Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeZo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
VeZo 2009.03.06 12:42:45
Köszönöm a segitséget!Közben egy hét eltetével megkerült az elveszett Sysy! Az egyik telephelyen a biztonsági örök megfogtát és megkötötték. Egy méteres láncon volt egy hétig. Ha nem fogták volna meg már régen hazajött volna, 500 m-re volt csak. Nem tudom, hogy ezeket a…..
Mielőtt azt hinnétek, hogy a Karácsony, vagy az új év elvitt magával melegebb éghajlatra, megírom mi történt velem az elmúlt 7hétben!Rengeteget sétáltam, meg ettem... Anya szerint még fel is szedtem néhány kilót.... Úgy döntöttem, hogy lefikszálom az Új évvel, hogy hozzon…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
Érkezet egy nagy adag gyógyító energia, amit napi 3-szor, étkezés után kellett megkapnom. Dr Maciék küldték, és anya-apa puszikáin keresztül jutottak a szervezetembe. Hatásos! Mivel a gyógyszert nem szabad megköszönni, ezért nem köszönöm, cserébe küldök boldok-végre a…..
Erre a következtetésre jöttem rá csütörtök délután, miután anya és apa kivitt engem a szánkóshegyre! A egyik kedvenc játékomat játszottuk: a sárgombóc vadászatot! Amikor apa dobott egy óriásit, én a gombócról le sem vettem a szemem és átugrottam egy csipkebokor felett, ami…..
Flenőtt lettem véglegesen! Ugyan a születésnapi partim elmarad (ha meggyógyul a lábam bepótoljuk), azért anyáékkal megünnepeljük!Reggel kaptam apától egy nagy ajándékot, pontosabban három játékot! Egy rágós-kötelet , egy rágós-labdás-kötelet, meg egy ütőzsákot! Anyától…..
Amikor reggel kinéztem az ablakon, arra gondoltam, hogy ma igazi kiránduló idő lesz: semmi kánikula, semmi vakító napsütés, semmi zivatar, csak kellemes hőmérséklet és rohanva tovakúszó felhők az égen. Térkép kinyit, szem becsuk, mutatóujj lassan köröz, majd lecsap! Mai cél a…..
VeZo 2008.07.31 20:27:38
:)