultak hozzám a vállalkozásukkal és a magánéletükkel kapcsolatban. Azonban van egy kérdéskör, amely szinte minden személyes…..
Talán már Te is hallottál John M. Gottman-ról, aki a világ egyik legismertebb pszichológusa, és a párkapcsolatok területének a vezető szakértője az Egyesült Államokban. Több évtizede végez utánkövetéses kutatásokat párok százainak a bevonásával. Szinte hihetetlen, de ennek köszönhetően ma már…..
Gyakorlatilag azonnal és mondom is, hogy miért. Amikor már túl vagy az iskolán, vagy a szakmai továbbképzések választásán, akkor azért már körvonalazódik benned, hogy konkrétan milyen területtel fogsz foglalkozni. Az előző cikkemben megnézheted azt a metódust, ahogyan te is le tudod vezetni a…..
Amennyiben te is szeretnél elvégezni egy coach-iskolát, szeretnél önazonos és hiteles coach lenni, de azt sem tudod, hogy merre indulj, mert minden fórumon mást ajánlanak, akkor ez a bejegyzés neked szól. Azért, hogy ne vessz el a hirdetések sűrűjében, összegyűjtöttem neked a coaching oktatással…..
Milyen a tökéletes randismink? Erről beszélgettünk Pádár Detti Sminkmesterrel, és együtt jártuk körbe Nektek a témát a Rúzs&Munka rovaton belül. Timivel megnéztük, hogy hogyan ne essünk túlzásba az öltözködésünkkel egy randevú alkalmával, és főleg akkor ne, ha Valentin-napra esik ez a nevezetes…..
Az interjú sorozatunkat, amelyet Lánczos Benkő Tímea Stylisttal indítottunk nagyon élvezem, így már alig vártam, hogy a következő témánkat járjuk körbe, amely minden nőt érinthet kortól és hivatástól függetlenül. Ez pedig nem más, mint a „randim lesz, de nincsen egy ruhám sem, amit felvegyek”…..
"On a bad day, there is always Lipstick." A Rúzs&Munka praxisépítés kurzust kimondottan nőknek dolgoztam ki, amely figyelembe veszi a család, és a hivatásunk közötti egyensúlyt, hatékony időgazdálkodást tanít, és egy működő, bombabiztos stratégiát ad a kezedbe. A blogon ehhez indult egy…..
A nőknek rengeteg szerepben szükséges helytállniuk, és napjainkban az üzleti életben is egyre több sikeres hölgyet láthatunk.  Az üzleti megjelenésre vonatkozóan rengeteg információt találhatunk az interneten és a magazinok lapjain, sok-sok tanácsot kaphatunk ismert és ismeretlen emberektől, azonban…..