Adatok
brioosOK
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A dagasztás nélküli kenyérsütés nagyon bejött, azóta már többször is sütöttem kenyeret ezzel a módszerrel. Most egy különleges ízesítésű, rozmaringos-fokhagymás kenyeret hoztam. (A rozmaring nagy favorit nálam, legutóbb egy parmezános-rozmaringos kekszet sütöttem.) Próbáljátok ki Ti is!…..
brioosOK
2017.08.17 17:23:21
Ezt a receptet is köszönöm! Eddig minden kenyérhez két gerezd fokhagymát tettem, ezek szerint kevés volt. :) Két alkalommal készítettem el ezt a finomságot, most az utolsó alkalommal, csak a reggeli sütés előtt tettem hozzá az öt gerezdet. Nagyon finom lett!
A dagasztás nélküli kenyérben az a menőség, hogy nem kell plusz melót beletenni, amikor így is pont elég arra gondolni, hogy a sütőt be kell kapcsolni, amitől csak még melegebb lesz... cserébe persze kárpótol, hogy a saját, extra finom kenyeremet ehetem és tálalhatom, szóval valamit valamiért…..
brioosOK
2017.07.24 18:53:52
@bakeyoursmile: Köszi! :-) Én is sima fehér sütőpapírral sütöttem, szilikonost még nem próbáltam. Az olvasztott vaj jó ötlet, legközelebb ezzel a módszerrel sütöm. Még egyszer, köszi! :-)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz