Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putty Pityu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: MTI / Index 2017. július 17., 17:40: Az állami fotóügynökség, a közmédia sajtófotó-szolgáltatója, az MTI úgy dönt, közzétesz 7 darab fényképfelvételt arról, hogy "Mila Kunis és Ashton Kutcher amerikai színészházaspár a 3 méteres női szinkronugrás döntőjét nézik gyerekeikkel a 17. vizes…..
Putty Pityu 2017.07.18 23:18:11
Nyilván azért szoktak celebeket, hírességeket fotózni, mert jelenlétük valamilyen esemény minőségét igazolja. Ha az utcán fotózzák őket, akkor nem egy esemény, hanem pl. a járdaburkolat nagyszerűségét, kivállóságát szeretnék velük igazolni a „megrendelők”. He K.Balint? Igaz-e?
Amúgy azt nem értem, h az a sok sportoló miért vesz részt ezen a VB-n, simán bojkottálniuk kellett volna, hiszen mocskos kormány, mocskos Orbán, Igaz-e? He K.Balint?
Ebben nagy felelőssége van az indexnek, mert ha még időben figyelmeztetik a külföldi sportolókat, felhívják figyelmüket mocskos Orbánra, majd megkérik őket, h ne jelenjenek meg eme eseményen, mert azzal is csak mocskos Orbánt igazolják, most együtt nevethetnénk mocskos Orbánon, meg megsemmisült VB-n.
Ezzel szemben most kénytelenek vagyunk savanyú pofával figyelni a magyar sportolók eddig remek szereplését a VB-n, tiszta hányinger ez az égész vizes szarság. Inkább lennék kórházban 2 lélegeztetőgép, 3 CT, 1 MRI társaságában, és büszkén feszítenék katéterekkekel a kezemben, amit persze Facebookon egyből meg is osztanék. De hé, mit Facebook, egyenesen az indexnek küldeném, ti meg kitennénk, h íme, ez az igazi, mennyi lélegeztető, mennyi CT, mennyi MRI, milyen elégedett beteg, ez a mi közös sikerünk, ez az ország sikere. És minden magyar ember értem szorítana, meg a többi betegért, és közösen örömködnénk mikor újra, és újra felzúgna az MRI gép csodálatos hangja. Milyen szép is volna, szebb, mint a szaros vizes szarság a szar magyar sportolókkal.
Putty Pityu 2017.07.19 02:47:36
@huncut_kata: „A HVG emlékeztet, hogy a budapesti vizes vb-n a látogatók a belépéssel, jegyvásárlással hozzájárulnak, hogy felvételek készüljenek róluk, amelyeket aztán használni is lehet."
--------------------------

„A közmédia hírportálja, a Híradó.hu közzétesz egy felhívást, amelyet következetesen "a magyar médiumoknak" címez, és amelyben azt írja: "Ashton Kutcher Twitter üzenetben kérte a magyar médiumokat, ne posztoljanak és ne publikáljanak gyermekeikről fotókat, hiszen – ahogy fogalmazott – nem a gyermekeik választották azt, hogy a nagyközönség előtt élik az életüket."

A közmédia hírportálja semmilyen felhívást nem tett közzé, főleg nem címezte azt a médiáknak. A felhívó a két celeb volt, ők címezték a médiának. Nem ártana ha K.Bálint elővenné az általános iskolai fogalmazás tankönyvet, mert ez így ebben a formában kurva nagy fake news!
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Putty Pityu 2017.07.19 02:34:08
Putty Pityu 2017.07.19 00:47:48
@ahf: „Mutassál még egy országot, ahol így, állami pénzből fújják fel a focit, és a válogatott mégis ki tud kapni Andorra ellen. A saját szurkolóik vetették le velük a mezt az után is, egy kicsit talán már őket is febaszta, hogy az ország pénze elmegy erre, mégis ennyit tudnak mutatni. Ahogy engem is felbasz néha, miután az iskolában, ahol tanítok, azt mondják, nincs pénz táblafilcre, vegyem magamnak, ha órát tartanék, de azért hazafelé a buszom elolvasom mobilon, hogy a Felcsút olyan faszán működő akadémia, hogy épkézláb saját nevelést a világ összes taójából nem tud felmutatni, helyette Afrikából vesz huszadvonalbeli játékosokat. Ez nem zavarja ezeket a faszokat? Ja, nem, csak másoknak fáj, hogy ennyire "minden rendben megy" itt. Kár, hogy egyeseknek, mint neked is, a szart is el lehet adni, ha átkötik egy nemzetiszín szalaggal.”

Nagyon jó sztori volt, mondjuk azt nem látom ki belőle, h mely kommentemre reagáltál, de szarni rá, egyszer élünk, szóval nézzük.

Nem, nem azért kellet levenniük a mezt, amit írtál. Azért, amit te meg a hozzád hasonló „magyarok” soha nem fognak érezni. Ezt kár is tovább ragozni, tanulni ezt nem lehet, valaki vagy érzi, vagy nem, ennyi.
Ha az állam nem ölt volna pénzt a fociba, akkor is kikaptunk volna Andorratól, mert Bernike lányokat küldött a pályára a magyar válogatott helyett, tisztelet a kivételnek persze.
A táblafilc megléte/nemléte nem tudom milyen formában kapcsolódik a felcsúti akadémiához, de ha nem lenne akadémia sem biztos, h lenne táblafilced. Akkor biztosan találnál magadnak valami mást, amire lehet haragudni emiatt. Mondjuk a metrót, a mostani VB-t ugye, meg minden mást, amire az állam költ.

„Kár, hogy egyeseknek, mint neked is, a szart is el lehet adni, ha átkötik egy nemzetiszín szalaggal.”

Nem tudom mi a szarra gondolsz...de nem, nem lehet.
Viszont az agyatlan Orbánozástól már ki van a szombatom, mert teljesen mindegy miről van szó, teljesen mindegy, h milyen esemény, a lényeg az, h ne örüljünk semminek, mert mocskos Orbán...ja, meg nincs táblafilc, ja, meg emberek halnak meg a kórházakban, ja, meg a politikusok lopnak (meglepő), ja, meg szar minden, ja, meg amúgy is faszna örülni, sírjunk inkább, az jobb bmg.
Putty Pityu 2017.07.19 02:32:21
@dienekes123: „Szerintem csak azt nem érted, hogy egyesek teljesen leszarják a sportot. Teljesen tökmindegy nekik, hogy 65 vagy 66 másodperc alatt úszik le valaki egy távot, hogy magyar-e az illető vagy német. Hogy tavaly magyarok tudtak-e többször a hálóba dobni egy labdát a medencében játszva. Ezért nem hazaárulás másnak szurkolni, mert ez nem háború, csak játék, amit valamiért túl komolyan vesznek az emberek.
Így mikor a kormány több száz milliárdokat költ vizes vbre, focira, meg a többire, akkor az jut eszükbe, hogy a körzeti orvosuk bezárt, hogy legutóbb hat hétre kaptak szakorvosi időpontot, vagy nyolc hét után jutottak be röntgenre. Hogy szakadozó vakolatú folyosón sétáltak be a 20 éves elavult ct-hez. Hogy túl voltak terhelve a nővérek és orvosok.
Miközben te a magyaroknak szurkolsz, akik éppen a tvben rohangásznak egy labdát rúgdosva, és arra gondolsz hogy mekkore dicsőség lenne, ha sikerülne a hálóba juttatniuk, más emberek azon gondolkoznak, hogy az mekkora eredmény lenne, ha nem két kórház között halnának meg a betegek a készülékek vagy személyzet hiánya miatt.”

De értem, h egyesek leszarják a sportot, azt viszont nem, h akkor, h a szombatba tudnak az ellenfélnek szurkolni...mert ezt írtad.
Hazaárulást egy szóval sem említettem, tehát arra nem is reagálok.
Aztán meg nem Bélabáról beszéltem, aki remeg a rendelő előtt, meg a várólista miatt, hanem az indexről, annak egyik újságírójáról.
Viszont, akit teljesen hidegen hagy ha egy olimpián, világbajnokságon a magyarok nyernek, és ennek ő nem tud örülni, azt kurvára tudom sajnálni, meg a családját is de komolyan.

Kórházak, eü, kendvenceim. Mé’ költünk erre ennyit, arra annyit, hiszen dik málik a vakolat, dik várólista. Én is voltam már kórházban, meg kaptam 3-4 hónapra időpontot is, meg voltam kórháznak olyan területén, ami egy horror helyszínére hasonlított csak épp kettővel több neon pislogott, mint a filmeken szokott (Uzsoki hátsó része). És arra jöttem rá miközben 2-3 órákat vártam a rendelők előtt, h erről a sportolóink nem tehetnek. Ehh, mi?
Aha, érted, a magyar válogatott sem tehet róla. Érted, pl. valahogy a Saul fiánál sem háborgott senki a máló vakolat miatt, a hosszú várakozások miatt, a kibaszott CT miatt. (Mert ők sem tehetnek róla.) Akkor valahogy nem olvastam a lib médiákban, h minek kellett ez, máló vakolat. Meg ne szégyelld ha a film ellen szurkolsz, máló vakolat. A maccabival kapcsolatban sem olvasom, h mennyire szar lesz már, h az is minek, azt is ki nézi majd, biztos senki se nézi majd, meg közpénzbű, meg már 30 milliárd, azt máló vakolat.
Te olvastál róla valamit? Nem mi? Na ja. :)
Pedig mikor majd azt rendezi Magyarország, az eü pont olyan szar helyzetben lesz, mint most, máló vakolat.
Aki „leszarja a sportot”, az majd a maccabi alatt is hőböröghet, az index is, de ők akkor nem fognak. :D

Aki nem érti, éri fel ésszel, h mikor egy magyar sportolót lát a tévében az nem Orbán embere bmg, hanem ő ezt az országot képviseli, az egy barom.
Nem a sportolót húzzák fel a rúdra, hanem a magyar zászlót, nem a sportoló énekli el a saját szerzeményét, hanem a himnuszt játszák. Magyarország valamiben első lett, egy magyar sportolónak köszönhetően. Magyarország meg nem egyenlő Orbánnal bmg, aki ezt sem képes felfogni, az duplán barom.
A másik, a magyar válogatott, merthogy a kommentem eredetileg arról szólt, nyilván kurvára örülnék neki ha EB-t nyernének, VB-t nyernének, nem fognak, de ettől még nekik szurkolok és nem a hollandoknak, vagy másnak. Ahogy úszásban sem csak annak szurkolok, aki tuti aranyat szerez, hanem annak is, aki mondjuk 17. lesz.
És ennek kurvára függetlennek kellene lennie a politikától, attól is, h ki mennyit lop bmg, attól is, h milyen a CT.
Nonszensz, h nem a magyaroknak szurkolok, mert szar az eü, lop az Orbán, aztán kiderül, h a Gellért tömör arany, futja belőle végtelen CT-re, csuhajja geci, akkó most már a magyaroknak szurkolok. Ne vicceljünk már!

A gyerek meg nem a CT hiánya miatt halt meg, azt már többen elmondták, persze te, mint dr. Kommentelő egyeztettve a többi dr. Kommentelővel a fotelből, monitorok mögül megállapítottátok, h ez nem igaz, hazudnak, de, igenis azért halt meg.
Erről ennyit.