Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takisi (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Név: Honvéd Söröző, Dózsa (bezárt)frissítés 2012:kinyitott Cím: Budapest XIII. ker., Dózsa György út 138-142, a Tüzér és a Lehel utca között Nyitvatartás: nem írtam le, de hátha bekommenteli a tulaj :) Csapolt: Arany Ászok 250 Ft Dreher 300…..
takisi (törölt) 2012.10.22 14:45:30
@szatika32: szupi
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
takisi (törölt) 2008.05.13 08:04:40
1.
takisi (törölt) 2008.05.13 12:23:59
Szerintem a kereszténydemokrata az a szociáldemokrata ellenfele, volt Orbán úr szerint.Aztán egyszer amikor világmegváltó hangulatban üldögélt, akkor rájött, hogy neki ezekkel frakciót kéne kötni, mert az olyan jól mutatna, amikor az Európai Néppárt alelnökeként parádézik.Aztán rájött arra is, hogy ilyen párt már csak névleg létezik, kis hazánkban és kiemelte őket a porból, mert így lett egy párt, akikkel szövetséget tud kötni.
Semjén úrnak egyébként szerintem nagyon sajátságos és egyedülálló humorérzéke van. Simicskó úron már jobban csodálkozom, volt szerencsém néhány előadását hallgatni, és akkor még értelmes ember látszatát keltette, de mióta kitalálta, hogy a vallás lesz az az eszme, amivel a magyarságot újra eggyé lehet kovácsolni, már nem vagyok olyan biztos.Mellesleg a szándékkal tökéletesen egyetértek, kell(ene) egy olyan dolog ebben az országban, amivel mindenki egyetértene!
Melegnek lenni mindenkinek szíve joga, és mivel már az sem európai elvárás, hogy ezt csinálja titokban, akkor engedtessék meg nekik, hogy házasságot vagy valami nagyon hasonlót kössenek.Persze nem templomban.
A katolikus egyház kb. 1300 évig simán homályban tartotta az emberiséget, utána már meg kellett küzdeniük a többiekkel.Ha valaki hisz Istenben és hisz az egyházban is, akkor nyugodtan tegye, ezért rá sem lehet haragudni.
Nem hiszem, hogy kis hazánkban a legnagyobb probléma az, hogy a vallásos emberek ki nem állhatják a buzikat.Ez valószínüleg nemzetközi tendencia....
w Ballagó idő 2008.05.09 07:00:00
Mielőtt elmegy nyaralni az egész társulat, illene valami évzáró ünnepélyt tartani. Bizonyítványosztással, ha volna erre alkalmas tanári kar. Ősszel nyilván kezdődik elölről a háború, de most mindenképp rápihennek. Az Előrehozott Választás is aluszik, álmában csenget egy…..