Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Charmo

33 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó, hogy nem volt biciklilámpánk.....
"Ha másnap reggel valaki azt mondja Sztyopa Lihogyejevnek: "Sztyopa, főbe lőnek, ha nem kelsz föl ebben a minutában!", akkor Sztyopa azt rebegte volna elhaló hangon: "Lőjenek főbe, csináljanak velem, amit akarnak, de nem kelek föl!" Nemcsak fölkelni nem bírt -…..
Hétfő van. Az ezekre a napokra jellemző májamban érzett várakozással teli bizsergés újra felütötte a fejét. Bilirubin-szintem a padlón, ráadásul az alkoholom is tele van vérrel. Olyan spontán módon és olyan vehemenciával tört ma rám a berúghatnék, hogy a Michigan…..
Asszem sokallok... Tanulság 2009.12.15 14:59:13
A tegnap este egyik fontos tanulsága, hogy még abban az esetben se szívj fel az orrodba édesnemes szegedi pirospaprikát, ha erre egy kifejezetten ritka azerbajdzsáni 50-es papírpénzt használhatsz fel...
Piákkal és minden földi jóval jócskán fölszerelkezve vágtunk neki az idei Sziget fesztiválnak. Én például egyenesen egy díszdobozos Becherrel a tarsolyomban. A díszdobozos bevitelben az volt a koncepció, hogy az sokkal kevésbé kelti egy piás üveg hatását a táska áttapogatása…..
A Sokallok blog szerkesztősége hivatalos tanulmányúton járt a héten a bajai EFOTT-on, ahol a hely és a blog szellemiségéhez méltó formában tombolta végig ezt a négy napot. Most, zúzódásokkal, horzsolásokkal és szúnyogcsípésekkel borítva, lilára leégve, még másnaposan…..
El Charmo 2009.07.30 17:38:03
mek.oszk.hu/02100/02115/html/1-1318.html

"Irod. Ecsedi István: A csíkgödrök (Föld és Ember, 1922)"
Ez valami korabeli fesztiválbeszámoló lehet. Okvetlen be kell szerezzük egy kópiáját ennek a műnek.
Asszem sokallok... Villa Negra 2009.07.09 12:20:00
Az alkohol egy csodálatos ital! Csak akkor kezdenek el gondok lenni vele, amikor egy héten keresztül minden nap több kalóriát visz be belőle az ember, mint szilárd táplálékból. Igaz a vége felé már egy feles betolásával is kivitelezhető mindez, aminek hátterében az a tény…..
Asszem sokallok... Születésnap 2009.06.26 13:27:00
Nincs is jobb annál, mikor az ember még kicsit ittasan egyben enyhén másnaposan elindul egy jó kis emlékvadászatra hogy bejegyzés formájában az elöző estét önzetlenül megosszhassa a többi alkoholista bajtársával. Szóval tegnap este bizony bizony Orsi születésnapját…..
Szilveszter estéjét végül Újszegeden valami biológus épületben töltöttük persze kibaszott sok biológus társaságában. Miután végighallgattam kb 4 lány folyamatos picsogását, hogy a terem díszítéséért volt "pofája" a szervezőnek elkérni némi forintot (nők wazz,…..
Már a péntek este után érlelődött bennem a bejegyzés írás, de a tegnap este olyan csúnyára sikerült ,hogy ebből lett a bejegyzés. Pedig a péntek se volt semmi. Hazafelé a Viktorral felváltva próbáltuk egymást vinni a biciklimen több-kevesebb sikerrel. Ezt látszik igazolni a…..
El Charmo 2009.05.25 10:45:32
@Sepi!: Azért ennyire csak nem ittam magam szentimentálisra hogy "megbaszlak"

Én ezt már nem is szentimentálisnak nevezném, azt hiszem... Az 'l' és az 'n' betűk ráadásul még csak nem is egy gombon vannak... Freudnak biztos lenne egy-két szava mindehhez.

Potenciális koktélnévként meg a Sex on the Beach (Lapos) és a Szex és Mezőkövesd jön nálam számításba.
A sokallás és a tömegközlekedés szeretetét összehangoló rendezvényre került sor a múlt héten széke fővárosunkban. Alpha az eddigiektől eltérően még kis úti brossúrákat is készített a villamostúrázni vágyó ifjúságnak. A csapatot Alphán és rajtam kívül még Charmó…..
A hajnali napfénnyel együtt hatol belém a felismerés, hogy reggel van. Egy cseppet sem meglepő módon másnapos vagyok és igencsak szomjas, ezért megerőltetem magam és kinyitom a szemem. Otthon fekszem az ágyamban, de abból hogy nincs rajtam pizsama, rögtön érzem ez a másnap más lesz…..
El Charmo 2009.03.13 09:17:38
@Sepi!: "Koppenhágában meg a Vidéki Men meg a Tyson voltak, de hogy ők ruhában aludtak e aztat nem tudom..."

Látogatásom teljes ideje alatt mindkettőjükön volt szerencsére ruha (ráadásul jellemzően több réteg is). Persze ezzel lehet, hogy csak engem igyekeztek megtisztelni, és más napokon más volt esetleg a helyzet.
Mostanában lakhatási gondjaimat megoldandó sűrűn olvasgatok albérlet hírdetéseket, amikor is egy érdekes hírdetés sorozatra lettem figyelmes a felvi.hu fórumán. Kicsit lehet megirigyeltem a Vidéki Men keresőfejezéses posztjait de ezt látnotok kell.1. SOHASEM DOHÁNYZÓ, INTELLIGENS,…..
Nos tegnap vidék mennel úgy döntöttünk megiszunk szigorúan egy azaz egyetlen egy sört, hogy kicsit megtörjük Charmo mester egyeduralmát a blogon meg amúgy is hétfő volt. Ez van, sajnos elpuncultunk, már az ivás (ívásról nem is beszélve) se megy úgy mint rég. Charmo kolléga…..
El Charmo 2009.01.28 17:58:22
@Tyss: Jaja, most hogy visszaértél ebédszünetből kicsit erősödött is a forint!:D
Faszt lesz itt recesszió, csak kicsit oda kell tenned magad!;)
Valójában a gazdaság motorját tisztelhetjük benned, én balga meg saját és mások szórakozása iránti igényemet próbálom a nemzet érdekei elé helyezni! Hát röstellem is magam emiatt rendesen!
Ha ilyen áron lábalhatunk ki a válságból, ám legyen: elég lesz megírnod a történteket, ha kihúztad az országot a szarból. (viszont ha más országok fölvirágoztatását is tervezed, Mo. után azért szakíts egy kis időt a posztokra is lécci.)
(báj dö véj: azzal is termeled a GDP-t ha bejegyzést írsz, mert ha a blogokon nincs tartalom a blog.hu megszűnne létezni;))

Az imént meg csak gyarapítottad a megírnivalóidat, mert most már a pultos csajnak tett nagyon kedves beszólásod kapcsán is kíváncsivá tettél.
El Charmo 2009.02.02 11:16:43
@Tyss: "Másodsorban meg fasza keresőkifejezést gyártottál most..."
Tyû, most aztán rám lett pirítva! :D
Meg kell hagyni, ebbe tényleg bele sem gondoltam, hiszen eddig kizárólag a legdecensebb keresôkifejezésekkel kerestek ránk, én meg most egyszeriben elrontok mindent azzal, hogy bedobok egy ilyen témát. Bele sem merek gondolni, hogy micsoda ocsmány dolgokkal jönnek majd ezek után, mikor eddig semmi nyoma nem is volt hasonlóknak! (Az egyetlen kevésbé szolid "nagy faszú" keresés szerzôje is biztos csak nagyra nôtt kártékony ízeltlábútól való megszabaduláshoz keresett hasznos tippeket.)
Különben meg még nem talált ránk senki az ominózus szó alapján.;)
De ha még kicsit beszéleünk róla, valaki csak megteszi már elôbb-utóbb ezt a szívességet.
El Charmo 2009.02.02 11:55:21
@Tyss:
Átjött az, hogy miért írod, csak egy kis ejnye-bejnyével vegyülve jött át mindaz.
Ez a képzet persze könnyen lehet, hogy csak a délutáni vizsgámra való készülés kissé kései (mai) megkezdésének, az otthon hagyott papírjaimnak, valamint az udvaron jelenleg ázó - egyébként száradás céljából kitett - ruháimnak köszönhetô...
Asszem sokallok... Virtuális nap 2008.12.25 20:29:00
Mivel sztochasztikus kapcsolat mutatkozik mostanában a bejegyzési hajlandóságom és a blog látogatottságának csökkenése között, ezért leghelyesebben akkor cselekszem, ha az elmúlt időben posztolt faszságaimat ezentúl maximum a Jegyzettömb nevű szoftverrel osztom meg. Legközelebb…..
El Charmo 2009.02.02 11:23:31
@Tyss: "nem függvényszerűre gondoltál egészen véletlenül?"
Jól látod: tényleg nem arra gondoltam.
Olyan komoly önértékelési zavarban nem szenvedtem eddig, hogy függvényszerûnek lássam a kapcsolatot, megelégedtem volna egy egyszerû sztochasztikussal is. Ellenben ha a te számításaid mást mutatnak, tôlem aztán lehet függvényszerû is.
Asszem sokallok... Villa Negra 2008.07.16 20:42:00
Az alkohol egy csodálatos ital! Csak akkor kezdenek el gondok lenni vele, amikor egy héten keresztül minden nap több kalóriát visz be belőle az ember, mint szilárd táplálékból. Igaz a vége felé már egy feles betolásával is kivitelezhető mindez, aminek hátterében az a tény…..
Asszem sokallok... A metrók hőse? 2009.01.26 02:37:00
Ugyan szeretem a spontán helyzeteket, minden határon túlmenően azért ez mégsem igaz. Éppen ezért, decemberben esedékes madridi kiruccanásom során, - legutóbbi dániai látogatásomtól eltérően - az utazás minden további részének újratervezését igénylő indulás nélkül…..
El Charmo 2009.01.27 21:59:13
@A Ligeti: Miért kell ehhez nőnek lennie az illetőnek?
Ez az alak se volt valami 'szíp', sokkal inkább randa.

@Sepi!: Amúgy a 12 zsebes megfelelő kapcsán nem fordulhat elő, hogy egy része a with zseb, azaz zsebbel felszerelt értelemben jelenti azt, hogy zsebes? (Mert ha véletlen így lenne, és épp egy ilyen szót használnék legközelebb, na akkor egész biztos hülyének néznének;))
Absztrakt: Bejegyzésem egy csehországi konferencián, helyesebben az ideje alatt és tőle nem túl messze történteket osztja meg a nagyérdeművel. Tudvalévő, hogy a csehek remek söreikről konferenciáikról váltak híressé, így nem is lehet meglepő, hogy az egyetemről 9 derék…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy albérletem Pesten a Pipa utcában, ami a Jópipa Kocsma fölött valamint a Borbíróság szomszédságában található. Mindazok kedvéért, akik hidak alapján netán jobban tájékozódnának, mint kocsmák alapján -mert még mindig vannak…..
A blogon végzett aktivitásom mérséklésére tett bejelentésem kapcsán sorjázó értetlenkedő és sajnálkozó levelek, valamint apróbb búcsúajándékok garmadája híján egy kitűnő blogterapeuta önkéntes és áldozatos munkájával rámutatott, hogy vétek lenne fölhagynom a blog…..
Modorosblog A modoros egyetemista 2009.01.07 08:14:00
Örülünk, hogy vagytok, ugye mindenki szavazott már? ;-) Ismét köszönjük a nemes viaskodáson túl közzétett kiválóan modoros MLM-es idézeteiteket - ígérem, hogy lesz még 2. rész is! Mai témánkat a magyar felsőoktatás világába becsöppenő gólyáknak köszönhetitek. Előre is…..
El Charmo 2009.01.07 20:45:25
@ssüni: "És az nem a modorosság teteje, amikor kiírod a szöveged alá, hogy "amúgy" BME matematikus szak? :)"

A modorosság teteje az lenne, ha azt írná a szöveg alá, hogy "amúgy a BME mérnök-fizikus szakának negyedéves hallgatója vagyok kondenzált anyagok fizikája szakirányon." :-)
Igyekeztem az utóbbi időben is hatékonyan pusztítani az agysejtjeimet, ha másért nem is de legalább hogy a blog szűk író-olvasótáborát izgalmas kalandokkal gazdagítsam. Na persze azért nekem is jólesett. Valahogy mégis úgy alakult, hogy az utóbbi lerészegedéseimből nem lett…..
El Charmo 2009.01.04 23:42:21
@Sepi!: Ha esetleg más kocsmákban is diszkreditálnád magadat, és nem lenne már hova menni, vagy csak simán egy kis újra vágysz, ajánlom figyelmedbe a számunkra igen csalogató nevű Tabdi Borozót, amelyre most találtam rá:
sorjaror.blog.hu/2009/01/03/tabdi_borozo_3
Hogy kedves Charmot ne hagyjam egyedül a látogatók ellen ádáz küzdelemben, megírom hát mit sikerült tegnap összehozni. Amúgy sincs sok békéscsabai sztori még megörökítve...Szóval tegnap délután visszautasíthatlan meghívást kaptam egy laza kis sörözgetéshez. Egy kicsit…..
El Charmo 2008.12.30 21:32:22
@Tyss: Óriási megtiszteltetésként ért, - látván nem fogadott hívásaim tömkelegét - hogy a jelek szerint engem is testvéri elbírálásban részesítesz, és olyan privilégiumokon, mint a hajnali telefonhívások már együtt osztozhatok nôvéreddel.:)
Jó lehetett a buli!;)
Különben, ha úgy fél órával hamarabb hívsz, még föl is vettem volna.