Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyemantbogi

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macskakaparás ATC kártya 2011.03.21 20:11:56
Ezen a rövid hétvégén csak ATC kártyaőrületemnek hódoltam. ..
BasicGrey Blog Candy # 20 Well, here we are again with another fantastic BasicGrey Blog Candy courtesty of Simon Says Stamp !Just look at these amazing goodies you could win !So, what do you have to do to win my candy ?Some of you will be used to it by now but for those first timers, here goes…..
Csani ma friss, kertből leszedett, zsenge zöldborsót majszolt a szomszédban. olyan ügyes, ahogy a kis ujjaival szedi ki a szemket,miközben nem felejti el levenni a szomszéd asszonyt a lábáról. tudja ő már most, hogy a pajzán mosoly, a gödröcskék az arcán, no meg a simogatásos…..
gyereknap alkalmával kivittük Csanit a városi strandos programokra. azt hittem a tűzoltóautó lesz a befutó, de nem kérem, mert a favorit a LÓ!!!! csak szimpla simogatást akartam engedni, de annyira tetszett neki, hogy fel akart ülni rá. aztán meg nem akart leszállni... :) csak…..
Amerikába jöttem... Blogbaratok 2009.08.29 06:22:00
 Sziasztok! Mar majdnem ugy volt, hogy nem irok soha tobbe a blogra, mert mar annyi ideje nem irtam, hogy el is felejtettem a blogcimemet, amikor tortent valami. Ratalalt a blogomra Niki, aki szinten Phoenixben el, valamint rajta keresztul Zoli is. A kozos mindharmunkban, hogy blogot irunk…..
a gyakorló anyuka év végi strapa 2010.01.03 11:36:00
betegnek lenni rossz. H1N1 időszakban még rosszabb. kisgyerekkel meg egyenesen életveszélyes. karácsony szeretet, bejgli, ajándékok minden mennyiségben és mindig akad egy rokon, aki szívesen pesztrálná a gyereket. igazi Kánaán… lenne. ha nem lenne mindenki beteg és nem maradna…..
meg volt a karácsony, szép volt , jót ettünk, és Csani nagyon örült a pesztrálásnak és az ajándékoknak (mi meg a szusszanásnyi időnek, amit a kanapén ültünk):..
nálunk a család tele van hozzáértőkkel: anyám óvónő és úgy gondolja, ez feljogosítja arra, hogy minden gyereknevelési kérdésben döntsön; anyósom egészségügyes, ő a táplálkozáshoz ért;  a férjem meg villamosmérnök és önképzett polihisztor, aki mindent elolvas az…..
Miután elvitték Csanit az osztályra, apát meg nemes egyszerűséggel kirakták, - mert, hogy járványszezon közepét éltük-, egyedül maradtam a szülőszobán megfigyelésen. Ezen címszó alatt 2 teljes órát néztem a csempéket, mert, hogy aludni nem tudtam, annyira izgatott és boldog…..
a gyakorló anyuka anya lettem 2009.11.30 15:59:39
Február 13-án reggel (a 38. hét végén), olyan szintű vesegörcseim voltak, hogy legszívesebben kifutottam volna a világból, de mivel ezt így nagy hassal nem tudtam megoldani, megkértem a férjem, vigyen már le a kórházba, csak adnak rá valami fájdalomcsillapítót.…..