Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[S.E.A.R.T]Captain

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma éjfélig még jöhetnek a borítók. Eddig már több mint 150(!) borító érkezett, ami nem semmi!Talán a legkedveltebb téma a WC/szarás volt. ;)Nagyon sok jó borító érkezett, úgyhogy nem lesz egyszerű...Most ti fogtok dönteni, hogy ki viszi el a nyereményeket, ugyanis össze fogok…..
[S.E.A.R.T]Captain 2008.12.13 09:21:27
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
[S.E.A.R.T]Captain 2008.07.06 12:20:46
TÖRÖLT VIDEÓ(Miért kellett ezt a videót is törölni? Ez egy alapmű pedig!)..
[S.E.A.R.T]Captain 2008.05.08 17:41:58