Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karai laszlone

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Elbuktál orbán, imádkozz Gáspárhoz, hogy segítsen rajtad! Mégsem olyan hülye ez a magyar nép, mint ahogy azt gondoltad orbán ...a goebbelsi  kommunikáció, a hülyítés, a hazudozás, a  lakosság folyamatos ébren tartása a soros eltereléssel a bődületes nagy  lopásotokról  nem sikerül…..
Karai laszlone 2018.01.22 11:03:54
Hova mesz Emese? az Europat iranyito nagyhatalom keze mindenhova eler.A migransokat befogado orszagokban akarsz rettegni mikor utnek agyon?Ha Orban nem csinal keritest nalunk is itt volnanak retteghetnenk .Azok akik kimentek is jonnek vissza.Ha Orban Viktor tudja tartani hogy nem valunk befogado orszagga akkor az europai feher emberek jonni fognak nyugalmat remelve mar tavaly is rengeteg hazat eladtak a nemeteknek.Az elozo kormanyok is loptak meg el privatizaltak mindent .Gyurcsany epitette meg a fema tabort nem csak bortonok vannak foldalatti megsemmisito tabort epitett szemetlerakonak alcazva .Akkor kezdodtek a stadionok mert azoknak is kettos szerepuk van pillanatok alatt atalakithatok nem epp csak sport celra epultek es nem Orban Viktor hobortjanak hodolva epitette hanem koteleztek babukent rangatjak az osszes befolyasos embert itt nem a nep dirigal itt minden nagyon reg ki van tervelve a hatalmi elit kezeben vagyunk.Az elozo kormany se biztositotta a megelhetesed se a nyugdijad.Ahol meg migransok vannak ott sem te leszel az elso ne almodozz tobb joguk van az elethez mint neked.Az is igaz hogy nem torodnek az egeszseguggyel de hallani hogy a migrans ha kell kest szorit a doki torkahoz es nem a te gyereked muti lehet kozben meghal akkor is o az elso.A gyerekeket is bantjak az iskolakba kessel jarnak szeretned?Akkor csak menj Akik ezekben az orszagokban elnek ok viszont azt tervezik ha nalunk vagy hozzank hasonlo orszagba nyugodt helyzet ide koltoznek mar tavaly rengeteg hazatfelvasaroltak a nemetek.Sajnos nincs olyan part akire lehetne szavazni Vona Gabor akkor bukott meg eloszor mikor bejelentette lebontana a keriteseket koszonjuk orulunk hogy van.
Féregrágta  élhetetlen ország lett Magyarország. Nincs ott már semmi, amiért érdemes lenne ragaszkodni a határain belüli élethez. Milyen élethez?! Nemzeti Lipót vezeti az országot...és ez sajnos nem vicc... Ettől megalázóbb, szégyenteljesebb, szegényebb, elnyomottabb ország nincs Európában. A kosz,…..
Karai laszlone 2018.01.22 10:32:59