Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VacskaMati

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esküvőről magáról sokat nem írnék, pénteken a hivatali esküvő nagyon kis szolíd volt, a motherbook-driver néni nagyon aranyosan készült, nagyon lelkes volt, noha tudatában volt, hogy mi a szombatira gyúrunk inkább. Az egész nem volt fél óra, ami jó volt, mert másnaposak…..
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..
VacskaMati 2010.07.06 23:02:27
@VacskaMati: (mondom angoltanáros kör, bocs, nem szeretek ékezettel írni)
VacskaMati 2010.07.06 23:22:49
@choko: Hat pl. az en parom motorozik es szivesen turazgat. Szeret varosi kempinget/hostelt/olcsobb szallast talalni, ahol a motort le tudja rakni a varosba erkezes utan (pl. hogy nyugodtan megihasson este egy sort), neki sokkal jobb egy varoson beluli kemping. Ez egy letezo kereslet.

J.
VacskaMati 2010.07.06 23:26:19
@gande: Semmit:) Te onkent es jo szandekkal felajanlottad, hogy segitesz. A celszemely dolga, hogy eldontse, mit kezd a felajanlassal:)

J.
Ezt találtam egy helyi pizzéria honlapján az EN feliratra kattintva.Megmondom őszintén, én a CIRCLE szónál rendesen elakadtam, de amikor visszakattintottam magyarra a cuccot, kiderült, hogy a köretekről volna szó.Amúgy a linkekre kattintva csak némi magyar idétlenkedés jön be,…..
Ha már állítólag az esküvőnkről is szól ez a blog, legalább egy poszt szülessen má' a nagy eseményről. Mondá urszuszka magában vasárnap reggel.Szoktam volt mondani félig viccesen, félig komolyan, hogy ha én ezt tudom kicsit több mint egy évvel ezelőtt Rómában, amikor is…..
"Ha te most állandóan kólát innál, akkor én azt mondanám neked, hogy igyál traubit, mert ha traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe, mint a többiek, de azáltal, hogy ők kóláznak, te meg traubizol, különbözöl a többiektől..." - Gaben az…..
VacskaMati 2010.03.08 15:02:15
Sok helyen becézik manónak a kölköket, legalábbis a mi ismerőseink között így van. A Swirly Hat sapkáival tényleg manófejűek lehetnek a gyerkők, méghozzá a zabálnivaló fajtából. Cukik nagyon a kismanók a fotókon, ezekben a  rajzfilmbe-illő sapikban.Forrás: Etsy.com…..
Gyerekszoba Igazi műcici 2009.10.20 10:09:00
Újabb cég, aki szeretné a cumisüveges etetést a lehető legjobban a szoptatás élményéhez hasonlóvá tenni. A cumisüveg cumija természetesen a női mellet mintázza, de nemcsak formájában, hanem színében is megpróbálták leutánozni az originál cicit. Utóbbi mondjuk, szerintem…..
Gyerekszoba Nem lehet megunni 2009.10.15 14:29:00
Ez esetben nem a tejre, és nem is a telfölre gondoltunk, hanem a babázásra, babaházazásra. Nemcsak a kislányok, de a kisfiúk is elkezdhetik, főleg, ha van otthon a Villa Carton babaházából. Elnézést, babavárából.Egyet már mutattunk nagyon régen tőlük, az egy igazi lovagi vár…..
VacskaMati 2009.10.20 17:04:11
@felhasznalo: Hat mar hogyne lenne. A regeset meg tan sose hasznaltam... most megprobalok megkuzdeni a technikaval, es itteni uzenetet kuldeni neked, ha nem sikerul, majd kitalalok mast:)

J.

(ja, es egyebkent enyem az Ujjgyakorlatok a Mama- es papablogok listatokbol, ott is jelentkezhetsz persze)
Gyerekszoba Kakukk és köt 2009.05.20 17:26:00
Anne-Claire Petit designer örvendezetetett meg minket az alábbi kakukkos órákkal, amik nem kakukkolnak ugyan, de zabálnivalóak. Anne-Claire, szerencsénkre, nem csak kakukkos órákat,  hanem mindenféle állatokat, tárgyakat, játékokat is köt, merthogy itt erről van szó: minden,…..