Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megatopx

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MegaTopX Grabowsky most téged hív 2017.12.08 13:37:04
Nagy kedvencünknek, a Macskafogónak is elkél egy kis segítség...
Scarlett Johansson 1984. november 22. New Yorkban született.. A 33 éves színésznő színpadi tudásával és lehengerlő idomaival igykeszik még nagyon sokáig szórakoztatni minket a jövőben remélhetőleg. Cikkemben az eddigi karrierjét szeretném bemutatni, és pár érdekességet megosztani róla. Jelenleg a…..
megatopx 2017.11.24 10:39:13
@Tralfamador75: Az under the skint post ezért nem is mertem belevenni az egészbe. Nekem speciel tetszett a film, de igen megosztó sokak között. Meghallgattam a Relator című számát. Karakteres a hangja benne. Azt hiszem 2009-es szám, de lehet tévedek. Azért megfigyelhető benne, hogy kicsit fejlődött a hangja, de azért nem annyit, hogy megváltozzon a véleményem :D. Nem rossz, de én szívesebben nézem a filmjeit.
Még nincs egy hete, hogy kijött a Deadpool 2 teaser, de már közel 11 millió kíváncsi ember nézte meg a YouTube-on a Bob Rosst kiparodizáló kedvcsinálót. A jól megszokhatott első részből, minden ismerős arc visszatér, de melléjük kapunk még egy Dominot és egy Cablet is, az amúgy sem gyenge adaghoz.…..
megatopx 2017.11.21 22:11:29
@pokesz70: Teljesen igazad van, Chris Evensről és Cumberbatchről is megfeledkezdtem. Köszönöm, hogy szóltál. ;)
Tarantino jelenleg is kettő új filmjének forgatókönyvét írja, de nincsenek biztos információk, hogy mikor is kezdődnek meg a munkálatok. Sokan mondják, hogy stílus változás lesz a következő filmjében, de miért is ne lehetne Charles Mansont ugyan olyan stílusban előadni, mint eddigi bármelyik…..
2018 nyarán érkezik a mozikba a Ant-Man and the Wasp című újabb Marvel film. Előtte még láthatunk egy Black Panthert, illetve az Infinity War első részt, mielőtt megcsodálnánk Scott Lang újabb kalandját. Időrendben nehéz megmondani, hol is leszünk az univerzumban, de feltehetően a végtelen háború…..
A megjelenés még mindig határozatlan. Egyes információk az év végére saccolták a megjelenést, de az tűnik egyre biztosabbnak, hogy 2018 tavaszán álldogálhatunk a futárt várva, hogy begyűrjük a lemezt a konzolba és elvesszünk napokra a jaták világában. ..
Idén rendezték meg a 11. BlizzCon Anaheim közponjában. A legfontosabb bejelentés az volt, hogy érkezik a World of Warcraft: Battle for Azeroth névre keresztelt kiegészítő. A megjelenésről egyenlőre csak annyit lehet tudni, hogy 2018-ban érkezik...
A pokol kénköves bugyra egy forró nyári napon Írta: Kustor Tamás   A vonat zakatolása járta át az egész vagont. Folymatos füttyszó és beszélgetés töltötte meg a levegőt. Jobb oldalt az ablak mellett egy férfi ült. Kalapja az arcába húzva és kabátját magára terítve húzta a..
Vidám démonok egy lélek nyomában   Írta:Kustor Tamás A már-már orgiában fürdőző nép az utcákat dúlja fel és ad hangot az éjszakának. Svindlerek zsebelik ki az óvatlan embereket, elvégre ki figyel egy ilyen jeles eseményen bármire is, mint maga a..
Horrorisztikus történet egy rozoga viskóban, egy furcsa család társaságában Írta:Kustor Tamás   A világ teljesen elnémult. Nem halottam mást csak a cipőm koppanását az aszfalton. És újra és újra csak a kopannás. Majd ezután a levegővétel. A rohanás miatt egyre szaporábban és..
Számos gyilkosság egy úri kúrián 1.Rész   Írta:Kustor Tamás   A szemembe nézett mikor a pultnál ülve megittam a sokadik pohár whiskymet. Élénk zöld szeme akár a méreg. Minden alkalommal megbabonáz. Elég egy sanda félre pillantás és már a szolgája vagy. A drága és utánozhatatlan Stella.…..
Edward Graham 6.Rész Az élet akár csak egy körforgás. Mind megszületünk, élünk, majd elpusztulunk. Az idők során csak az változott kinek mennyi idő jut. Ezt mutatja minden. Az orvostudomány fejlődése az évszázadok során. Régen barbár módszerekkel kezelték az embereket. Kísérleteztek és győztek. Azt…..
Edward Graham 5.Rész A lépcsőházban álltam. Pontosan ott ahol Ray meghalt. Kezemben egy fegyver volt. Nem volt egy lélek sem sehol. Vér folyt le a lépcsőn. Lenéztem, majd fel. -Valaki van itt? -De válasz nem érkezett. Megindultam a lépcsőn felfelé. A vér egy sávban csurgott lefelé a lépcsőfokokon,…..
Edward Graham 4.Rész A megszámlálhatatlan vizsgálatok után sokáig tartott mire sikerült újra felépülni és szabadon mozogni. Úgy vizsgáltak, mint egy patkányt. Csoda és hihetetlen orvosi előrelépésnek tituláltak. Eltelt oly sok idő és ezt nehéz volt feldolgozni ebben az időszakban. Gyakran ültem…..
Edward Graham 3.Rész Az szél besüvített az ablakon. Az eső szétáztatta a szőnyeg végét. Hatalmas vértócsa maradványa kezdett ismét kiázni a perzsa szerból. A helyszínelők már végeztek és a takarítók is pakoltak. Az őrmester felmérte még egyszer a terepet, hogy minden bizonyíték gondosan el lett…..
Elfeledett múlt Ki vagyok én? Kérdezem minden nap magamtól. Ki vagyok én? Miért vagyok a világon? Miért létezem? Ezek a kérdések vetődnek fel egy ember fejében. A válasz egyszerűbb, mint gondolnád, de most inkább elmesélem. Van egy történet. Mondhatni igaz, de hazudnék, ha ezt állítanám, mert lehet…..
Edward Graham 1.Rész Születésünk kezdetén a gyermek ártatlan. Angyali és mindennél értékesebb egy szülő szemében. Az első pillantás, az első érintés. Az első születésnap. A fotók amiket megnézve az embernek könny szökik a szemébe és a szeretet áramlik szét a testében. A videók és az emlékek. Az…..
  Fényes csillag messze az égen A parton álltam és a naplementét néztem. Minden nap ezt tettem. Este kijöttem és leültem a parton egy rozoga csónak tetejére. Évek óta lakom itt a tenger mellett egy apró kis házban. Mondhatni egy hétvégi ház, de annyi különbséggel, hogy én nem csak hétvégén ütöm el…..
Vidám démonok A már-már orgiában fürdőző nép az utcákat dúlja fel és ad hangot az éjszakának. Svindlerek zsebelik ki az óvatlan embereket a tömeg közepette, elvégre ki figyel egy ilyen jeles eseményen bármire is, mint maga a karnevál. Kurtizánok és hímringyók csábítják be az embereket be az…..
Edward Graham 2.Rész   Jazz szólt a rádióban. A szakadó eső miatt alig lehetett valamit látni a szélvédőn keresztül. Az ablaktörlő lapátok sem tudtak ennyi vizet eltüntetni. A fekete férfi meredten nézte az utat és szívta közben a szivarját. Olykor kitekintett az ablakon, de nem látott semmit. A…..
Új utak, régi idők   Egykor hittem benne, hogy a világon nincs is fontosabb, mint feláldozni magunkat egy másik ember céljaiért. Célok és ábrándok. A kettő most már tudom, hogy nem ugyan az. Egymagamban ülve, egy koszos vonat ülésén egy új életbe tartok. Hosszú történet. Idő kell az embernek, hogy…..