Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oskar Krauss

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire a végére értem, rájöttem, hogy Gábor mai posztja voltaképp egy szerelmi vallomás Párizs (még csak nem is Franciaország) felé. A baguette-ről, a fennhéjázó nőkről, a gasztronómiáról és még sok minden másról. Jó olvasást nektek is! „Kicsit rendhagyó poszt lesz.…..
Oskar Krauss 2018.10.27 22:49:21
Nos, ez az olcsó chilei cabernet sauvignon, ez a kis spórias klasszikus annyira felizgatott, hogy olyan cikket írtam, ami esetleg egyeseket sértett volna. Össze is hívtam a Borrajongó szerkesztői bizottságát, hogy véleményezze az irományt. Amúgy ilyen bizottságunk nincs, nem is volt és soha nem is…..
Oskar Krauss 2017.12.25 15:52:26
@akov: Gyakorlatilag ma már minden bor-csinált-kezelt-vagy pancsolt.Ez már pusztan élelmiszer technologia.A 80 as évek elejen a miskolctapolcai strand bodegasoran árult egy pasas-magyarorszag összes -legjobb tajjelegü borát--isteni volt mind.Kesőbb sikerült a gyartot megismernem--a borok sosem lattak szöllöt.Na akkor ennyit az egészről, azota egy borásznak sem hiszek.Apam meg a mecsekben ként rakott es keves cukrot-ha kellet es volt a pincében sok penész es fahordo.Isteni bora volt.De ez már a multén.Mükaja-mübor-ez a mai Világ es az önjelölt szakértők tombolnak a gyönyörtöl-a villanyi borokhoz 50 % ban kinntről hozzák már a szőllöt
Nem először jártam Kínában, és bizonnyal nem is utoljára. Kína mindig lenyűgöz. Mert olyan dolgokat mutat, amire nem számítottál, amire nem is gondoltál volna. Rövid, igen szubjektív összefoglaló következik. ..