Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsír Peti (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „Képmutató és kirekesztő” Balog Zoltán fideszes politikus Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint. Kedvenc szocialista pártpapagájunk egy áprilisi Magyar Szemlében talált Balog-idézettel próbálja megfogni az Országgyűlés Emberi Jogi Bizottságának fideszes…..
Zsír Peti (törölt) 2008.05.18 14:42:21
Elég gáz, ha valaki, főleg egy politikus akarja megmondani, hogy ki a jó keresztény. Ez a kategória (jó keresztény) számomra teljesen elfogadhatatlan, mert egyszerűen ellentétes a keresztény vallások tanításával.Jézus nem azt üzeni nekünk, hogy próbáljunk meg a kereszténység törvényei szerint élni, és a többieket méregessük, hogy jó vagy rossz keresztények-e, ez nem a mi feladatunk.Ez egy ósdi, buta szöveg.Persze ócska trükk, hogy most ezzel szívóznak a szocik, de fontosabb ennél az, hogy valaki a keresztények egy bizonyos hányadáról mond erkölcsi ítéletet.
A legnagyobb vicc az egészben, hogy a legnagyobb magyarországi baloldali párt prominense mondta ezt.
"Ugyanakkor megkockáztatom: Balog rosszul fejezte ki magát." Persze, hogy rosszul fejezte ki magát, ahogy mikola is a szingli hordáival.Szerintem ergé, te magyarázod félre balogh szavait, ő azt mondta, aki ma magyarországon baloldalinak gondolja magát az nem igazán lehet jó keresztény.
"Lehetne még több hozzá hasonló kvalitású, és kevesebb Megye III. színvonalú politikus a narancspártban." Nagyon jó kvalitású, csak éppen nem tudja kifejezni magát, végülis ez egy politikusnál nem nagy hátrány. Ilyen kis ostobácska nyilatkozatok miatt is vesztett a fidesz 2006-ban.
"A 9/11-hasonlat túlzó, de a hazai események az utcákon lévő tízezrek és a híreket bámuló milliók számára bizony kollektív negatív élménynek bizonyultak, és sokakban ugyanazok a kételyek fogalmazódtak meg, mint Balogban."
Túlzó a 9/11 hasonlat? Inkább pocsék. 9/11: idegen terroristák támadták meg az egyik legfontosabb épületet az USA-ban több tízezren meghaltak.Október 23-án hányan haltak meg??? Idegen terroristák verték az embereket?
Félreértés ne essék, nem akarom kisebbíteni azt, ami történt, hanem arra akarok rávilágítani, hogy egy bődületes baromság és nagyotmondó ez a hasonlat.