Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Player1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szürkületi zóna vagy átmeneti memóriazavar okozhatta, hogy a MOL-kúton 34 liter helyett 36-ot kellett fizentie naiv ügyfélnek? Tegnap tankoltam a MOL egy kisebb- négy kutas - töltőállomásánál egy magyarországi kisvárosban. Ketten dolgoztak, egy hölgy a kasszában és egy kutas…..
Budapest Nemzeti szépségverseny 2008.04.12 01:28:00
A Hollán Ernő utcai jegyiroda elleni hecckampány pénteki, remélhetőleg befejező részében feltűnt, hogy egyáltalán nem érdekelnek a felszólalók, hanem leköt az a rengeteg gyönyörű nő körülöttem. A judapest.org-on olvastam, hogy már hétfőn csajozhatott aki akart, és…..
Player1 2008.07.22 05:42:57
Ezekből egy csomó magyar te zsidó, aki írtad a cikket, de hülye vagy... Tiszta röhej. Az egyetlen jó csaj (m.blog.hu/vi/vilagvaros/DSC03149-1.JPG) mellett pl kapásból ott egy srác keze akin árpádsávos csuklószorító van. De láma vagy... De észrevehetted volna onnan is, hogy nincs kampós orra.
A BKV által sportból alkalmazott mentális betegek a legjobban az érvényes bérlettől vadulnak be. Ismerkedjenek meg Dáviddal, aki szerette volna, ha köszönnek neki, ezért kihívták a hóra. vagyis a sarjadó gyepre. Nekünk amúgy rokonszenves a BKV koncepciója, miszerint csak az…..
Player1 2008.05.09 01:19:10
Mint az egyik olvasó-kolega is írta: barátom Dávid, te nagy gyökér vagy, nem kell gagyi történetekkel felvágni és csak azért kelteni a feszültséget más embereknek hogy aztán elmesélhesd... Ha valóban naponta BKV-zol, nem hiszem el, hogy nem jöttél rá, hogy itt Pesten mindenki siet vagy közömbös a másikkal.
Te mikor a buszra szállsz fel, akkor is bekopogsz a sofőrnek a plexin keresztül és számon kéred rajta, hogy miért nem intett oda neked?
Lehet ha valami hülye reggel 8kor ekkora baromsággal fáraszt egy amúgy is szar munkahelyen én is azt mondom, hogy gyerekiahóra. Több vagy nála bármivel is mert megvetted a szaros bérleted? Ezért ő már alázattal tartozik neked? Örülj neki, hogy nem tart fel és menj tovább. Nekem pl az az alapvető, ha nem köszönnek, nem pedig fel vagyok háborodva. És ha köszönnek, még kicsit örömmel is tölt el. Az meg hogy rendőrt hívsz szerencsétlenre újfent téged minősít. Ha tudod hogy te maradnál a bunyóban alul, minek kötözködsz?
Meg szerinted napi 200e ember mindegyikének személyesen köszönnek? És ha valaki kimarad utánarohannak, hogy "bocs téged kihagytalak csak köszönni szerettem volna"???

Dávid története szerintem részéről igazságtalan, annak ellenére, hogy a BKVt magát én sem csípem. Eleinte még vettem bérletet, de nekem fél év után feltűnt, hogy kamuból néznek még csak rá is. Másfél éve egy márciusi bérletet használok, amit csak lazán felvillantok a tárcámban, mikor megyek el mellettük. Van olyan, hogy megállít és úgytesz mintha nagyon nézné, de akkor is tovább enged, sőt meg is köszöni, mert gondolom csak úgy kell tennie mintha ellenőrizne a kamerák vagy "civilruhás ellenőr-ellenőrök" miatt. Egyébként leszarják. Eleinte para volt, de az utóbbi fél évben látványosan nemis dolgoznak úgy veszem észre. Ami viszont nincs ellenemre, mert 30-40e forintot spóroltam meg eddig. Ha kifelemenet lebukok, kamucímet adok meg. Nem tejelek egy olyan cégnek aki monopol helyzetben napi 2 millió embert utaztat és még a dolgozóit sem fizeti meg. Ennyi.