Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsócska

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy magyar tervező, Edelmann Dóra nyert a kanadai Touchtones Nelson Művészeti és Történeti Múzeum miniházpályázatának közönségszavazásán. A feladat egy legfeljebb tíz négyzetméter bruttó alapterületű lakóház tervezése volt, kizárólag környezetkímélő anyagokból.…..
borsócska 2010.10.29 15:35:33
@Androidus:
Hogy te milyen kötözködő vagy!
Szerintem még sok kérdést fel lehet vetni ezzel a tervel kapcsolatban (pl: fürdőszoba, ablak. stb.) de itt nem ez a lényeg, hanem az ötlet, az alapanyag használat, a formavilág. Nekem nagyon tetszik!
Itt a tavasz, kezdődik a szabadtéri fesztiválszezon, csak győzzük pohárral. Ezen a héten pénteken még fedettpályán lesz a már nálunk is beharangozott Tokaj Nyitány, illetve szerdán már el is kezdődött Bécsben a Weltweinfestival. A nem éppen olcsó ültetett kóstolókat és…..
Share | Sajnos az utcán már egyre kevesebbet látni neonfeliratot, pedig igazi retro gyöngyszemek (amit én nagyon sajnálok, még jó hogy vannak ilyen oldalak, ahol majd lehet rájuk emlékezni)... de onnan, és a kortárs múzeumok termeiből bekúsztak a lakásokba.  …..
Kéki Kata magát Terézanyunak szólítja, mióta egyszer lelkizett egy taxisofőrrel. Kéki Kata (Hámori Gabriella) aranyos, széles szájjal mosolygó nő, aki szerencsétlenségére, a második jelenetben azonnal lehervasztja bennünk a megelőlegezett szimpátiát. Barátját, Marcit (Elek…..
Henrik Vibskov 2010-es őszi/téli kollekciója egész egyszerűen sokkoló. A tervező eddig sem kifejezetten hordható ruhákat alkotott, de ezek a furcsa, meghökkentő és rendkívül eklektikus kreálmányok még azokon is túl tesznek. A modellek és a ruhák összahatása engem leginkább…..
Oké, bevallom, csak azért adtam ezt a címet, hogy minél többen kattintsatok ide, ugyanis az egyik kedvencemről, Lily Cole-ról lesz szó.És hogy miért is vagyok érte annyira odáig? Mert ennek a lánynak meseszerű az arca - széles, lapos, kerek, távol ülő szemekkel, eperlevél…..
Katasztrofális utastájékoztatás a Nyugatiban,  az utasokat átvezényelték egy másik szerelvényre mondván az eredeti nem közlekedik, majd az eredetit csak elindították... Zseniális! Miért van az, hogy a kedves MÁV a legapróbb hibáért is szinte bűnözőnek tekinti az utast,…..
Új MÁV blog Vác-Bp expressz 2010.02.08 10:52:28
A MÁV-nak egy hét alatt sem sikerült gatyábaráznia a közlekedést a váci vonalon, holott ez az egyik legnagyobb forgalmú és mellesleg állítólag nyereséges elővárosi vonalak egyike. Mindig van valami, amire a káoszt fogni lehet. Pedig szerintem (és ide a követ vállalom) normális,…..
borsócska 2010.02.08 17:20:29
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző:
Az egy dolog, hogy a törvény kötelezi, a másik pedig az, hogy nem feltétlenül engem kellett volna anno fölvennie, biztos jelentkeztek közelebbről is emberek.
És steatdealernek igaza van, a szolgáltatás ki van fizetve, csak nem szolgáltatnak a pénzért.
Grafter Kampány az anyázás ellen 2009.07.29 12:09:00
Nem nehéz kitalálni, mi ihlette a Szerencsejáték Zrt. munkatársait, illetve az általuk megbízott ügynökséget, hogy az új kampány a „Tolerancia a hétköznapokért” címet kapja, hiszen valljuk be, egyre több esemény utal arra, hogy a lakosság veszít a türelméből. …..