Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AHU_MedicalMission

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Bartha Csilla Katalin, erdélyi sebész rezidens orvos élményei. Összeszorul a szívem és belehasít a fájdalom, a harmadik hétnek is lassan vége és hamarosan búcsút kell mondanom Manafwanak, a gyerekeimnek és ennek a csodálatos természetnek. A hetek úgy múltak, mint egy szempillantás. A mindennapi…..
Jumbo-jumbo /dzsámbo/, how are you!? Ahogy kiabálják a gyerekek, miután megszokták, hogy mi, muzunguk (= fehérek), minden reggel és délután áthajtunk (avagy fennakadunk) kocsinkkal a falujukban keresztben elhelyezett, fekvőrendőrként szolgáló földkupacokon. Az utazás alatt botanikusoknak igazi…..
Lengyel Ingrid gondolatai az elmúlt egy hétről :) 3.nap Hétfő reggel van, végre dolgozni indulunk. Reggel szétszortírozzuk, ki-mit hozott, amivel dolgozni tud az elkövetkező időszakban. Van minden, a fertőtlenítőszertől az otoszkópon át a gumikesztyűig bezárólag. Elindulunk két turnusban a…..
Dr. Jakkel Anna gondolatai a misszió indulásáról: Meghatódtam, mikor érkezésünkkor újra láthattam immáron harmadik alkalommal a magyar képviseletet, barátságos személyzetét Lukács Balázs Ugandában dolgozó AHU taggal az élen. Hatan érkeztünk, gyermekorvos és sebészrezidens kolléga, továbbá Ingrid,…..
Kiss Kamilla vagyok, az orvosmisszió másik koordinátora, kollégám és jóbarátom, Könczöl Zsófi mellett. Idén januártól dolgozom az AHU-nál, ami számomra egyben pályamódosítást is jelentett. Angol tanár az eredeti szakmám és hivatásom, amitől nem is szeretnék végső búcsút venni, mégis eljött a…..
Könczöl Zsófia vagyok és az orvosmisszió egyik koordinátoraként fogok részt venni a csapatban. Politológusként végeztem az ELTE-n, jelenleg a Corvinuson tanulok nemzetközi tanulmányok mesterképzésen és egy éve dolgozom a Magyar Afrika Társaságnál gyakornokként, mint humanitárius munkatárs. már közel…..
dr.Jakkel Anna Mária vagyok, háziorvos Kecskeméten immár 30 éve.1979-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Szinte megszakítás nélkül dolgozom azóta, körzeti orvosként  a Hegyközben, gyermekorvosként a sátoraljaujhelyi kórházban. Több szakvizsgát tettem, legutóbb…..
Harminc segítő szakmában eltöltött év van a hátam mögött. Mindig emberekkel foglalkoztam, 3 éves gyermekként már orvosnak készültem.  Az élet másképp döntött, de utat és lehetőséget, nem utolsó sorban szívet-lelket adott ahhoz, hogy az emberek mindennapjaiban segítő kezet nyújthassak. Ápolóként…..
Bartha Csilla- Katalin vagyok, Erdélyben születtem és jelenleg is ott élek. Általános sebész rezidens orvos vagyok a marosvásárhelyi megyei sürgősségi klinikán. Gyerekkoromtól az volt az álmom, hogy orvos legyek és tizenévesen ragadott meg az a gondolat, hogy sebész, azóta is a sebészet életem nagy…..
Jövő pénteken útjára indul a Magyar Afrika Társaság XVI. Orvosmissziója Ugandába. Mától az indulásig mindennap bemutatjuk a csapat egy tagját! Elsőként Dr. Magyar Katalin veszprémi gyermekorvost ismerhetitek meg! :) Dr. Magyar Katalin vagyok, a Pécsi Tudományegyetemen végeztem 2013-ban. Két évig a…..