Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajoska088

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
Lajoska088 2017.07.17 21:24:10
@sixx:
@off Ha már megnyitó: megmondták nektek, hogy húzzátok le amennyire csak lehet? Írjatok róla undorító, gyomorforgató dolgokat? Elég sok mindenben igazatok volt, nem azt mondom, de miért nem elég az év maradék 364 napja? Azt hiszem abban te nem vettél részt. Amúgy a szavazás, amit most pontosan nem emlékszem, megnézhetném valami össze-vissza hajadismilyen Attila indított rendesen leszpatta magát, mert az jött ki ~600+ szavazattal, hogy tetszett, hahahahahaha. Aztán még nekiállt arcoskodni. Gondoltam rá, hogy dobok neki egy mailt, de megtette helyettem más, én sem írhattam volna szebbeket... Vicces.
@on
Lassú volt? Egy évet vártunk rá, ha egy óráig John Snow hajának fodrozódását kellett volna néznem annak is örültem volna... :D kb négy-öt résznél rázott a hideg, annyira jó volt. Ezért van ennyi heves reakció szerintem, mert sokan úgy éreztek ahogy én. Legközelebb lehet annak kellene véleményt (ahogy te mondtad, az is szubjektív az én olvasatomban) írni aki szereti is a GoT-t. csocsi