Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadvirag5

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oly sok történt az elmúlt két hónapban.A mi kicsi Tündérhercegnőnk, a csöpp Csenge iskolás nagylány lett.A Csanuka pedig kijárta az ovit. Legalábbis ő így hiszi, mert mióta nincs a Csenge, hallani sem akar róla, legközelebb már csak az iskolába készül...És a legkisebb Csipetke…..
Sok születésnapokat vígan megélhess,Napjaidat számlálni ne légyen terhes.Az ég harmatja szívedet újítsa,Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék,Amellett semmi bánat ne barátkozzék.Légyen éltednek virágja mind kinyílt,Szíved ne szenvedjen…..
Levente, Csanád, Csenge CSENGE 2010.03.03 07:49:00
- Esik a hó.És tényleg. Az ég szürke, de olyan vidám szürke, amilyen hóesésben szokott lenni. Mégis tavasz van a levegőben.  Milyen nagy ablaka a van a szülőszobának. Nem is tűnt fel. Persze, éjjel jöttünk...Már 6 éve. Egyesztendős voltam, épphogy elindultam. Aztán…..
A nagy karácsonyi készülődésben is muszáj ezt leírnom, nehogy elfelejtődjön. Egyébiránt a nagy karácsonyi készülődés annyit tesz, hogy amíg hó volt, minden nap sok-sok időt töltöttünk a kicsikkel odakint, szánkóztunk, hóembert építettünk. És készült több adag…..
:)            Anyák napi meglepetésként tanult meg kétkerekűzni.Korábban is próbálgattuk, hogy hátra betettem a seprűt, és úgy mentünk egy-két kört az udvaron, de összesen talán, ha fél órát mentünk így, ráadásul nem…..
Levente, Csanád, Csenge Első... 2009.05.05 07:48:00
Hmm, úgy tűnik a csúnya beszédből is kell első...A Csenge alapvetően nem beszél csúnyán - de mióta az oviba jár, gyakran kell rászólni a kakis, és hülyés előtagok miatt (tárgyakra, állatokra illeszti, szokásos ovis "hősködés"). Mást szerencsére nem mond,…..
Az első mondóka (Ecc-pecc, kimehetsz), amit azóta már számtalan követett. A kedvencek (ezeket a nap bármely szakában magától elkezdi, és egymás után többször elmondogatja):Ecc-pecc kime-hett (nem múltidőként mondja, de nehéz leírni, mert nem is 'tsz') , hoap-után…..
Sok születésnapokat vígan megélhess!Napjaidat számlálni, ne légyen terhes!Az ég harmatja, szívedet újítsa!Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék!Amelett, semmi bánat ne barátkozzék!Légyen éltednek virágja mind kinyílt!Szíved ne szenvedjen,…..
Levente, Csanád, Csenge Húsvét 2009.04.28 04:44:00
Annyi minden írnivalóm van...A Csanád hangos (bizony, már két hete, hogy  nem sutyorog!) mondókái, a szülinapos elmélkedések, tudományok, kisgatyós fejlemények...Amit lehet, képekben mutatom meg - a többit majd leírom, hisz nekik a napló a fontos, a képek megvannak máshol…..