Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inspirations of Manuela

219 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
s Sziasztok!Bár nincs gyakron poszt itt blogon, de a szokás az szokás, és a nyaralós outfit posztot nem hagyhatom ki. Főleg azért is nem,mert a Bonprix oldaláról egy remek ruhadarabot rendelhettem, amiről majd a későbbiekben fogok írni. Visszatérve a nyaralásunkra, a Balaton Északi partján…..
Régen volt már bejegyzés itt blogon, aminek az az oka, hogy inkább Instagramra vagy TikTokra készítek tartalmat. Most mégis a blog jutott eszembe és két termékről fogok írni. Ha tesztelésről van szó, akkor szeretek úgy írni egy-egy termékről, hogy azt már egy jó ideje használom, és ez most is így…..
Sziasztok! Most újabb outfit bejegyzéssel jelentkezek hiszen végre itt a tavasz és ilyenkor még több kedvem van az öltözködéshez. Jöhetnek a vékonyabb kabátok és végre nem kell 100 réteget magunkra venni. Apropó kabátok, ebben a posztban egy tavaszi kabátot és egy farmer nadrágot fogok nektek…..
Sziasztok! Régen volt már a blogon tesztelős bejegyzés, ami azért is van mert legtöbbször ragaszkodok a jól bevált termékekhez és tartom azt, hogy vannak akik nálam sokkal jobban értenek ehhez a témához. Azonban én mindig kíváncsi vagyok egy-egy hétköznapi lány véleményére is, akiknek a bejegyzése…..
Sziasztok! Ebben a bejegyzésben két outfitet fogok nektek megmutatni, amiket karácsonykor viseltem. Ezek most igazi elegáns szettek lesznek, de persze azért a kényelmes pizsis szettek is a kedvenceim. Nálatok elegánasabb vagy inkább kényelmesebb szokott lenni?  Az első outfitnek a lényege a műbőr…..
Sziasztok! Régen volt már outfit poszt, szóval arra gondoltam, hogy most végre jöjjön egy. Az outfit központi eleme a kötött mellény lesz.De honnan is származik a kötött mellény vagy angolul a sweater vest? Egy kis történelem A történet egészen 1882-ig vezethető vissza az evezősökre, akik azért…..
Sziasztok! Minden évben szokott lenni "mit viseltem a nyaraláson" outfites poszt, úgy gondoltam,hogy ez a 2021-es év is megérdemli, hogy egy ilyen bejegyzés szülessen. Ez a nyaralásunk azért is volt számomra különleges, mert igaz sokat jártam már a Balatonnál, de eddig legtöbbször Siófok volt az…..
Sziasztok! A mai bejegyzésben két kedvenc nyári trendemet, az egyik trend egy régóta kedvenc, a másik pedig egy kicsit szokatlan még. Ti hogy álltok a trendekkel amúgy? Minden követtek vagy csak azt ami beilleszthető a stílusotokba? Én szeretek kísérletezni, így a Bonrpix oldaláról is két…..
Sziasztok! A mai bejegyzés egy már egy megszokott lesz, hiszen megmutatom nektek a kedvenc tavaszi outfitjeimet. Ez a tavasz igazán érdekes volt, hiszen mindenféle időjárásbanvolt részünk. Ebben az évszakban is szerettem a pasztell árnyalatokat, de a fekete színt is többször viseltem. Most is…..
Sziasztok! :) A mai bejegyzés a trnd hungary-nak köszönhetően készítem, hiszen én is részt vehettem a glow up week kihívásban és három La Roche-Posay terméket próbálhattam ki. Már volt a blogon La Roche-Posay  tesztelés, akkor a ultra toleriane krémről írtam, amit azóta is nagyon kedvelek, de ma…..
Sziasztok! Tudom, hogy ebben az évben nemhogy outfit poszt,de bármilyen más bejegyzés sem volt. Ám gondoltam most megtöröm ezt a csendet és készítek egyet. Ez egy outfitről fog szólni és a kardigán lesz főszerepben. Tudtátok, hogy a kardigán neve James Brudenell, vagyis 7. Earl Cardigan-ról…..
Sziasztok! Remélem jól telt nálatok is a karácsony! :) Gondoltam, hogy egy blogbejegyzésben megmutatom nektek, hogy én milyen outfiteket viseltem karácsonykor! Két csoport van, ha outfitről beszélünk karácsonykor, aki a kényelmeset választja és aki inkább csinosabban öltözik fel.  Bár mind a kettő…..
Sziasztok! Régen volt már outfit poszt és ugye bejegyzés is  blogon. Mostanában inkább YouTube-ra gyártottam tartalmat, de a szokásos őszzáró posztot nem szerettem volna kihagyni! Így most is meg fogom nektek mutatni az 5 kedvenc outfitemet, amit ősszel nagyon szerettem és természetesen kíváncsi…..
  Sziasztok! A mai bejegyzés a manapság is sokat hallatott énidőről lesz szó, pontosabban pár olyan dolgot fogok felsorolni, ami mondhatom úgyis, hogy nem énidő az énidő nélküle! :D Mi is az az ÉNIDŐ? Az énidő olyan tevékenység, amikor azt csinálod, ami boldoggá tesz és feltölt. A mai rohanó…..
Sziasztok! Régen volt már terméktesztelős bejegyzés és emellett remek újdonságokat tesztelhettem az Yves Rochertől, így gondoltam jó ötlet lenne most egy ilyen poszt. Ha régebbről követtek, akkor tudjátok, hogy kombinált bőrtípusom van, hiszen egyrészt zsírosodik a T vonalban, de egyébként meg…..
Sziasztok! :)  A mai bejegyzésben ismét egy outfitről lesz szó, mégpedig a little black dress-ről és, hogy azt hogyan is tudjuk feldobni kiegészítőkkel. Oké, az én ruhám most nem olyan little, de nagyon szeretem ezt a rucit és így gondoltam ezt a témát ennek a segítségével fogom megvalósítani.…..
Sziasztok! Igaz már régen volt outfit bejegyzés, sőt blogbejegyzés is. Most azonban úgy gondoltam, hogy nem szakítom meg a hagyományt és a szokásos nyárzáró posztként megosztom veletek a kedvenc nyári outfitjeimet. Ezen a nyáron igazán megjött a kedvem az outfitek kreálásához és sokszor felfedeztem…..
Sziasztok! :) A mai bejegyzés termékteszt lesz és már egy sokszor említett márka lesz porondon. Ez a márka nem más, mint a Schüssler. Több terméket is próbáltam már tőlük és most is két újdonságot tesztelhettem. A termékeket 1 hónapja kezdtem használni, pontosabban egy kézkrémről és egy kéztiszító…..
Sziasztok! A mai témának nagyon nagy aktualitása van, hiszen second hand ruhákról lesz szó, pontosabban az Adománygardróbról. Hogy mi is ez az Adomány gardrób arról hamarosan olvashatsz, de biztosan felmerül benned a kérdés, hogy miért kell erről beszélni és miért folyik ez mindenhonnan. A fast…..
Sziasztok! A mai bejegyzés újból egy outfitről fog szólni, mégpedig kicsit a monokróm szettekről fogunk beszélni és természetesen egy saját outfitet is fogok mutatni. Mi jut eszembe a monokróm outfitekről? Talán az, hogy unalmas nem? Hiszen egyetlen színt viselni..abban aztán nem sok a fantázia!…..
Sziasztok! A mai bejegyzés egy tesztelős lesz, ami már a címből kiderülhetett. Régóta szerettem volna már Primark sminktermékeket kipróbálni, de mivel Magyarországon nem elérhető, ezért nehezebb volt hozzájutni. Egy bécsi kirándulásunk alatt szereztem be egy rúzst, majd a februári londoni utazásunk…..
Sziasztok! Hamarosan itt a nyár (igazából napok kérdése) és vehetjük is elő a nyári szettjeinket. Bár még most az időjárás nemigazán mutat nyarat, de arra gondoltam, hogy ettől függetlenül két remek ruhadarabot fogok nektek bemutatni. Ha nyárról van szó én jobban szeretem a vékonyabb anyagú ruhákat,…..
Sziasztok! A mai bejegyzés különleges lesz, hiszen 4 éves lett az Inspirations of Manuela blogom. Eddig minden évben pár dolgot gyűjtöttöm össze, amit a blogom által tanultam. Gondoltam most is írok pár ilyen tanulságot, de közben mesélek arról is, hogy miért kezdtem bele a blogolásba 4 éve és vajon…..
Sziasztok! Régen volt már tesztelős bejegyzés,de most ezt pótolni szeretném. Most egy igazán különleges dobozt fogok nektek mutatni, amelyről már több videót is készítettem és most itt a blogon is írok róla.  Ez a doboz nem lenne más, mint a Pick N Dazzle doboz.(tesztelésre kaptam) Mit is kell…..
Sziasztok! :) Régen jelentkeztem már, ami azért is van, mert több platformon is aktív vagyok és lehetetlen mindenhol mindig ott lenni. Azonban a blognak fontos szerepe van az életemben és sok mindent köszönhetek neki, de erről majd egy másik bejegyzésben fogok részeletesebben írni. A mai poszt…..