Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gázos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó módon írnék pár sort a Tunéziában elhunyt áldozatok emlékére. Szerencsére már itthon vagyok, köztetek, honfitársaim között, egy kényelmes kanapén. De két napja még ott voltam, és átéltem, amikor egy nyaralás atmoszférája pár másodperc alatt felcserélődik…..
gázos 2015.06.29 19:30:25
Ugyan Zoltán már 2011-ben bepanaszolta a hamis bélszínrolót, amit a CBA-ban forgalmaznak, továbbra is a CBA-ban vásárol hamis bélszínrolót: Tisztelt CBA! Napi szinten vásárolok az Önök üzletében, és panasszal szeretnék élni a Mirelit-bélszínrolók kapcsán. Kevesen…..
Hiába írja a Homár évek óta, hogy a mediterrán szállodacsillagozás nem azonos az európai csillagozással, mindig van, aki meglepődik. Naiv ügyfél családja a helyiekkel éhezik, bár még el sem kezdődött a Ramadán: Nyár, átverés, e kettő Magyarországon elválaszthatatlanul…..
gázos 2012.07.16 18:14:11
 Minden időben meg kell látni a szépet - én most vettem ki a sütőből a néznivalót. Nem akartam elengedni a jó időt, nagyon nem. Gondolni sem bírtam rá, hogy vége lesz. Ez egy néhány éve kialakult szemléletváltás eredménye: korábban már a Szent Iván éj hűvösében is az ősz első fuvallatát…..
Újabb KRESZ kérdés a színen, örülök, hogy egyre több ilyen jön és mertek kérdezni, ne is fogjátok vissza magatokat (persze jöhet ám a jó kis húsvéti részeg sofőrös sztori is)! Gábor arra kíváncsi, hogy a fotón látható módon szabad-e megállni és ha igen, akkor…..
gázos 2010.04.04 19:57:20