Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aszólópasi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Filep László   Egy belvárosi étterem teraszán ülünk, kedélyesen iszogatunk és eszegetünk. Kicsit hangos az olasz zene, és még az is lehet, mi is hangosabbak vagyunk a kelleténél.  Viviennel és Balázzsal beszélgetünk. Rendezvényszervezéssel foglalkoznak, és tulajdonképpen ez hozott össze…..
Aszólópasi 2017.07.27 19:47:47
@Bálint Bátori:
Ezt a hozzászólást nem neked írom kedves kommentelő, hiszen te úgyse jössz már ide többet. Különben is neked és a hozzád hasonlóan gondolkodóknak úgyis csak a két meleg fickó egy újabb kommentelő alteregója vagyok.
Mint minden profi összeesküvéselmélet, ez is a félremagyarázásra és féligazságokra logikusan felépített történet.
Hogy találtak egy "piaci rést", talán. Hogy találtak-e egy olyan témát, ami őket is komolyan érdekel, szívesen beszélnek, beszélgetnek erről emberekkel, s miután látják, hogy ez valóban MENNYI embert érdekel, akkor ezzel professzionálisan is foglalkoznak, inkább!
Ha teljesen kívülálló lennék, akkor okfejtésed akár még el is hihetném.
De nem vagyok az. Volt szerencsém Botondékkal egy pár szót váltani és egy végtelenül rendes, intelligens párt ismertem meg.
Sőt életem első klubbos élményén egy olyan párral találkoztam össze, akik pont így gondolkodtak a swingerről, mint ahogy Botondék!
De mint mondtam minden profi összeesküvés elmélet féligazságon alapul. Igen, van a klubbokba járó emberek között, akik nem így gondolkodnak, akik tényleg a saját pornófilmjüket akarják megélni. De ez a blog nem nekik, nem róluk szól.
És mint minden profi összeesküvés elmélet ennek is alapja a félremagyarázás. Említetted, hogy a pornó szakmában dolgozol. Most jöjjön az én saját összeeskövéselméletem. Te egy olyan ember vagy, aki akarva akaratlanul a pornófilmeken szocializálódott. Neked a szex már csak munka, valódi örömöt nem jelent. Az pedig hogy a szex során igenis fontos lehet a másiknak örömöt okozni, önként átengedni egy másik férfinek a párod szinte már nevetséges badarságnak hangzik. Ezért nem érted miről szól ez a blog, ezért nem érted meg ezt a világot.
A swinger világa, noha még én is csak most ismerkedem vele, nem egyszerű. Mint minden itt sem minden fekete és fehér. Botondnak és Vandának egyszerűen csak sikerült bemutatni ennek a világnak a szép oldalát. És hogy az átlag ember nem gondolta volna, hogy van szép oldala?
Talán igazad van, ez az a "piaci rés", amit ők megtaláltak.