Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atesz80

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert az úgy történt, kérem, hogy hideg lett, és kiderült, a Pandában nincs fűtés. Aztán nekiálltam jól megcsinálni, erről már írtam egy másik posztban. És közben mindenféle kacskaringók során eljutottam oda, hogy a karburátorból ömleni kezdett a benzin. A tankba visszafolyó…..
autózz! Újra itt a lehetőség! 2008.09.30 02:40:00
Az első pakli autóskártya már meg is érkezett a nyerteshez, aki a legjobban meg tudta tippelni nemrég, hogy hány komment született bő egy éves fennállunk alatt összesen. Most eljött az idő, hogy a második csomag kártya is gazdára találjon, amihez mindössze egy nagyon egyszerű…..
autózz! Nyerj autóskártyát! 2008.09.17 14:00:00
Volt nekünk július elején egy blogtalálkozónk, ahová vittünk magunkkal mindenféle nyereményt és azt hittük, hogy szét is osztogattuk mindet. Aztán hazaérve konstatáltuk, hogy bizony a Hammer által önként és nagylelkűen felajánlott három csomag autóskártya ott maradt a táska…..
Megléptem a dolgot, vettem autót. Mostantól mindenki küldheti a címeket mindenféle ismerős pszichiáterekhez. Beleültem abba a kocsiba, amit optimista sejtéseim szerint a magyar autós társadalom fele lehány, a kétötöde észre sem vesz, talán még ha nekimegy, akkor se. A maradék…..
atesz80 2008.06.13 19:35:54
Szerzett egy szép kölcsöntrélert, értejött, el is vitte. A pár héttel ezelőtt felajánlott, ajándék 127-es Fiat már új gazdájánál, leendő restaurations-projektleiterénél, Szlotta Istvánnál lakik Érden.Mindenki örült, mint valami brazil szappanopera magasabb pillanatában:…..
atesz80 2008.06.11 22:36:15