Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klára Fekete Dr.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KEDVES BARÁTAIM!   Az alábbiakban küldöm a 2018. júliusában tervezett utazásunk 6. napjának programtervezetét! Kérem, hogy népszerűsítsétek a baráti körötökben! KÖSZÖNÖM!   FIGYELEM! Szeretném jelezni, hogy rohamosan fogynak a helyek! Az előzetes jelentkezések / amelyek még semmilyen…..
KEDVES BARÁTAIM!   Az alábbiakban küldöm a SZiSZa baráti körének 2018. júliusában tervezett utazása 3. napi programját.   FIGYELEM! Fontos lenne, hogy az érdekődők előzetesen jelezzék nekem, hogy szeretnének velünk tartani! Ez ad némi támpontot ahhoz, hogy kb. milyen létszámmal kalkuláljam a…..
KEDVES BARÁTAIM!   A SziSZa baráti köre 2018. július 4 -11. között a Loire menti csodák nyomába indul  !  Az utazás célja, hogy minél többet megismerjünk Fr.o. ezen területe által kínált mesés értékekből! Fontos számunkra, hogy amennyit csak tudunk,......... felfedezzünk az ismert és kevésbé…..
Klára Fekete Dr. 2017.11.18 13:11:42
  KEDVES BARÁTAIM! Eltelt egy kis idő, lecsillapodtak a kedélyek.....! Miután bejelentettem, hogy felszámolom a szalon működését, sok kedves, "szívhez-szóló" levelet kaptam! Szem NEM marad szárazon!!! NAGYON köszönöm, mindenkinek, aki "tollat ragadott", és írt nekem! Komolyan megható számomra a…..